Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 63
    Larguar.
    Anëtarësuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Cila kuzhinë ju pëlqen?
    Shqiptare

Meksikane

Italiane

E Lirë! Maska e KaLTerSi
    Anëtarësuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    Urreni kinezen???
    Une vallahi e pelqej shume kinezen madje e preferuara ime eshte
    'beef w/ broccoli'
    e cu lengezova
    Toleranca, eleksiri i lirisë.

i/e regjistruar Maska e Ledina
    Anëtarësuar
    09-10-2003
    Postime
    65
    Dhe une e pelqej shume ate kineze, por duhet t'ua njohesh llojet e gatimeve qe te dish te zgjedhesh. Nuk jane te renda, shume jeshilleqe dhe shume gatime deti.Shume larg nga tradicionalja-nga mishi dhe brumi.

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anëtarësuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Te gjitha guzhinat me pelqejne pervec asaj Meksikanes (s'i degjoj dot eren).
    Pastaj dhe brenda cdo guzhine tradicionale (italiane, franceze, kineze, braziliane) varet se ne cfare restoranti po ha. Sepse ka restorante koti qe ta shpifin ushqimin dhe ka restorante te nivelit te larte qe me te vertete e prezantojne shume mire vendin e tyre.

Kuzhina qe me pelqen me shume eshte ajo e mamit tim se gatuan shume mire
    If I Only Could....

i/e regjistruar Maska e Rodi
    Anëtarësuar
    18-09-2002
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    5
    Mua me Pelqen me shume guzhina Greke!Ka lloj lloj recetash,shije te ndryshme por dhe te vjedhura ose te -=perpunuara te huaja=-Por nuk dua te them se eshte me e mire se ajo e Shqiperise Tradicionale.

Perjashtuar nga Mod. Maska e Gozhda
    Anëtarësuar
    06-02-2004
    Vendndodhja
    Mamurras
    Postime
    9
    Kuzhina shqiptare eshte me e mira dhe me origjinalja.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    514
    Miredita ...
    Tju keshilloj dicka qe eshte gjeja me e rendesishme nese do te shijoni nje gatim.
    1- Mundohuni ti hani gjellet sipas stineve dhe do te shikoni qe do ju pelqejne tere gatimet.
    2- Mos paragjykoni nga pamja, por rrase ne rryl te fytit e pastaj flit.

Cdo guzhine ka te vecanten e vet dhe ka arritur ne ate pike si rrjedhoje e kushteve dhe e produkteve qe rriten ne ate vend.
    Nje dite shkova per vizite tek nje mik i imi qe eshte nga RUSIA dhe me gatoi nje gjelle me kerpurdha tradicionale Ruse. Qe te thoni ju kur e shikoje dukej sikur ishte GLAZE (LOPE) pulebardhe... por kur e shijoje mer mik... me i ra pjates me llape.

Kur shkova ne france ne nje katun te frances me beri nje gjel te pjekur po cte haje mer mik,,, me nje lloj kerpurdhe trufles quhej qe o zot me lene gishtat brenda.( kur pyeta gjyshen a kishte keshtu kerpurdhash ne shqiperi me tha keto i hane derrat ne shqiperi...ne itali 1-kg kushton 400 paund)

Po ashtu kam provuar dhe gatim malajzjan... copa pule te mbeshtjella me flete prasi dhe te ferguara... te vdisnje, apo kermij thjeshte te ferguar.

Dua tju them qe cdo ushqim ka shijen dhe kenaqesine e tij.

A harrova kur shkova njehere ne irlande, me dike, provova cornbeef, te gatuar ne shtepi...gje me te shijshme skam provuar ...

Por ama mos harroni dhe guzhinen angleze,,, zarzavate te zime...me long komesh... apo groshe me sheqer... ska gje me te shijshme,,, Por ke pare ti ne dimer te knoqin ,,, apo ai mengjezi anglez... bacon+veze+salcice+groshe+buke e thekur ne gjalp ha sot ne mengjez dhe dreken haje te nesermen...

Pra cdo guzhine ka te veten... apo kinezja ato spare pork ribs oooo zot ...te knoqin shpirtin ...

Apo indiania qe ha sot ne darke dhe gdhije ne hale ... dhe kur e eprovo perhere te pare te merr flake b*** by**es... nga speci djegs, por ama te knoq.

Guzhina shqiptare, eshte guzhine primitive vella, merr delen there futi i hu ne b*the e nxirja maje kokes e piqe e haje si kanibalet... apo merr mishin prite copa copa fute ne tenxhere qepe siper uje kripe e zije deri sa ti luash fene... apo ato gatimet alla turke... por ama edhe kjo ka ate lezetin e vet.. mishi ne hell kallashnikovi ne qafe 2 granata ne tavoline e nje dashnore ne makine... Made in Albania

legally brunet Maska e maz
    Anëtarësuar
    14-09-2002
    Vendndodhja
    ne planetin tim
    Postime
    194
    Un ha cdo gje nuk jam shum me teka per ushqim po vdes per kuzhinen kineze
    SO CLOSE UR EYES AND LET ME KISS U & WHILE U SLEEP I WILL MISS U

_ALiDeMsS_ Maska e _tironc__king_
    Anëtarësuar
    16-09-2004
    Vendndodhja
    n'shtet rrethim
    Postime
    342
    kineze,meksikane,franceze

i/e regjistruar Maska e SeXy^-^ElBa
    Anëtarësuar
    01-10-2004
    Postime
    117
    guzhina elbasanllije lal sbesoj se ka nai gatim me te mrie se elbasani

sdua ti ul dhe tjerat tegjith jan te mira por e elbasanit ehste shume e mire jo se jam nga el por kam provu te gjitha se sdua ti them po varet dhe nga njerezia si e gatuajne
    per elbasanin votoj un :P
    te them te dua eshte pak te fal zemren e ke hak me mire te them te verteten, i yti do jem per jete, dashuria ime do te perfundoj kur deti te shteroj kur dielli te me ndricoj, kur mua ne varr te me mbulojn atehere jam e detyruar te harroj
    Ne syte e tu,heshtje kozmike,ne fytyren tende heshtje romantike,ne fjalet e tua as po as jo,me thua te lutem:"me do apo jo

LoVe^-^BeBy

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përshtypjet gjatë vizitave në Shqipëri!
    Nga Brari në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 03-04-2009, 05:43
  2. Atij/asaj i pelqen...
    Nga Silk në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 01-08-2006, 13:56
  3. parfumi/kolonja qe ju pelqen te seksi i kundert :)
    Nga FierAkja143 në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 24-04-2006, 15:21
  4. Cfare ju pelqen tek vetja?
    Nga Rebele në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 110
    Postimi i Fundit: 18-11-2005, 21:42
  5. Të mësosh aktrimin njëherësh me abetaren
    Nga TiLoNcE në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-09-2005, 09:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •