Cuna une kam nje micro home theatre qe luan dvd dhe cd, megjithate jo cdo lloj cd po vetem ato qe jane prodhuar me protokollin 'ISO9660' file system. Tani une kam Nero 5.5 burner te komp im dhe MP3 qe i burn me neron nuk me luhen ke home theatre. Manuali thote qe 'Easy-CD Creator' i krijon mp3 me kete file system A mund te me ndismoni me softwarin nese e keni.
Pershendetje
Kroksi
Krokodil, mė duket se po ngatėrron kekun me byrekun.
Ka CD tė zakonshėm si ata qė blen nė dyqan mė muzikė por ka dhe CD me MP3.
CD i zakonshėm ka muzikėn mė tė pastėrt dhe pėrmban 64 ose 80 minuta me audio ndėrsa njė CD me MP3 nuk pėrmban audio por "data". MP3 nuk trajtohen nga kompjuteri si audio por si njė CD me skedarė kompjuteri. MP3 kanė pak a shumė tė njėjtėn cilėsi por zėnė mė pak vėnd dhe pėr kėtė arsye mund tė hedhėsh qindra mp3, pra orė tė tėra mė muzikė nė njė CD.
Aparati qė ke blerė ti besoj se i luan qė tė dyja versionet: CD dhe MP3-CD.
ISO9660 ėshtė njė standart pėr Data/MP3-CD dhe jo pėr njė Audio CD tė zakonshėm. Nero ėshtė i aftė tė bėjė qė tė dyja versionet e CD por vetėm duhet tė zgjedhėsh atė tė saktin.
Pėr tė bėrė njė MP3-Cd shko tek file > new dhe zgjidh CD-ROM(ISO). Tek tabelat nė tė djathtė zgjidh ISO-9660 siē ėshtė treguar mė poshtė.
Edi miku im, i provova te gjitha variantet qe me rekomandoje, prap me jep mesazhin disk error. Se di pse, dhe me e forta cd qe krijoj me luhen ne kompjuter po jo te home theatre. No luck mate, jam stuck.
Sigurohu qė CD janė tė mbyllur (finalized), pra nuk mund tė shtosh informacion tjetėr. Gjithashtu disa CD nuk kanė cilėsi tė mirė prandaj provo ndonjė kompani tjetėr.
Lexo manualin e aparatit edhe njėherė se mbase ka ndonjė metodė speciale pėr tė luajtur CD me mp3.
Krijoni Kontakt