Cila do te ishte periudha me e mire per shtatzani te suksesshme dmth sa para dhe sa mas menstracioneve..
Cila do te ishte periudha me e mire per shtatzani te suksesshme dmth sa para dhe sa mas menstracioneve..
Respect, 2B respected
E di qe mbas ke me shume mundesi te ngelesh se para.Nje 10 ditesh mbas tyre te jep nje shtatezani te sigurt![]()
:^zilet
Duke filluar nga dita e pare e menstruacioneve duhet te llogarisesh diten e 11-te, 12-te dhe 13-te qe nga kjo dite. Ky eshte testi me i pershtatshem dhe mundesia per te perfituar nje shtatzani.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
dmth dy jave qe nga dita e pare e menstracioneve a po?
Respect, 2B respected
Ma sė miri pėr tė mbetur me barrė ėshė koha gjat ovulacionit qė d.m.th.: gjat njė mestruacioni prej 28 ditėsh nė ditėn e 14 prej ditės sė parė tė menstruacionit, nėse menstruacioni zgjat 32 ditė reth ditės sė 18, 21 ditė nė ditėn e 7. Mė sė miri ėshtė tė masish temperaturėn sepse trupi gjat ovulacionit e rrit temperaturėn pėr 1°.Postuar mė parė nga Scud-Missile
pra shum suksess
![]()
nese perdor pilula qe te mos ngelesh me barre duhet te ngelesh vetem pasi i ke nderprere per dy muaj dhe nese ngel kur je duke i perdorur keto pilula duhet ti ndalosh menjehere pasi ndikojne ne zhvillimin e femijes ne bark .
!!!
.................
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bebushe : 05-10-2004 mė 16:16
!!!
......,,,,,,,
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bebushe : 05-10-2004 mė 16:17 Arsyeja: postuar tre here :P
!!!
une kam nje vajze 8 vjece dhe kam rreth kater vjet qe kerkoj nje shtatzani te dyte,por nuk ndodh.E pata nje shtatzani para 1 viti e gjysem por 1 muajshe pata nje deshtim natyral,embrioni nuk u zhvillua pas fekondimit,keshtu me tha gjinekologu.Cfare mund te bej qe te kem nje shtatzani tjeter?
"E mira vjen nga Zoti,e keqja eshte kusht i egzistences se krijeses"
Krijoni Kontakt