Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 35
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545

A është e vërtetë?!

pershendetje ;

tema e pare per 2005 te romanca prej meje ;
    ju uroj pra sa me shume romance ne dashurite tuaja ;

perhere ju kam vleresuar per keshillat inkurajimet dhe fjalet e ngrohta qe keni shkru ne temat e mia ketu ;
    serish vij e shkruaj per te diskutuar dhe mesuar nga njeri tjteri rreth misterit te dashurise ;

jo cdo kusjh i mban mend temat e mia dhe pasionin me te cilin shkruaja rreth dashurise ;
    jo se inbtresoheni shume por ja ,dua tju them qe eshte vertetuar keshilla juaj rreth renimit tim shpirteror nga njohja e dashurise se[vertete]'

pra tani ja dal mbane fare mire dhe ashtu si nastradini po ngjis serish te perpjeten estabilizimit te shpirtit tim dhe jetes time ne pergjithesi duke qeshur ;
    ne fakt vjen nje kohe dhe fare mire mund te qeshesh me atop qe ke bere ndjere dhe jetuar per dike ;

sidoqofte;
    le te diskutojme qellimin e temes te dashur miq ;
    eshte nje pyetje dhe u drejtohet kryesisht vajzave te forumit ;
    kam venbe re nga pervojat e mia ne njohjen e shume vajzave qe ;
    vajzat jane me te forta , per te perballuar nje dashuri te humbur ,
    jane me te rezervuara per te ndare kete dhimbje ;
    ia dalin mbane me shpejt se djemte dhe nuk e japin veten ;

kam njohur plot vajza dhe kjo qe po them eshte e vertete ,po eshte e vertete por

ku qendron sekreti juaj vajza ?

dua te them qe ne djemte [sidomos shqiptaret ] kemi sjhume liri veprimi per te bere per vete nje vajze por per te dashuruar nje vajze mendoj se eshte e njejte e veshtire si per ne djemte ashtu dhe per ju vajzat ,por ne ngecim dhe bllokohemi kur vertet dashurojme vertet dhe e kemi te veshtire te shohim jeten tone pa vajzen qe dashurojme ;
    kurse ju vajzat e perballni shpejt kete fatkeqesi ;

a me kuptoni ku dua te dal ?

a mos ne djemte vuajme me shume sepse midis te tjerave plagoset edhe egoja jone ?

per te dashuruar dashurojme njelloj ;
    per te bere nje njeri te na dashuroje nuk e bejme njelloj
    por djemte vuajne me shume kur vertet dashurojne ;pse ?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-12-2004
    Postime
    2
    Pershendetje,

...ne fakt vjen nje kohe dhe fare mire mund te qeshesh me ato qe ke bere ndjere dhe jetuar per dike; është shumë e vërtetë kjo, e kam përjetuar vet prandaj e them!

edhe tjetra njësoj e vërtetë:

kam venbe re nga pervojat e mia ne njohjen e shume vajzave qe ;
    vajzat jane me te forta , per te perballuar nje dashuri te humbur ,
    jane me te rezervuara per te ndare kete dhimbje ;
    ia dalin mbane me shpejt se djemte dhe nuk e japin veten ;

Edhe unë pres me padurim përgjigjet dhe mendimet e vajzave për këtë gjë.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Thone qe mashkulli dashuron vetem njehere fort ne jeten e tij! Mbase eshte e vertete? Une mendoj se pikerisht pasioni i verber tek ne meshkujt na erreson arsyen per te pare nje dashuri tjeter ashtu embel si te paren. Vuajtja nuk matet dhe per kete nuk mund ti ve peshore se tek cili seks peshon me teper, mbase njesoj sepse jemi e njejta specie (Humane).

