Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304

Online paid surveys

cfare jane ? eshte e vertete qe njerezit qe merren me surveys marrin rroge?
    cmund te na thoni ju qe merreni me informatike ?

Eniii para disa vjetesh e bera kete gabim qe bera sign-up me dicka te tille dhe pagova dhe nje one-time fee me duket, dhe keta te premtonin qe duke bere surveys do paguheshe, etj..etj. Qe nga ajo dite, pa ekzagjerim mund te marr 700-800 e-mails ne jave me budallalliqe nga me te shumtat dhe aspak ca kishin premtuar. Ata thjesht e shesin adresen tende te e-mailit dhe info-n tend dhe do bombardohesh me spam.

Perpiqu te gjesh nga keto organizatat qe bejne group surveys, dhe para se te ftojne te shkosh te bejne pyetje rreth nje produkti te caktuar, nese e ke perdorur me pare, etj. Nqs kualifikohesh te ftojne ku e kane qendren e tyre dhe per 1 apo 2 ore te japin $100 cash apo me shume. Psh, nje nga keto kompanite qe jame lidhur me moren ne tel dje dhe po me benin pyetje nese kisha perdorur Dove products dhe cfare. Ate produkt specifik per te cilin po kerkonin ata nuk e kisha perdorur ndonjehere dhe nuk u kualifikova. Megjithate eshte easy money dhe njoh shume njerez qe shkojne ne seanca te tilla.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    flm Apolloni@ nuk e di ku ndodhesh ti un jam ne kanada dhe skam degjuar per keto organizatat nese ke ndonje adresse webi te tyre me thuaj mbase shkoj ndonjehere dhe pse 100 dollar sme duken shume , te ishte 500 apo 1000 hallall ...lol

gjithashtu isha duke pare dhe ca video ne youtube per keto sitet dhe thone shume menyra per te pasur sukses po sa te verteta jane se di !!!!

Une jam ne Amerike ne fakt dhe nuk e kam idene per ne Kanada, por $100 nuk jane pak thjesht per te shkuar 1 ore 10 apo 15 minuta larg nga shtepia, te jesh e uluar me nje grup njerezish duke pire kafe dhe duke ngrene donuts dhe thjesht jep mendimin tend mbi nje produkt. Eshte cash dhe nuk te merr njeri taksa. Ajo qe perdor une eshte Focus scope, por nuk besoj se eshte ne kanada. Megjithate bej ndonje search per Marketing Research firms aty afer teje dhe shiko c'do te japi, you never know.

Sic te thashe une kam pasur eksperience shume te keqe me keto websites. Kishte dhe nga ato qe thoshin, jo do te dergojme ne restorante te ndryshem me leket tona dhe ti na japesh mendimin se si ishte, apo ne shopping spree. Ehhh premtime boshe. Nuk e di, ndoshta te tjere ketu dine ndonje website qe vertet ja vlen.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    gjeta disa dhe ketu flm
    sa per te tjeret ..aha kta me duken tere te humbur mua

Tema tė Ngjashme

1. Lojra online
    Nga KoLinK nė forumin Lojra nė kompjuter
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 30-07-2009, 22:34
  2. Online me pagesė?
    Nga Apolloni31 nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-04-2009, 16:37
  3. Freie Universität Berlin: call for applications for EES online 2007
    Nga RTP nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-03-2007, 08:15
  4. Sė shpejti versioni online i Windows
    Nga Davius nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 22-11-2005, 05:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •