Ma kujto pak kete filmin se si titull me duket i njohurPostuar mė parė nga MI CORAZON
Ma kujto pak kete filmin se si titull me duket i njohurPostuar mė parė nga MI CORAZON
D&G me Marcellinon moj .. qe jetonte me prifterinjte
ne shqip RTV na e perkthente " Marcelino .. buke dhe vere " lol
per me shume te sqaron Corazoni
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
pinko, sqarohu pak me shume se me aq nuk me kujtohet, ose me sakte me kujtohet shume pak dhe mbaj mend qe ka qene film prekes dhe marcelinoja behet shenjtor?
corazono pinku me keq se une, vetem qe behet shenjtor mbaka mend, mos na bej ti biem telefonit tani per te pyt per filmin
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga D&G Feminine : 14-03-2005 mė 12:31
Eshte film i Xhuzepe Trovatores qe fitoi Oskarin me "Nova Cinema Paradiso", dhe si thoter Pinku eshte me nej djale te vogel qe jeton me Prifterinjte.Postuar mė parė nga D&G Feminine
Dixhije (lol)
Marēelino ishte njė femijė jetim, tė cilin e kishin braktisur e lėnė nė derėn e njė manastiri. U rrit nėn kujdesin dhe dashurinė e disa priftėrinjve aty, derisa nje ditė njė ēift e adoptoi. Por atje edhe ne mes tė tė mirave s'gjeti ngrohtėsine e miqve tė tij priftėrinj e u kthye pėrsėri tek ata.
Akoma s'tė kujtohet? (lol)
Where does a thought go when it's forgotten?
xhuxhu, une kujtova se po thoje ndonje gje me shume per subjektin e filmit ti....
ja duket e zonja e punes :P
ku e gjete kete filmin ketu ti core apo e mban mend qe andej
tani eshte pak me i qarte ne fakt![]()
D&G,Postuar mė parė nga D&G Feminine
Kush jane eksperte jane me te vertete(Kora), ne te tjeret jemi vetem amatore qe japim ndonje ndihmese tutje tehu...lol
LoL D&G --- ma kap nje cik kte ekspertin tjeter te kinematografise ... Xhuxhumakun he c'te tha ai me shume se une![]()
Pinku,Postuar mė parė nga PINK
Edhe ti Brut...lol
Une me duket se thashe qe Kora eshte eksperte, pa te futur ty fare ne pune...lol
Ok edhe Pinku esht ealamet goce ne filmografi![]()
Jo Jo xhuxhu e kisha me D&G une lol .... skam gje me ty darling![]()
Krijoni Kontakt