Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 24
    i/e pa regjistruar Maska e miri
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    My HeArT iS yOuRs...YoUr MinD iS mInE...!
    Postime
    300

.

Ju jeni nga Tropoja. A e ka vizituar Suzana qytetin tuaj tė lindjes?
    Admiri: Ajo nuk e ka vizituar qytetin tim, pasi nė kėtė kohė atje ėshtė shumė ftohtė dhe nuk do tė qėndrojmė shumė nė Shqipėri, por kur tė kthehemi pėrsėri nė verė, patjetėr qė unė do ta ēoj pėr tė vizituar qytetin e Tropojės.

A mundet dikush te ma shpjegoje se sa ftohte ben ne Tropoje, sepse me cfare shikoj une ky paska pasur frike se mos i vdes gruaja nga i ftohti....
    Goodbye DEBUG, hello reboot...

I larguar Maska e panchovilla
    Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Citim Postuar mė parė nga Fiona
    C'ka te bej me temen kjo???
    Lidhjen bejeni vete pra qe ju duket normale te martoheni me raca te ndryshme nga Maroku, Porto Riko, Kolumbi, Zimbabue e ku ta di une se ku tjeter.
    Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Citim Postuar mė parė nga panchovilla
    Lidhjen bejeni vete pra qe ju duket normale te martoheni me raca te ndryshme nga Maroku, Porto Riko, Kolumbi, Zimbabue e ku ta di une se ku tjeter.
    Hahaha, ne fakt kam dale edhe me shqipo edhe me te tjere. Pfff...sa kot. Une s'kam ndermend me u martu per nja 5 vjet te tjera AT LEAST. Nejse...gjall te jemi deri atehere. Do preferoja shqip., por noiher s'te del ashtu. E prishem temen fare. Lol, kaq kisha per te thene.

Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Do preferoja shqip., por noiher s'te del ashtu. E prishem temen fare. Lol, kaq kisha per te thene.
    Pse s'dilka ashtu. Mos te shti dikush me zor te dalish me te huaj.
    Une per vete s'besoj se do isha martu me dicka tjeter pos shqiptare. Edhe atyre shqiptareve qe dalin me tjere ja vej vizen. Kjo eshte zgjidhja ime.
    Dolem qe dolme nga tema. Lum temen qe e patem

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Jam me fionen per kte gje 100%. Shqiptaret qe kane emigruar jane martuar me lloj lloj rracash, sidomos me europiano lindore. Ndryshe nga cfare thot mad dhe nga cfare thot vete suzana ne artikull, ndryshimet nuk jane aq te medhaja sac thoni ju. Une shoqeri e ngushte e kam europiano lindore ktu ne amerike dhe ndihem shume afer tyre. Dhe eshte shume llogjike te shohesh se sa gjera te perbashkta ne shqiptaret kemi me ta.

Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Citim Postuar mė parė nga i_pakapshem
    Dhe eshte shume llogjike te shohesh se sa gjera te perbashkta ne shqiptaret kemi me ta.
    Na thuj nje cike sa gjera te perbashketa kemi ne me ata. Ata jane komb tjeter qe flasin gjuhe tjeter. Dmth ne 90% te martesave te tilla femijt flasin vetem anglisht. Nuk flasin shqip fare. Une se marr vesh pse mundoheni te gjeni gjera te perbashketa me europianet-lindore, Ata jane njerez me kompleks njehere. Sidoqfte kjo eshte `matter of choice` Kush te doje me cfaredo lloj race le te martohet. Kete e lejon demokracia. Por me mua dhe per shume shqptare qe mendojne si une eshte gje e kot dhe pike.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    90 perqind e femijve s'flasin shqip? Pfff, nga e more kete informacion kshu apo mos ka dal noi statistik e re? Gjuha eshte e ndryshme, por kultura/traditat, kujdesia per familjen, etc., jan pak a shume te njejta (sidomos me evropen lindore).

Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    90 perqind e femijve s'flasin shqip? Pfff, nga e more kete informacion kshu apo mos ka dal noi statistik e re? Gjuha eshte e ndryshme, por kultura/traditat, kujdesia per familjen, etc., jan pak a shume te njejta (sidomos me evropen lindore).
    Prit moj goce se une i njoh boshjaket e keto racat sllave me mire se ti, si shqiptar nga trojet ish-Jugosllavise qe ja flas gjuhen e i di traditat e tyre. Martohu ti me nje sllav e mendon se do ia mesosh femijve shqipen. Une kam pare shume raste ku te dy prinderit jane shqiptare edhe prape s'dine shqip e mos te flasim per martesa te perziera.
    Ishim duke folur per martesa jo per `date`, lidhje te shkurtra, `one night stand apo ku ta di une se cfare...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga panchovilla : 10-11-2005 mė 13:49

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    te trashgohet cifti po se per letra se per jet nje zot e di #

fiona pse mi jan martu shqiptare me mexi damn se dija ket
    Partizoni

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga panchovilla
    Na thuj nje cike sa gjera te perbashketa kemi ne me ata. Ata jane komb tjeter qe flasin gjuhe tjeter. Dmth ne 90% te martesave te tilla femijt flasin vetem anglisht. Nuk flasin shqip fare. Une se marr vesh pse mundoheni te gjeni gjera te perbashketa me europianet-lindore, Ata jane njerez me kompleks njehere. Sidoqfte kjo eshte `matter of choice` Kush te doje me cfaredo lloj race le te martohet. Kete e lejon demokracia. Por me mua dhe per shume shqptare qe mendojne si une eshte gje e kot dhe pike.
    Ore djal dihet qe kane gjuhe tjeter, por per shembull jane mikprites si ne, jane njerez te ngrohte, shume zakone i kane si ne, ke edhe ngjashmeri shume ne muzike etj etj.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •