franceze -- e pakrahasueshme me asgje tjeter
franceze -- e pakrahasueshme me asgje tjeter
Gati te gjitha perveq ushqimit anglez ate se ha hiq,
Kuzhina mesdhetare e cfare perfshine ajo. Per sa i perket asaj Shqipetares nuk e di se si ka evoluar keto 10 vjetet e fundit, por menyra e perpunimit te produkteve eshte skandaloze, duke filluar me djegjen e vajit, skuqjen e qepes e ku di une.
Sigurisht nuk e hedh poshte se kur vij ne atdhe, e para gje qe bej: kerkoj te ha disa nga ushqime tradicionale tonat, ama menyra e gatimit dhe menyja e shqiptareve linte per te deshiruar dikur. Me falni po edhe per tani kam dyshime e nuk e kam fjalen per recetat e huaja qe mund te perdoren por per tradicionalet, tonat.
Ka shume kuzhina qe me pelqejne ...
kuzhina mesdhetare na perputhet me shume me shijet tona, por ama personalisht pervec kesaj me perlqen shume dhe Kuzhina orientale (thai, kineze, japoneze) aromat, erezat qe perdorin heeemmmmm leng nga goja te shkon![]()
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
greke e taljone. i kto kinezet si kom qef. kuzhina mo e mire o e mames teme po ate e provoj i here nvit kur shkoj ntiron.
guzhinen angleze![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Sa llupes ky Timi ,te gjitha thote ....
A don, e s'din, a din e s'don !
kuzhina shqiptare me pelqen shume shume shume....![]()
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
ku ka si kuzhina shqiptaer ku han njeriu ushqime te shendetshme.
po dhe ajo italjane nuk ngelet mbrapa,me pelqen dhe ajo.
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
italiano turke & kineze
Deffiniton Of Emotional People:Crying for things They never had..
Krijoni Kontakt