Dito.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    mendoj se ne jeten e nje mashkulli kalojne 3 femra te rendesishme .

midis shume femrave vetem keto 3 mun te jene te rendesishme dhe qe te duan me te vertete .

mund te vijne ne adoleshence , rini ,apo kur kalon 30 tat .

mund te vijne njeheresh .

gjithesi nese arijme te kuptojme sesa te rendesishm jane uke vecuar te pakten njeren prej tyre atere do jemi te qete gjate jetes ne pranine e saj.

po a valle mund te kuptojme nj vajze ?

te shohim vertete se cfare fsheh ne zemer te saj ?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2004
    Postime
    17
    mirembrema ke hap nje teme shume kuriose un tashi jam è vjeter per te fol per dashurine por jam femer dhe them te jap mendimin tim nga esperienza ime vajzat vuajn me shume ne dashuri duhet shume per te hure ne zemren è nje vajze ose me mire per te rrembuer ate por te dale eshte veshtire .nuk jam dakort me tu qe djemte vuajne me shume ....harrojne shume shpejt ate qe thojne ne dashuri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga banie
    mirembrema ke hap nje teme shume kuriose un tashi jam è vjeter per te fol per dashurine por jam femer dhe them te jap mendimin tim nga esperienza ime vajzat vuajn me shume ne dashuri duhet shume per te hure ne zemren è nje vajze ose me mire per te rrembuer ate por te dale eshte veshtire .nuk jam dakort me tu qe djemte vuajne me shume ....harrojne shume shpejt ate qe thojne ne dashuri
    po mire moj . vuajne vajzat po ama e ruajne veten dhe permbahen ,

une nuk kam pare nonje femer te vuaje
    te sakrifikoje
    te dashuroje me gjityhe zemer nje djale
    ato jane kaq te mbyllura dhe te rezervuara saqe te ngrejne nervat .

Heartless Maska e White_Angel
    Anëtarësuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Citim Postuar më parë nga maratonomak

te sakrifikoje

maratonomak!

pershendetje se kohe pa te pare ty per te shkruar rreth dashurise.Tani persa i perket temes , ju djemte shpesh e keni thene qe kur bini ne dashuri dhe kur plagoseni ohhhhhh zot beni sikur kushedi se cfare ju ka ndodhur. Nje here vetem nje here qe bini vertet ne dashuri edhe dilni me shpate ne dore sikur kushedi se ckeni bere. Por , po ta marresh me hollesi , sa zemra keni plagosur ju , aq te mira qofshin , dhe kur vjen dita qe ndodheni dhe ju ne te njejten pozite me femrat dmth takoni vuajtjen per here te pare ( flas per ate te dashurise) , oboboob si beni sikur ju kane prere mishin me thike......
    Si nuk paske pare ti asnje femer te sakrifikoj per dashurine ose te vuaje per te , me vjen keq por ketu je komplet i gabuar, ndoshta s'ke pare ndonje qe te vuaje apo te sakrifikoj per ty , por ne pergjithesi po vuajne dhe sakrifikojne me shume se aq sa ty s'ta merr mendja........

Nejse , une te uroj te njohesh nje vajze qe te dashuroj ty ashtu sic ke dashuruar edhe ti dhe pastaj hajde edhe flasim prape bashke edhe diskutojme rreth kesaj teme , ama eshte nje dicka ne nje dashuri gjithcka eshte 50-50 , sa do marresh aq edhe do te japesh.

White_Angel
    O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!

DoNt Hate Me4 BeIn HoNeSt Maska e Tironse_Girl_69
    Anëtarësuar
    10-12-2004
    Vendndodhja
    ohio, usa
    Postime
    64
    Citim Postuar më parë nga maratonomak

te sakrifikoje
    me fal po ke shume gabim kur thua qe nje vajze nuk e shpreh se jane vet ato vajzat qe e shprehin gjithmon ckan permbrenda, jan cunat qe gjithmon tregohen te eger dhe hiqen sikur nuk e cajn shume. E nqs asnje goc se ka shprehur per ty se besoj se ajo te ka dash me vertet...
    Guys r Players... and thats a fact... Dont fall n love... just play 'em back!

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anëtarësuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    Citim Postuar më parë nga Tironse_Girl_69
    me fal po ke shume gabim kur thua qe nje vajze nuk e shpreh se jane vet ato vajzat qe e shprehin gjithmon ckan permbrenda, jan cunat qe gjithmon tregohen te eger dhe hiqen sikur nuk e cajn shume. E nqs asnje goc se ka shprehur per ty se besoj se ajo te ka dash me vertet...
    ktu desha me dal ene un spo shtoj mo asigjo

i/e regjistruar Maska e blueyes
    Anëtarësuar
    06-10-2004
    Postime
    203

Bravo Thelbi vete!!!

Citim Postuar më parë nga White_Angel
    maratonomak!

pershendetje se kohe pa te pare ty per te shkruar rreth dashurise.Tani persa i perket temes , ju djemte shpesh e keni thene qe kur bini ne dashuri dhe kur plagoseni ohhhhhh zot beni sikur kushedi se cfare ju ka ndodhur. Nje here vetem nje here qe bini vertet ne dashuri edhe dilni me shpate ne dore sikur kushedi se ckeni bere. Por , po ta marresh me hollesi , sa zemra keni plagosur ju , aq te mira qofshin , dhe kur vjen dita qe ndodheni dhe ju ne te njejten pozite me femrat dmth takoni vuajtjen per here te pare ( flas per ate te dashurise) , oboboob si beni sikur ju kane prere mishin me thike......
    Si nuk paske pare ti asnje femer te sakrifikoj per dashurine ose te vuaje per te , me vjen keq por ketu je komplet i gabuar, ndoshta s'ke pare ndonje qe te vuaje apo te sakrifikoj per ty , por ne pergjithesi po vuajne dhe sakrifikojne me shume se aq sa ty s'ta merr mendja........

Nejse , une te uroj te njohesh nje vajze qe te dashuroj ty ashtu sic ke dashuruar edhe ti dhe pastaj hajde edhe flasim prape bashke edhe diskutojme rreth kesaj teme , ama eshte nje dicka ne nje dashuri gjithcka eshte 50-50 , sa do marresh aq edhe do te japesh.

White_Angel
    White angel me kenaqe motra ,pikes i ke ra.....
    Maratonomak se pari me vjen shume mire qe disi po ngre koke dhe qe ato keshilla tonat te kane vlejtur deri ne nje pike te caktuar....

Se dyti nuk mund te themi qe vajzat vuajne me pak dhe te kunderten qe djemte vuajne me shume..Apo te anasjellten lol...

Kur ke hapur temen ti vete i je pergjigjur asaj...Ke thene pse meshkujt vuajne ne dashuri dhe aty ke thene dicka ne lidhje me egon e tyre....Eshte nje nga pikat qemund te thoja nje nga te vertetat e hidhura qe ju ben juve te dilni me shpate n dore(Sic tha white)
    Nuk dua te them qe qendron vetem kjo...Por tek disa ka te beje shume....

kendveshtrimi i dashurise eshte shume i lidhur me moshen....ne nje etape te saj kerkojme "dashuri perfekte" "Pasion" "u jane shume.....
    Por vjen nje moment qe dashurojme apo vleresojme personalitetin virtytet karakterin e personit....

Perfundimi do te ishte pak a shume per te gjithe...
    Te tjere duam
    Te tjere na duan.
    Me te tjere martohemi...

Pak a shume pasi sdua te jep aq negative....

P.S nese dikush nuk te ka shprehur dashurine..kurre ste ka dashur...
    E si rrjedhoje nuk e ka merituar ate dashuri....Ne kete rast duhet ti vesh zemres nje gure e te japesh cmeritojne ne te vertete...Lufte me zemren ndjenjat???Ndoshta po,dhemb nuk duhet te ishte keshtu....Por me pak vuajtje......

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Popujt e zhdukur
    Nga Fatih në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 03-01-2010, 19:27
  2. A jeni munduar ndonjehere te vizatoni lumturine
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 80
    Postimi i Fundit: 04-11-2008, 15:36
  3. Për dëshmitarët e Jehovait
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:29
  4. A është e vërtetë përplasja e qytetërimeve?
    Nga [xeni] në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 07-03-2006, 16:00
  5. Fenomeni i terrorizmit – Sfida e rendit te ri boteror
    Nga Enri në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 17-01-2004, 10:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •