Po filmin "Pergjithmone Julia" e mbani mend?!
Per femije me pelqente ai filmi francez me ate delfinin, po s'me kujtohet titulli, vetem muzika!
Po filmin "Pergjithmone Julia" e mbani mend?!
Per femije me pelqente ai filmi francez me ate delfinin, po s'me kujtohet titulli, vetem muzika!
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Ēfarė po thua???Postuar mė parė nga Xhuxhumaku
![]()
.........Emėn !Postuar mė parė nga Xhuxhumaku
![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Po fimin "Shigjeta e Zeze" me Dik Shelton dhe Xhoanen, sir Daniel etj a ju kujtohet?
Ka qene edhe nje film me i vonshem kalorsiak italian, me Franko Neron me duket dhe me nje vajze (Lise) ne film qe u hodh nga dritarja e keshtjelles... titullin se mbaj mend...
Biēe, jo Lise,,,"Marco Visconti" !Postuar mė parė nga Labeati
Edhe nuk luan Franco Nero aty...me sa di une...
O Core po "Gjuetari i peshkaqenit"?
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Sikur s'po mė kujtohet, ma thuaj njė ēikė fillimin.Postuar mė parė nga kolombi
![]()
Ueee Taulanto sa me ka pas pelqyer ky filmi ... qe ishin 4 kalamaj dhe nje qen .. se mos me ikte pa pare ndonje nga aventurat e tyre ..... film i bukur ka qeneGjithashtu serialet per femije " 5 shoket
Dhe " OkTAPODIN " e kemi pare Manulaki ... eshte film i vonshem ..
Dhe Monterkristo ... shume i bukur ka qene ....
ehhh kohet e dikurshme ... lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Une kur isha e vogel me therrisnin "Xhoana" sepse isha (dhe jam) kuqke dhe me floke te shkurtra. Librin "Shigjeta e zeze" mund ta kem lexuar nuk e di sa here, por gjate veres kur na jepnin libra per te lexuar, une lexoja vetem ate 3-4 here cdo verePostuar mė parė nga Labeati
"Zonja nga qyteti" dhe "Zonja nga fshati" sa te bukur ishin!
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
E di qe jemi ke filmat , po " Dy vjet pushime " librin e mban mend njeri ????? Kam qen kaq i dashuruar pas atij libri sa filmi me eshte dukur realizim kot fare .
Dy vjet pushime ka qene liber fantastik.
Kujt i kujtohen serialet e "Alfit" tek sllavi ne vere?
Po Aldo Giovani e Giacomo vazhdojne akoma tek RAI?
Po "Stranamore"?
HAKUNA MATATA
Krijoni Kontakt