Lol.......Postuar mė parė nga Stina
Kush i tha te hidhet nga kati 20?
Nuk e kam fjalen per ato t'qame une jooooooo,jane ca t'qame tjera qe te hypin trefazorin.I di mir ato gjana ti,mos me baj si shen meria....![]()
Lol.......Postuar mė parė nga Stina
Kush i tha te hidhet nga kati 20?
Nuk e kam fjalen per ato t'qame une jooooooo,jane ca t'qame tjera qe te hypin trefazorin.I di mir ato gjana ti,mos me baj si shen meria....![]()
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
per mu po qe se thote sikur edhe nji rrene te vogel edhe po ta dua nuk fillojne dyshimet eshte zbehet dashuria.nga rrenat e vogla me kalimin e kohes kalohet gjithmone ne genjeshtra e kshu me rralle per mua se e them nga eksperienca
Divide Et Impera
" Yo soy cubano, latinoamericano
y pa todos mis hermanos yo les quiero cantar"
Nuk ka njerez ideal per mendimin tim.Sejcili nga ne ka te "mirat" edhe te "keqijat" e tij.Personi "ideal" per kedo eshte gjysma jone tjeter .Ai qe na kupton,na mungon kur nuk eshte prane nesh dhe dhe qe e duam me gjithe ato te "keqijat" e tij.
Bie dakort me te tjeret, qe ska mashkull ideal...por qe ti permbahem temes, ja po bej listen
1) Te mos me urdheroj te gatuaj (do gatuaj kur te me doj qejfi :P...)
2) Te haj gjellen sado keq e kam gatuar, keshtu qe do me japi vullnet te gatuaj me shume
3) Te kete zemer te mire
4) Te jete i zgjuar
5) te kete trup te bukur
6) simpatik nga fytyra
7) te jete i gjate
8) te jete serjoz por gjithashtu funny
9) te jete i sukseshem ne karieren e tij
10) te jete besnik
11) te bej punet e shtepis...kur une do jem e lodhur per ti bere :P
12) te doje femije
13) te jete shqiptar
pra neqoftese nje mashkull i ka keto te gjitha atehere konsiderohet ideal per mua...por dhe mos ti kete te gjitha, nganjehere na pelqejn ato gjera qe nuk mendonim qe do na pelqente
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Dhe unė po i pėrgjigjem ftesės.Postuar mė parė nga ALBA
![]()
Deri diku jam dakort me ty po vetėm se Idealiteti ndodhet nė imagjinatė dhe dashuria nė realitet.
Sepse idealja tė ishte pjesė e dashurisė tonė nė realitet a.h.t kjo do tė quhej lumturi.
Kur dashurojmė idealizojmė me imagjinatėn tonė qė nė realitet na gėnjen.
Dhe per kėtė m-f ideal nuk ekziston.
DASHURIA ĖSHTĖ MISTERI IMAGJINAR I SHPRESĖS QĖ BĖN TĖ JETOJĖ SHPIRTI NĖ PAQE DHE LIRI.
THJESHTĖSIA DHE SINCERITETI JANĖ DHURATA QĖ ZOTI KA DHURUAR ME LINDJEN. POR TĖ REZISTOSH TI MBASH ATO ĖSHTĖ MREKULLI VUAJTĖSE QĖ TĖ BĖN TĖ JETOSH ME DINJITET(shkruar nga unė)
Te afrohet me tipin tim dhe asgje tjeter . Mendoj se do shkonte shume mire nqf kjo gje do ishte e njejte .
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
shume dashke....
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [xeni] : 23-03-2005 mė 04:09
hard to get , my favorite type
"Biologically speaking, if something bites you it's more likely to be female."
po me mire zgjidh, shkodrane ose vlonjate.....lolPostuar mė parė nga FLORIRI
"Ideal" s'ka nonji njeri....po meqe eshte forum....hmmmmm....i gjat, brun/ezmer, muskuj, humoristic, laid back, shkoll, lek, personalitet fantastik, sportiv, i sjellshem....hmmmmm...doni me??? se mund te vazhdoj gjit diten una....
Krijoni Kontakt