Pershendetje...
E luan dikush kete loje eshte e mire dhe nese ka te interesuar mund te shkembejme eksperienca se eshte teper loje bukur e dizajnuar...
Pershendetje...
E luan dikush kete loje eshte e mire dhe nese ka te interesuar mund te shkembejme eksperienca se eshte teper loje bukur e dizajnuar...
My silence doesn't mean I am gone!
tung
po eshte shume loje e mire, mirpo ne demo per PC eshte shume e limituar (mendoj nuk ka shume zgjedhje psh te ekipeve, te shteteve jan vetem 4 - 5 sa me kujtohet me pro evolution soccer 3 ishin vetem 4) edhe duhet me pas kompjuterin te shpejte mbi 1.6 perndryshe nuk ka shanse mu lujt loja qysh duhet
ket loje me shume e luaj ne Sony 2 dhe me te vertete eshte diqka perfekte
tung tung
I kthyer ne forum...
E kam te gjith lojen dhe eshte me te vertet fantastike.Tani kįne shtuar shume gjera me krahasim te 3
I dorezuar me ne fund
eshte 100 here me e mire se fifa
Pro Evolutrion Soccer 2005 ne PC eshte akoma me origjinale se 2004 dhe me e bukur se Fifa
Un pro-n e kam lujt vetem ne x-box. Ne pc nuk e kam luajtur ndonje here dhe nuk di te bej nje krahasim me fifen .
Nejse mua fifa me pelqen me shume sepse kete di te luaj![]()
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Gjithashtu dhe mua Fifa2005 eshte nom fare klas s'edi po me pelqen me shume se Pro Evolution Soccer
Une pro evolution 2005 e kam per pc edhe per Playstation 2 , dhe per mendimin tim eshte loja football me e mire!
A di naj njoni naj trick per FIFA WORLD CUP 2006...
Se knej ka lagja ime ka fillu me u lujt me leke,, kshuqe do me boshin pune disa tricke (po pati)
Krijoni Kontakt