do i thojsha "Ku tkom pa?"
ashu ashu
Klejzi
do i thojsha "Ku tkom pa?"
ashu ashu
Klejzi
edhe une po te tradhtoja duhet te mvrisnin po une sa kam qene me nje vajze nuk kam tradhtuar , pasi jemi ndare kam tredhtuar po kjo nuk quihet tradhti ;Postuar mė parė nga Era1
Boll ni her me ja fal me shum sme duhet mu hahahaaPostuar mė parė nga Gjilanasi_csi
Menzi e kam prit qit fjal me thanen ti ahahahah
Un per veti sta fali as nje her gjilanas kurr veq provoje
Un per veti sja fal as nje her po 1 her e pash tu fol me ndoj qik i kallxoj atina
Bye Bye
Mpuqqqq
Postuar mė parė nga Gjilani_GirL19
looooooooooooooooool gjilani girl ahhahahahaha edhe nese e don aq shume e kishe lon menjeher a?
M&M
Unė jo vetėm qė do e falja por do i sillja 3 o 4 shokė ta bėnte me tėrė njėheri.
Kėshtu tė paktėn do ti a bėja qejfin deri nė fund.
Ta lėsh ėshtė kollaj fare po ti a bėsh qejfin ėshtė mė vėshtirė.HA HA HA HA HA HA.
HĖ VAJZA SI JU DUKET KJO ZGJIDHJE
DASHURIA ĖSHTĖ MISTERI IMAGJINAR I SHPRESĖS QĖ BĖN TĖ JETOJĖ SHPIRTI NĖ PAQE DHE LIRI.
THJESHTĖSIA DHE SINCERITETI JANĖ DHURATA QĖ ZOTI KA DHURUAR ME LINDJEN. POR TĖ REZISTOSH TI MBASH ATO ĖSHTĖ MREKULLI VUAJTĖSE QĖ TĖ BĖN TĖ JETOSH ME DINJITET(shkruar nga unė)
ele una ashtu do ti thoja " ku t'kom pa?Postuar mė parė nga MiLaNiStE
do ta lija pa hezitimin me te vogel. Tradhetin nuk e toleroj!
uh sa leht e thuani ju apo harruat se egziston dashurija ?Postuar mė parė nga korcaprincess
![]()
M&M
kur te tradheton nje njeri, domethene qe nuk te do me ! keshtu qe dashuria ne ate rast nuk ekziston !Postuar mė parė nga sLimShady
Tamam, nuk besoj mund ta heqesh shijen e hidhur te tradhetesi dhe kur dashuria ekziston akoma. Mosbesimi do ekzistoj.Postuar mė parė nga green
Be yourself and you will always be in fashion.
Krijoni Kontakt