Winamp, Media Player: besoj se jan pe te miret ne kto momente.
Winamp
Windows Media Player
Sonique
Musicmatch Jukebox
Real One Player apo Real Jukebox
Quicktime
Ashampo Media Player
Tjetër - (Mundësishte emrin e programit në postim)
Winamp, Media Player: besoj se jan pe te miret ne kto momente.
me ta thon si me ta thon me ta lyp ma kishe dhon
Winamp.
Me DFX si plugin eshte cool fare.Faleminderit benseven11 per dfx.
Gjith mon Winamp.![]()
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
une e perdori jetAudio
E kam përdorur edhe unë njëfarë kohe këtë program JetAudio. Aktual është më duket versioni 6 e më tepër. Në atë kohë që e kam përdorut ishte 4.01 dhe ishte i mirë atëbotë për kopjimin në disk të këngëve.
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
Winamp eshte me i miri, une perdor edhe nje UltraPlyer, por perseri Winamp eshte njesh fare...e sidomos kur beje shkarikkimin e skinsave te rije me duket si me instaluar ndonje program tjeter...
My silence doesn't mean I am gone!
Windows Media Player 10 shumicen e rasteve dhe nganjehere RealPlayer.
Z.i.M
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Ju kisha preferuar te shkarkoni UltraPlayer eshte i vogel, i bukur, edhe i lehte per perdorim dhe shume pastert e nxjer zerin e MP3 kengeve...
http://www.ultraplayer.com
My silence doesn't mean I am gone!
Winamp be daj.. ska tjeter..
UltraPlayer: i mire qeka..:
Ndryshuar për herë të fundit nga AdmiraL : 19-06-2005 më 07:57
Një karakteristikë e Winamp-it që më bën të mos ta përdor është se e ka zërin paksa më të turbullt në krahasim me Windos Media Player-in. Unë jam për zë sa më të kthjellët kur dëgjoj muzikë andaj jam përcaktuar për WMP.
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
Krijoni Kontakt