Mah, nese njeriu eshte i rritur dhe i pergjegjshem per veprimet e veta, kur tradheton besoj se e ka bere vete zgjedhjen keshtu qe s'kam nai gje per te diskutuar me teper .
Shprehja: Pavaresisht se te tradhetova dua ty! tingellon shume qesharake:-)
Mah, nese njeriu eshte i rritur dhe i pergjegjshem per veprimet e veta, kur tradheton besoj se e ka bere vete zgjedhjen keshtu qe s'kam nai gje per te diskutuar me teper .
Shprehja: Pavaresisht se te tradhetova dua ty! tingellon shume qesharake:-)
Nuk jam i mendimit me ty me hakmarrje une per veten time ose do ndahesha per gjithmone ose do i jipja 1 shance tjeter sepse sic thua ti ajo squhet dashuri per mendimin timPostuar mė parė nga princesa2005x
![]()
M&M
Nuk do tė bėja asgjė, por do tė tentoja ta zė nė vepėr dhe pastaj gjithėēka do tė mirrte fund....por gjersa tė mos vėrtetohesha do tė vazhdoja sikur nuk di asgjė, sepse nuk do tė shkėputja lidhjen me fjalė tė tė tjerėve..
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Nuk do ta konfrontoje fare? Do prisje deri sa te kishe rastin ta shikoje me syte e tu??????????Postuar mė parė nga Poeti
Never for the sake of peace and quiet deny your convictions
Per femrat nuk ndodh keshtu, por ne te vertete nuk ka mashkull me irresistable se sa ai qe e lakmojne femrat e tjera (ose qe e do nje femer tjeter, however the circumstances come about).
Nuk e kisha mendu ndonjehere edhe kete........por une..... (Une se di)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 30-05-2005 mė 04:53 Arsyeja: perkthyer ne shqip
Love Life, Love People!
Do t'ja kepusja ato me te cilat me ka tradhetuar dhe do tja varja ne qafe
Une do e mbaja si shoqe per shfryrje tullumbacesh. Perhere nese do e kisha ne dore.
Megjithese nga ana tjeter me duket budallallik me e bo me ish te dashuren.
Te me trathtonte e dashura do ti puthja duarte se ma ka merzit me zi po pres qe te me trathtoi isha kujtohet dhe e ben looooool
E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....
Postuar mė parė nga sLimShady
Varet nga niveli i dashurise (sa strukture te forte ka),pastaj varet eshe nga shkalla jote e ndershmerise (psh nese ti je i pandershem vete karshi te dashures/it dhe ajo po ashtu ..atehere ma mire 'let's go for forthsome') It takes 2 to tango..siq thone
![]()
Seriozisht tani....mund te falesh ne raste te rralla!Kur e kupton se personi e ka ndjere gabimin dhe eshte treguar i/e ndergjegjeshme per ta nxjerre vete ne pah.
Gabime jemi...njerez bejme (upppsss..bera gabim)
ZiM
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BvizioN : 30-05-2005 mė 09:26
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Krijoni Kontakt