pershendetje ;
tema e pare per 2005 te romanca prej meje ;
ju uroj pra sa me shume romance ne dashurite tuaja ;
perhere ju kam vleresuar per keshillat inkurajimet dhe fjalet e ngrohta qe keni shkru ne temat e mia ketu ;
serish vij e shkruaj per te diskutuar dhe mesuar nga njeri tjteri rreth misterit te dashurise ;
jo cdo kusjh i mban mend temat e mia dhe pasionin me te cilin shkruaja rreth dashurise ;
jo se inbtresoheni shume por ja ,dua tju them qe eshte vertetuar keshilla juaj rreth renimit tim shpirteror nga njohja e dashurise se[vertete]'
pra tani ja dal mbane fare mire dhe ashtu si nastradini po ngjis serish te perpjeten estabilizimit te shpirtit tim dhe jetes time ne pergjithesi duke qeshur ;
ne fakt vjen nje kohe dhe fare mire mund te qeshesh me atop qe ke bere ndjere dhe jetuar per dike ;
sidoqofte;
le te diskutojme qellimin e temes te dashur miq ;
eshte nje pyetje dhe u drejtohet kryesisht vajzave te forumit ;
kam venbe re nga pervojat e mia ne njohjen e shume vajzave qe ;
vajzat jane me te forta , per te perballuar nje dashuri te humbur ,
jane me te rezervuara per te ndare kete dhimbje ;
ia dalin mbane me shpejt se djemte dhe nuk e japin veten ;
kam njohur plot vajza dhe kjo qe po them eshte e vertete ,po eshte e vertete por
ku qendron sekreti juaj vajza ?
dua te them qe ne djemte [sidomos shqiptaret ] kemi sjhume liri veprimi per te bere per vete nje vajze por per te dashuruar nje vajze mendoj se eshte e njejte e veshtire si per ne djemte ashtu dhe per ju vajzat ,por ne ngecim dhe bllokohemi kur vertet dashurojme vertet dhe e kemi te veshtire te shohim jeten tone pa vajzen qe dashurojme ;
kurse ju vajzat e perballni shpejt kete fatkeqesi ;
a me kuptoni ku dua te dal ?
a mos ne djemte vuajme me shume sepse midis te tjerave plagoset edhe egoja jone ?
per te dashuruar dashurojme njelloj ;
per te bere nje njeri te na dashuroje nuk e bejme njelloj
por djemte vuajne me shume kur vertet dashurojne ;pse ?
Krijoni Kontakt