Sexy ty me shume te ka marre malli per elbasanjllinjte dhe elbasanin se sa per gjellet megjithese edhe per gatim mahemi ne!!! ke humb fare yllo nga ke qene??Postuar më parë nga SeXy^-^ElBa
Sexy ty me shume te ka marre malli per elbasanjllinjte dhe elbasanin se sa per gjellet megjithese edhe per gatim mahemi ne!!! ke humb fare yllo nga ke qene??Postuar më parë nga SeXy^-^ElBa
Ia kjo paska shijet e mija Italiane nr° 1 primo(spaghetti ose risotto) secondo s'di ca te them se me pelqejne te tera contorno prape s'di ca t'them.Po ajo kinezja qe thu ti sweet_babe esht fixim fare.shkoj 2 here ne jave kinezi fiximi im jane ato gjerat qe si di emrin po qe jane komplet djegese.aty kam mesuar qe ekzistojne edhe fasule djegese.nejse se e zgjata .... pershendetje te gjithve...Postuar më parë nga sweet_babe
![]()
Vallahi bilahi si ajo kusia momes seme nuk ka, kur i futem asaj tenxhereje merr vesh ene komshija qe odeoni po ha vaktin![]()
Per mendimin tim Kuzhinat me te mira jane:
ShqiptarE
ItalianE
GrekE
FrancezE
Per mua guzhina Shqipetare,Gjermane,Japonese
My will shall shape the future. Whether I fail or succeed shall be no man's doing but my own. I am the force; I can clear any obstacle before me or I can be lost in the maze. My choice; my responsibility; win or lose, only I hold the key to my destiny.
Per mua Guzhina Itaiane dhe franceze jane me finet dhe me te mirat, pastaj guzhina jone qe eshte mix up me ate te greke e turke, po prapeseprape jemi rritur me ato ushqime keshtu qe..
The higher you soar, the harder you fall. Make sure you have a working parachute
une jame vetem guzhinier dhe me pelqen disa guzhina normalisht ajo shqipetare edhe italiane dhe franceze keto jane kuzhinat me te mira turke dhe greke
Kam qene nje here ne Oher dhe pa dashur u futa ne nje "han " prane pazarit te vjeter.Meqe nuk di maqedonisht nga lista zgjodha "corbe" dhe shishqebap.Na solli nje tas aq te madh me nje gjelle-supe sa mezi e hengrem (ishim 2).Gje me te mire nuk kam ngrene ne jeten time.Kuzhina maqedonase eshte nje perzjerje e asaj turke,serbe, greke etj.Une do votoja per kuzhinen maqedonase.
Mua me kane thene qe "corba" maqedonase eshte per te lene mendte e kokes. E shkelqyeshme. A na e thote njeri si gatuhet?
Ignore List: Den Bossi
tashi nuk jam eksperte po psh restorantet qe me kane lene me sh mbresa jane marokene dhe meksikane. mmmmmm te lepish gishtat. shkoj nganjehere edhe te kinezi po ngaqe eshte me lire ne fakt........ama si e gatuan fergesen tiranase mami im, s'ka!!!!!!!!!!
Krijoni Kontakt