Dashuria do shuhej mendoj, lidhjen do ta vazhdoja por me nje ndryshim; kesaj here do ishte e karakterizuar nga vetem seksi dhe asgje tjeter...![]()
Dashuria do shuhej mendoj, lidhjen do ta vazhdoja por me nje ndryshim; kesaj here do ishte e karakterizuar nga vetem seksi dhe asgje tjeter...![]()
Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
This sad scene replays
Of you walking away
Tek tema qe ka hapur Odeoni per arsyet pse mund te ndahemi nga dikush kam perfshire dhe tradhetine.
Keshtu qe une do ndahesha prej tij. (po ku i dihet dreqin dhe mund ta falja me mbas po te me lutej shume)
Firma ime eshte : SHQIPTARE
tradhetia nuk ka falje. megjithese dashuria mund te vazhdoje por nuk mund te jetosh prane nje personi qe te ka tradhtuar...
Do shikoja mire rrethanat/situaten,po ashtu a ja vlen lidhja jone qe mundesia e dyte te jepet...![]()
How can she fall, if there is no one there to catch her
hahhaha sherro po nuk fola me ate te dashuren tende te ti them qe te rrej dhe i here te te masi pulsin se me llafi i thoni ju po me vepra aha pastaj mos i ngaterro gjonat ktu po flitet per trradheti burra jo per genjeshter :P ok intindes nowPostuar mė parė nga sherri
Sidoqofte te kete qene situata une them qe nuk i vlen me qe te rrishe me ate personin. Edhe sikur te rrishe mendja te veje gjothmone tek kjo situata. Ik sa e ke rastin.
Pajtohem edhe unė me kėtė mendim.Postuar mė parė nga bunny
Ėshtė lehtė tė vendosish pėr njėrėn apo tjetrėn,por konsekuencat nga ky vendim janė problematike.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Postuar mė parė nga ElMajico
PS:Jam e nje mendimit me tyja.
![]()
do e hiqja qafe nga jeta mizewrje ate vajze por sepse nuk di me se ku jeton nuk e kam vrare ;
ceshtje kohe eshte ; do e gjej , ku do veje /
tradhtia eshte faj i rende ndaj zotit dhe njeriut dhe nuk ka denim tjeter pervcese vdekja ;
dezertoret
tradhtaret [vajzat]
dhe te tjere mizerje vec vdekja i shperton nga mizerja e tyre .
Pse vetem tradhtaret (vajzat) po tradhetaret (meshkujt) ku i le apo meshkujt duhet te rrojne?Postuar mė parė nga maratonomak
Tradhetia vlen per te gjithe keshtu qe dhe ti nga nje femer po te njejten urrejtje per vrasje do kishe![]()
Firma ime eshte : SHQIPTARE
Krijoni Kontakt