Mė ka pėlqyer gjithmonė firma e moderatores sė kėtij nėnforumi:"Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės". Ndaj gjithmonė kam hy nė forum me njė prezervativ nė pendė. Po prezervativėt, si prezervativėt janė dhe nganjėherė nuk kanė mundur tė filtrojnė tė gjitha shkrimet. Dhe pėr kėtė mė vjen keq. