Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 35
    ...
    Anëtarësuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    mos te duket cudi qe mund te shkoje deri ne vrasje .
    dua ta vras 100 here ,
    nese ka zemer ajo ,atere do bej qe ti dhembi zemra ashu sic me dhemb mua .
    Ule koburen byrazer se e mbush shejtani!!!
    Mos e terhiq ate kembez e mos e lesho ate plum se do na besh ndonje hata.

Sa here e lexoj ket une, po nji muhabet ka ky. Nja dy vjet rresht ngeli duke e lon e dashura.

Marat. po me degjove mu shko edhe matja mire mu ne lule te ballit, mos prit mo. Ja te ka frik ty ajo ja sbohet kjo pune. Edhe po degjove ne nji tjeter anej rreth e rrotull qe ste ka frike qite pistoleten edhe bam, mos ja zgjat shume. Oj muhabet.
    Mos degjo njeri ca thone ketu se jane ne rregull keto per veten e vet. I kan nga 3 nga 4 per kok. Po i la njona kane tjeter edhe anasjelltas po i la njoni kane tjetrin. Kurse ti laj thaj ate paske pas. Shko edhe futja me shot gun, se me keto men qe paske ti s'ka burre none ta boj ate te dashuroj ty. Merr vesh?

Tu rrite ndera byrazer.
    HOLLAND...

MOS FYEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

un hy ktu per njicik ngohtsi shpirterore ju talleni,,,,,,,,,,, i shar kush shan ! !! Mire qe ste pelqen te,ma atere PSE flet ??? flm per kuptimin ;

i/e regjistruar Maska e Era1
    Anëtarësuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Citim Postuar më parë nga maratonomak
    TASHI pikewrisht tashi jam ketu me nje shok nga laci [se nga laci qe dhe AJO ] dhe e di si me tha ?
    ti kastriot e don kete vajzen po a e ke pytur veten nese ajo te do ?
    dhe e verteta eshte se ajo nuk me do .
    dhe kjo me ben te vuaj shume dhe ;
    hajt se po duroj se nuk me do ,
    por qe te luaje me mua ama nuk e lejoj
    te mua eshte prekur jo vetem zemra po edhe personaliteti ,burreria dhe dinjiteti .
    une dua te hakmerem dhe te kenaqem kur te arije te beje ate te vuaje ashu sic une vuajtja ,
    mos te duket cudi qe mund te shkoje deri ne vrasje .
    dua ta vras 100 here ,
    nese ka zemer ajo ,atere do bej qe ti dhembi zemra ashu sic me dhemb mua .
    he si thu ti
    kaq kollaj e .

e vetmja shprese e imja dhe e saj eshte qe te vije te kerkoje falje dhe te tregoje ghithcka rreth jetes se saj
    te ghunjezohet
    dhe te tregoje qe me ka frike

se e dashur angel frika zgjat me shume se dashuria dhe eshte me e volitshme .

perderisa nuk e fitova me dashurine time atere mund ta fitoje duke me pasur frike ;

gjithsesi dashuria nuk vdes po une nuk mund te qendroj perhere i mire dhe i dashuruiaer

ato ghera qe beri ajo vajze te mua me bene te zgoja bishen brenda mejhe;

dhe ta marre e mira ta mare moj cupe ,po une nuk mund te shohe vajze tjter moj aman

une dua te dashuroj nje vajze aq shume saqe te mos jem ne gjendje te shkoj me vajza te tjera dhe

vec ate dashurophj keshtu moj ;

he ca i thu kesaj ti ?

tashi jam vetem dhe skam vajze afer ,
    i mohoj vetes te lidhem me vajze tjter se fati im qe vec me ate dhe me hir a pahir do perfundoje me ate '

amen
    Rend or Maratonomak.

Ti me duket (sipas mendimit tim ) nuk je i dashuruar por te pelqen te shikosh nje femer te gjunjezuar sepse ti thua qe do qe ajo te vi te gjunjezohet dhe te kete frike nga ty , frika nuk eshte dashuri .
    Sedra e vrare burrrrrrrrrrrrerore po nxjerr anet e tua me negative dhe ti ne urrejtje harrin deri sa permend fjalen vrasje . Romeo e Zhuljeta u vrane se u deshen jo per urrejtje dhe kjo qe ti thua eshte dobesi.
    Une nuk e di se sa vjeç je ti por me duket se duhet te rritesh (ne menyre figurative) si nga ana e personalitetit po ashtu edhe nga ana e te kuptuarit dhe te perballuarit te gjerave.
    Dashuria duhet te jete e dyanshme qe te ndihet e plote e nese nje pale nuk ndjen njeriut nuk i ngelet gje tjeter por te pranoje ate realitet qe ka perballe sepse po godite xhamin do vrasesh duart e tua se ti nuk e di se nga do bien copat e thyera.

Per mua Maratonomak eshte gabim te thuash - o imja o s'ka- ne jete njeriu eshte vetem i vetes , i perket vetem vetes dhe vendos vete se kujt duhet ti perkasin ndjenjat e tij por vetem ndjenjat e tij ama asgje me shume.

Ti beson se duke mbjelle friken do fitosh dashuri por e ke gabim me frike asgje me shume se urrejtje nuk do korresh . Mendo dike te cilin e ke frike (ose e ke pasur kur ke qene femije ) dhe mendo e do ti ate njeri (apo e ke dashur) ? Une mendoj qe frika e vret dashurine , frika dhe dashuria jane dy ndjenja qe nuk mund te beshkjetojne sepse e anullojne njera-tjetren.

Une do te keshilloja (ndoshta dhe pak si me e madhe qe mund te jem ) te qendrosh pak ne qetesi , largoju trysnise se momentit qe te ka pushtuar , mundohu te krijosh nje situate te qete me veten sepse ne inat vetem vendime te gabuara merren. Jeta eshte e mbushur plot me raste dhe mundesi , kujto qe diku dhe ti mund te kesh çuar nje vajze ne nje situate te tille si kjo qe ti je sot paçka se ndoshta ti nuk e ke marre vesh kurre.

Dhe ne fund po te them se femrat vuajne me shume se meshkujt por ju nuk mund te shihni vuajtjet e tyre sepse ato qajne me lot shpirti dhe ju mbasi i lini ikni aq larg sa nuk i shihni dot dhe as degjoni dot renkimet e vuajtjeve te tyre . Jo me kot Zoti e beri femren ,e beri qe meshkujt te kuptojne se ç'do te thote te duash, jo me kot femijen e lind nena dhe jo babai sepse femrat ndjejne me shume , dashurojne me shume dhe vuajne me shume por ne te njejten kohe dine te fitojne dhe me shume ..

Uroj qe te qetesohesh dhe mbas pak kohe do qeshesh kur te lexosh kete teme urrejtje qe ke hapur.

Era
    Ndryshuar për herë të fundit nga Era1 : 25-05-2005 më 04:46
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anëtarësuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga Maratonomak_1
    theodhora te peshrendes; KAM KALUAR DEPRESSION,,,,,,,,,,se jeta i ka gjera teh tillla qe n uk mirren dot aq leht ; un du te hakmerem,,,,,, ti tregoj asaja qe ndjehem i fort si mashkull; ;; por nuk mundem , se j am njeri zemerbardh, flm
    Me fal mer lal qe po te shkruaj dhe un shpresoj mos te fyhesh.Te tema qe lexoj ti do te dalesh si i lenduar shekullit.Po sa kane vuajtur perpara teje.Ajo qe te la e ka ndonje arsye dhe them do kete bo mire.Ti shif si flet mer burre do i tregoj asaj qe ndjehem i fort si mashkull,du te hakmerrem.
    -Ca do i bosh??
    -Ke nermen me vra ate dhe veten qe pastaj te bish rehat?
    Ti lavderon dhe veten mer burre ja ben jam zemerbardh.Ajo do jete lodh me ty e s'do kete faj nga shkrimet e tuja del pak nga pak karakteri jot.Perpiqu te ndryshosh nqs po vuan kaq shume ka sa te duash psikoanalista qe mund te ndihmojne ka dhe ilace antidepresive sa te duash.

Citim Postuar më parë nga maratonomak
    tashi jam vetem dhe skam vajze afer ,
    i mohoj vetes te lidhem me vajze tjter se fati im qe vec me ate dhe me hir a pahir do perfundoje me ate '

amen
    Nuk besoj se ja mohon vetes po ta mohojne vajzat te lidhesh me ato nga tipi qe ke.Me hir apo pahir ajo ty s'te do ngulite ne koke dhe mundohu te ndryshosh se mbase e gjen nje tjeter.Ti thu qe s'do lidhem me asnje goce.Duket sikur do futesh me u lidh me cuna se me gocat vetem nje qeka per ty dhe te tjerat nuk bekan.

Ndrysho mer burre se ajo qe ka ik ka pas arsye te forte.Nuk rri kurre goca me i cun qe i pelqen vetja,mase dhe rren e ku ta di un.Ti s'do kesh dit te mbash afer nje femer.
    Divide Et Impera
    " Yo soy cubano, latinoamericano
    y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"

i/e larguar
    Anëtarësuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    Qellimi nr.1 eshte te bejme seks. Femra mos na merrni per te keqinj.
    Te tjerat vijne me vone.

"innocent child" Maska e strawberrygirl_
    Anëtarësuar
    09-10-2003
    Vendndodhja
    in my dreams
    Postime
    128
    Ok Maratonomak, duhet te shkruar nje novele dashuria per gjith eksperiencat e dashuries qe ke pasur
    Nejse nqse nuk e ke bezdi ca moshe ke ti qe ke pasur gjith keto eksperienca?

Pergjigje e temes tani:

Vajzat jane zakonisht ato qe e shprehin ate gje ndjene, dhe cunat zakonisht kane egon e madhe dhe nuk duan te duken shume te dobet per nje vajze. Shume cuna kane ate friken qe nuk duan dicka serioze sepse atehere do te thote "grow up" dhe nuk mund te luajne me lojra keshtu qe ju pelqen te shkojne nga nje lule tek nje tjeter, por vjen ajo kohe dhe cdo gje qe ata kane bere vjen tek nje moment, kur ata bjene ne dashuri me nje vajze por ajo ndjenje nuk eshte e dy anshme dhe me ne fund e ndjejne ate gje, ate dhimbje.
    Vajzat jane ato qe mendojne shume nqse nje cun nuk e kethen ate ndjenje qe ato shprehin, mos bera gje gabim, c'fare thashe, si veprova, pse kete pse ate, dhe nuk jemi ne ato qe jane kaq te forta. Po ka dhe vajza qe jane te forta, sepse ashtu i ka krijuar jeta, por zakonisht une mendoj se cunat jane ate qe e harrojne nje dashuri shpejt dhe jo vajzat. Psh une vete nuk mund te harroj dashurine e para sepse sa here qe takoj nje cun filloj te bej krahasimet dhe asnje nuk e arrin dot ate standard qe une kam vene keshtu qe kam thene " I give up, boys are not worth it"
    Love is like fog -- there is no mountain on which it does not rest
    ....makes the impossible possible
    ....rules without rules.

"innocent child" Maska e strawberrygirl_
    Anëtarësuar
    09-10-2003
    Vendndodhja
    in my dreams
    Postime
    128
    Dhe nje gje tjeter mos u merzit shume se vjen nje dite ato plage mbyllen dhe mendon dhe qesh me vetem dhe thua "c'fare kam bere" fjale qe prinderit perdorin shpejt per keshille
    Love is like fog -- there is no mountain on which it does not rest
    ....makes the impossible possible
    ....rules without rules.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Mara, te kuptoj cfare do te thuash meqe kam degjuar per disa tipa si ty qe dashurojn nje femer me gjithe zemer por ato nuk ja kthejn te njejten dashuri. Ka shume arsye: 1) te duan, por jo sa e do ti (prandaj dhe nuk lendohen aq shume kur marredhenia merr fund) 2) koha te tregon me shume per personalitetin e vertet te partnerit...dhe mbase ndjenjat e tyre qe kane pasur qe ne fillim i lan te zhgenjyera.

Varet nga personi jo nga gjinia. Mos e merr fundjen e marredhenies tuaj si nje katastrofer ne jeten tende...por shikoje ne nje menyre pozitive. Pershembull, kjo qe ndodhi i kan ndodhur shume njerezve te tjere, qe te triumfosh duhet te falenderosh Zotin qe e morre vesh me perpara se sa te harrxhoje kohen me dike qe skishte nje dashuri te vertet per ty. E di qe mendon qe mund te dashurohesh me nje vajze vetem njehere, por me kete mendim qe ke do te ndaloj te shikosh vajzen qe mund te jete partneri i jetes tende.

Gjithe te mirat Mara,
    shpresoj se do marresh kurajo dhe te gjesh dike qe do ta duash me gjithe zemer, dhe ajo gjithashtu ty.
    ps: ti je i vetmi qe mund te kontrollosh ndjenjat e tua, apo mendjen
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~*
    Mara, te kuptoj cfare do te thuash meqe kam degjuar per disa tipa si ty qe dashurojn nje femer me gjithe zemer por ato nuk ja kthejn te njejten dashuri. Ka shume arsye: 1) te duan, por jo sa e do ti (prandaj dhe nuk lendohen aq shume kur marredhenia merr fund) 2) koha te tregon me shume per personalitetin e vertet te partnerit...dhe mbase ndjenjat e tyre qe kane pasur qe ne fillim i lan te zhgenjyera.

Varet nga personi jo nga gjinia. Mos e merr fundjen e marredhenies tuaj si nje katastrofer ne jeten tende...por shikoje ne nje menyre pozitive. Pershembull, kjo qe ndodhi i kan ndodhur shume njerezve te tjere, qe te triumfosh duhet te falenderosh Zotin qe e morre vesh me perpara se sa te harrxhoje kohen me dike qe skishte nje dashuri te vertet per ty. E di qe mendon qe mund te dashurohesh me nje vajze vetem njehere, por me kete mendim qe ke do te ndaloj te shikosh vajzen qe mund te jete partneri i jetes tende.

Gjithe te mirat Mara,
    shpresoj se do marresh kurajo dhe te gjesh dike qe do ta duash me gjithe zemer, dhe ajo gjithashtu ty.
    ps: ti je i vetmi qe mund te kontrollosh ndjenjat e tua, apo mendjen
    Mesazhi tende eshte shum domethenes ;

flm

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    kam bote shume te pasur shpirterore dhe arti i te shkruarit me pelqen mjaft dhe shfrytezoj mundesine te shkruaj ketu ,

kur kam shkruar per here te pare ketu jam ndjere vertet mire dhe koha ketu me pelqen .
    temat e mia te dashurise mund te them qe jane ca te egzagjeruara , po ama kane pasion realitet dhe bukuri shpirterore .

shendet i mire te ghitheve .

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Popujt e zhdukur
    Nga Fatih në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 03-01-2010, 19:27
  2. A jeni munduar ndonjehere te vizatoni lumturine
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 80
    Postimi i Fundit: 04-11-2008, 15:36
  3. Për dëshmitarët e Jehovait
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:29
  4. A është e vërtetë përplasja e qytetërimeve?
    Nga [xeni] në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 07-03-2006, 16:00
  5. Fenomeni i terrorizmit – Sfida e rendit te ri boteror
    Nga Enri në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 17-01-2004, 10:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •