Close
Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 165
    i/e regjistruar Maska e laguna blu
    Anėtarėsuar
    12-12-2004
    Postime
    579

Falenderim

Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku
    Anisele,

Une nuk shoh aspak ironi dhe urrejtje ne ate shkrim te Lagune_blu.

Thjesht berje te ditur dikujt, qe ka qene shume e afert per te,se nuk fiton gje nga ndyrja ne futjen ne intimitetet e te tjereve.

Laguna,

C'te besh mik, keshtu eshte ndertuar bota me te vegjel ziliqare dhe me komplekse inferioriteti dhe NJEREZ!!!
    Faleminderit Xhuxhumak, per mirekuptimin dhe solidaritetin sepse ishte vertete nje ndjenje e keqe...Mesazhet e mia private jane mesazhe komunikimi normal por prishja e qetesise te tjereve mu duk pak si teper...Edhe ndjenja se dikush perpiqet t u pergjoje vazhdimisht ndonese ne shkrimet e mia ka pasur gjithmone transparence. Ne vend se te merreshin me zbulimin e passwordeve me mire mbase do te kishte qene sikur ti kishin ftuar muzat e tyre plaka per ndonje inspirim te rastit...
    perqafime
    laguna blu
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga laguna blu : 11-09-2005 mė 12:08 Arsyeja: Plotesim
    "Nuk mund tė mbash gjarpinj nė kopshtin tėnd, me shpresėn se ata do t'i kafshojnė vetėm fqinjėt..."

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Citim Postuar mė parė nga laguna blu
    E dashura Anisela,

rreth ores 12 dy anetareve te forumit u kishin shkuar dy mesazhe nga posta ime private qe nuk i kisha shkruar une. Me qe ndodhesha ne linje dhe pashe se numri i mesazheve qe po dergohej po rritej ndonese nuk kisha postuar asnje u binda se dikush kish abuzuar me privatin tim. Dhe shkrimi qe bera ishte i filtruar nga urrejtja por ironine e ruajta.

Une e kuptoj syrin kurioz te nje ish dashnoreje xheloze dhe te deshperuar por do te kisha pasur deshire ta shihja shpirtin tend apo zemren tende nese ish i dashuri juaj do te ishte sjelle ne ate menyre...C faj kishin te tjeret nese mes nesh ka pushuar tashme ndjenja...?

Me shpresen se kjo nuk do t ju ndodhe kurre Juve
    ju pershendes perzemersisht
    laguna blu
    Ska pyll pa derra-thote populli!!!Bo shyqyr qe ndodhi dhe kupton se ca bohet reth teje!Ironine dhe urrejtjen ta vura ne dukje nga keqardhja!!!Me respekt nga 34-vjecarja Anisela!!!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga laguna blu
    E dashura Anisela,

rreth ores 12 dy anetareve te forumit u kishin shkuar dy mesazhe nga posta ime private qe nuk i kisha shkruar une. Me qe ndodhesha ne linje dhe pashe se numri i mesazheve qe po dergohej po rritej ndonese nuk kisha postuar asnje u binda se dikush kish abuzuar me privatin tim. Dhe shkrimi qe bera ishte i filtruar nga urrejtja por ironine e ruajta.

Une e kuptoj syrin kurioz te nje ish dashnoreje xheloze dhe te deshperuar por do te kisha pasur deshire ta shihja shpirtin tend apo zemren tende nese ish i dashuri juaj do te ishte sjelle ne ate menyre...C faj kishin te tjeret nese mes nesh ka pushuar tashme ndjenja...?

Me shpresen se kjo nuk do t ju ndodhe kurre Juve
    ju pershendes perzemersisht
    laguna blu
    Ah jo-jo-jo,nuk flitet keshtu qofte dhe per nje njeri qe ben gjera te ulta si ajo e vjedhjes te passwordeve.Rodyard Kipling ka shkruar nje poezi te bukur,titullohet"if".
    Nje gje s'arrita te kuptoj une,si mund te jene dy njerez nga dy locations te ndryshme te regjistruar me te njejtin pseudonim dhe te shkruajne?Apo e ke pasur ne shtepi exin dhe ka shkruar nderkohe qe ti s'ishe para computer-it?Si mund te vidhet passwordi i forumit?Mendoja qe historite e dashurive se bashku me xhelozite i perkisnin realitetit,sa rrosh do mesosh.

Mos u merzit Laguna Blu se ai qe ben veprime kaq te ulta,minimalizon vetem vlerat e vetes,aspak te tuat.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Anėtarėsuar
    12-12-2004
    Postime
    579

Teknika e vjedhjes dhe koha e sinqeritetit...

Citim Postuar mė parė nga Blue_sky
    Ah jo-jo-jo,nuk flitet keshtu qofte dhe per nje njeri qe ben gjera te ulta si ajo e vjedhjes te passwordeve.Rodyard Kipling ka shkruar nje poezi te bukur,titullohet"if".
    Nje gje s'arrita te kuptoj une,si mund te jene dy njerez nga dy locations te ndryshme te regjistruar me te njejtin pseudonim dhe te shkruajne?Apo e ke pasur ne shtepi exin dhe ka shkruar nderkohe qe ti s'ishe para computer-it?Si mund te vidhet passwordi i forumit?Mendoja qe historite e dashurive se bashku me xhelozite i perkisnin realitetit,sa rrosh do mesosh.

Mos u merzit Laguna Blu se ai qe ben veprime kaq te ulta,minimalizon vetem vlerat e vetes,aspak te tuat.
    Ufff, Blue_sky, ti dhe Anisela po me pelqeni gjithnje e me teper. Me sinqeritetin dhe pafajesine tuaj.

Dikur (me duket se ka kaluar me shume se nje epoke) kam jetuar une tek ex-i im dhe jam sherbyer me kompjuterin e saj. Kam pasur 3 posta elektronike dhe privatin e forumit. Nga besimi shpesh i kam hapur edhe para saj. E si mund te kihen dy intimitete nese jeton bashkarisht me nje njeri...?
    Pasi u ndame (me qellim qe posta ime te mos shkonte me tek ajo) i nderrova pak passwordet por ndryshimet ishin minimale.
    Po te doni edhe juve mund tu dergoje passwordin tim tek privati sa per kuriozitetin tuaj dhe mund ta bejme dhe proven e lidhjes on-line? Me te njejtin pseudonim dhe password.
    Une se kam problem se si ne jete ashtu edhe ne forum kam qene transparent...dhe njerezit qe i dua dhe i respektoj, deshiroj te me done ashtu sic jam ... me te gjitha virtytet dhe dobesite e mia. Ndryshe aq me ben... Thjeshte iki prej tyre si prej murtajes...sic edhe kam bere duke i mbledhur plackat e mia dhe duke mos e kthyer me koken kurre prapa...

Shyqyr sepse ne nderkohe hyri ne jeten time nje goce (alamet zane e shkencetare) qe as me telefonon nga frika se mund te me shqetesoje...E lere me ti shkojne ndermend poshtersira te tilla...

Me fal se paskan rrjedhur si lume kesaj rradhe... "If" mund te perkthehet me nje Yes. (Te lajmerohem ndonje dite kur te jem me nge tek privati).
    Te fala
    laguna blu
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga laguna blu : 11-09-2005 mė 16:03
    "Nuk mund tė mbash gjarpinj nė kopshtin tėnd, me shpresėn se ata do t'i kafshojnė vetėm fqinjėt..."

Anėtarėsuar
    12-12-2004
    Postime
    579

"kalimthi"

...

jeta nuk eshte flete
    e bardhe ku mund
    te shkruhet gjithcka
    e te mos shihet asgje

as gjurme e lehte
    ne debore
    qe diell i pare e trete

jeta eshte
    gazi qe me dhe
    dhe drita qe ti po ndjeke...

Mos u bėj si gratė e liga, se kėrditen njerėzia, dhe tė shohin ndryshe pastaja...

Lagunė

Mora kohė dhe te lexova, dhe pse sot lodhur, rraskapitur sė bashku me tim bir nga kthim i udhetimit tė largėt fundjavor, ku trenat na u bllokuan me ore te zgjatura gjatė ditės si shkak i shirave tejet te rrembyeshem, e rrembimeve te ujit si pasojė. Ti duhet ta dish, Lagunė se mbase ke degjuar lajmet sot qe ne pjesėn veriore te Italisė u bllokuan linjat nga mot i keq...
    Po marr mundimin tė tė shkruaj sepse mė bėnė pershtypje shkrimet e tua. Ato shkrime ku ti i shkruan aq bukur Gabrieles dhe Gertudes, dashurisė tėnde pėr to, ndjenjės tėnde tė bukur. Ato vargje tė thurura aq pastėr …Te gjitha kėto mė shtynė tė tė them : Qėndroji fisnik penės tėnde, mėndjes tėnde si dhe mos u merr me e lagu, se lagu bishtin dhelpra se dukesh goxha zotėri nga tė shkruarit, madje dhe me mjekėrr nga sa i thonje Gertudės tėnde. Mėso qė nė jetė kapitujt e saj hapen, por dhe mbyllen. Mbylle dhe ti kapitullin tėnd por fisshėm, jo rrėshqanasi, sepse ti je njeri qė ke vlera. Mos lejo, edhe pse thonė qė nė dashuri e luftė s’ka kufinj, tė tė mbysė zymtėsia. Si dhe kėshilloji ata tė ndarėt nga ishat e tyre pa shumė rėndėsi kush iku, e kush i tha tė ikte…qė nė vend qė tė merren me budallėlliqe koti, tė venė nė postė dhe tė ndėrrojnė atė adresėn e tyre nga e saja, se dhe ajo ishja durim njeriu ka. Nuk ka nerva tė mirret me postėn apo kusurin e ishit… Jepe kėtė kėshillė. Bėju djalė i mbarė, sepse ti je i tillė, por ėshtė ndoshta moment i vėshtirė pėr ty ky.

Me respekt pėr Lagunėn penėshkrues.

Elna.

Anėtarėsuar
    12-12-2004
    Postime
    579

Falenderim

Citim Postuar mė parė nga Elna Durrėsi
    Lagunė

Mora kohė dhe te lexova, dhe pse sot lodhur, rraskapitur sė bashku me tim bir nga kthim i udhetimit tė largėt fundjavor, ku trenat na u bllokuan me ore te zgjatura gjatė ditės si shkak i shirave tejet te rrembyeshem, e rrembimeve te ujit si pasojė. Ti duhet ta dish, Lagunė se mbase ke degjuar lajmet sot qe ne pjesėn veriore te Italisė u bllokuan linjat nga mot i keq...
    Po marr mundimin tė tė shkruaj sepse mė bėnė pershtypje shkrimet e tua. Ato shkrime ku ti i shkruan aq bukur Gabrieles dhe Gertudes, dashurisė tėnde pėr to, ndjenjės tėnde tė bukur. Ato vargje tė thurura aq pastėr …Te gjitha kėto mė shtynė tė tė them : Qėndroji fisnik penės tėnde, mėndjes tėnde si dhe mos u merr me e lagu, se lagu bishtin dhelpra se dukesh goxha zotėri nga tė shkruarit, madje dhe me mjekėrr nga sa i thonje Gertudės tėnde. Mėso qė nė jetė kapitujt e saj hapen, por dhe mbyllen. Mbylle dhe ti kapitullin tėnd por fisshėm, jo rrėshqanasi, sepse ti je njeri qė ke vlera. Mos lejo, edhe pse thonė qė nė dashuri e luftė s’ka kufinj, tė tė mbysė zymtėsia. Si dhe kėshilloji ata tė ndarėt nga ishat e tyre pa shumė rėndėsi kush iku, e kush i tha tė ikte…qė nė vend qė tė merren me budallėlliqe koti, tė venė nė postė dhe tė ndėrrojnė atė adresėn e tyre nga e saja, se dhe ajo ishja durim njeriu ka. Nuk ka nerva tė mirret me postėn apo kusurin e ishit… Jepe kėtė kėshillė. Bėju djalė i mbarė, sepse ti je i tillė, por ėshtė ndoshta moment i vėshtirė pėr ty ky.

Me respekt pėr Lagunėn penėshkrues.

Elna.
    Faleminderit Elna. Por ky nuk eshte moment i veshtire per mua e as i zymte.Eshte magjik...sepse asnjehere nuk jam ndjere me mire... me gjithe budallaleqet qe perjetova dhe ato qe bera ne te kaluaren...
    "Kur bie me femije - thote nje fjale e urte nga ne- zgjohesh i lagur dhe ti..."
    Edhe lufta e edhe dashuria mendoj se duhet ta kene kodin e tyre etik. Ndryshe nuk do te ishin ndertuar Tribunale te vecanta per ti denuar padrejtesite....

Te fala te fisshme
    laguna blu
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga laguna blu : 12-09-2005 mė 00:59 Arsyeja: Plotesim

Anėtarėsuar
    12-12-2004
    Postime
    579

Uliksa modernė

Unė,
    nuk isha grekėrit
    qė zunė veshėt me dyll
    pėr tė mos dėgjuar zėrin e tyre
    as Uliksi qė u lidh
    pėr tra

Sirenat ishin
    vetėm deti
    qė duhej kaluar
    pėr tė ardhur tek Ti
    si ky qė jam...

Anėtarėsuar
    12-12-2004
    Postime
    579

Oqeane dhe qiejė

Oqeanet
    gjithnjė
    mė kanė pėlqyer

Ndoshta ngase
    dashuria e vėrtetė
    duhej te kishte sytė
    bojė-qielli...

Anėtarėsuar
    12-12-2004
    Postime
    579

Tėrmete provinciale

Provincave te humbura
    europiane
    dashuritė e vėrteta
    plasin si bombat atomike

Kohezioni atomik
    i mba larg rreziqet...

Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Letra dhe histori dashurie.
    Nga Era1 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 25-07-2014, 18:05
  2. Ortodoksia e Kishes
    Nga marcus1 nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:36
  3. Letrat e Shen Palit
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-06-2006, 17:33
  4. Letrat e Shen Palit
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-03-2006, 20:55
  5. Flaubert dhe letrat e dashurisė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 06-02-2005, 18:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •