................jo........................
................jo........................
ehhh keni e skeni frike por nje fjale nga Kurani thot vdekejn e kemi me afer se kemisehn e trupit![]()
M&M
Te gjithe ata qe thone qe nuk kane frike nga vdekja ia fusin kot. Te gjithe ne kemi frike prej saj. Por menyra se si e presim ate eshte e ndryshme. Dhe kjo ka te beje me menyren se si perballohet frika. Vdekja nuk eshte gje tjeter vecse moment kohor. Eshte ai moment kur kalohet ne mosqenie. Imagjinoni sikur njerezit ta dinin se kur do vdisnin. E gjithe jeta e tyre do te ishte nje tmerr i vertete.
Nese do kem pasur frike nga dita qe erdha ne jete, atehere domosdoshmerisht do kem frike nga vdekja.
Postuar mė parė nga shkodrane82
Vdekja s'o gjo pėr ne, se kur ne jena, vdekja s'o e kur vdekja o, ne s'jena. - Epikuri
Mua ky me duket koment megaloman.Postuar mė parė nga Odeon_relax
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Pse Duhet Te Kem Frike Nese Vdes Nuk Ndjej Me Gje Ath Skam Pse Te Kem Frike.![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Pėrshėndetje patriote pėr temėn.Postuar mė parė nga shkodrane82
![]()
Vdekja nė opozitė me jetėn apo pjesė plotėsuese e saj?
E kėrkova vdekjen por se gjeta askund tani ajo ka frikė nga unė.![]()
A shkodrane mė kujtove filmin me Brad Pitt & Anthony Hopkins "Ju prezantoj Joe Black" i cili jep nė mėnyrė shumė tė thelluar filozofisht vdekjen.
Unė nuk kam frikė nga vdekja sepse se kam shijuar akoma jetėn dhe pėr kėtė s“jam bėrė gati tė vdes kėshtu qė vdekja do ketė vėshtirėsi tė mė gjejė pasi unė ndodhem vetėm aty ku ka jetė![]()
DASHURIA ĖSHTĖ MISTERI IMAGJINAR I SHPRESĖS QĖ BĖN TĖ JETOJĖ SHPIRTI NĖ PAQE DHE LIRI.
THJESHTĖSIA DHE SINCERITETI JANĖ DHURATA QĖ ZOTI KA DHURUAR ME LINDJEN. POR TĖ REZISTOSH TI MBASH ATO ĖSHTĖ MREKULLI VUAJTĖSE QĖ TĖ BĖN TĖ JETOSH ME DINJITET(shkruar nga unė)
Si ka mundesi qe plakut i dhimbet jeta me shume?
Ndoshts ja di te mirat kesaj jete, dhe s'don me e lishu.
Une se kam frike vdekjen gjithe te zotit jemi.
Born to make u happy.
Krijoni Kontakt