"Rrugicat qe kerkonin diell", ju kujtohet? Mua me kujtohet vetem fundi.
"Rrugicat qe kerkonin diell", ju kujtohet? Mua me kujtohet vetem fundi.
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Postuar mė parė nga Manulaki
Mos ka qene gje me Mevlan Shanaj .. qe kishte ate qerren ( karrocen )....![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Po juve s'keni me se merrini keshtu ................ rrugicat me kujtohet mire se eshte xhirruar ande nga fshati im lol , nusja dhe shteterethimi me kujtohet disi , shume ne mjegull .
Next ..........
jo s'kemi, ti ke me se te merreshPostuar mė parė nga Taulant _NYC
![]()
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Edhe pyet " Next " pa pike turpi ....ncncncncn Ydho
Dashke pune dhe ti zotrote me duket ? lol
edhe kam edhe s'kam po e hene , dhe jam si i dembelosur pertoj te punoj .
Pa shiko mos te kujtohet ndonje film dhe mos kushedi, ta heq pertacine. Mua e dini kush me kujtohet tani: "Kapedani". Sidomos ai momenti kur sheh mbesen qe kercen balet ishte i lezetshem. Ato fantazite e tmerrshme qe kishte pastaj, me tmerronin edhe mua.
Edhe filmi tjeter "Perparimi" trademark "Germo Tare, germo, se qenin e ngordhur do gjesh!"![]()
Perparimi apo " Perballimi "Postuar mė parė nga Manulaki
![]()
![]()
Postuar mė parė nga Taulant _NYC
tani me vure ne dileme. S'e mbaj mend, ose ke te drejte.!
![]()
Perballimi ... e tha taman Ydhi manushaqjes ...
me kujtohet ajo pjesa me ate fshatarin .. qe i jepte grure gomarit dhe i thoshte :
He ha ..ha me mire TI se sa ATA ..
Krijoni Kontakt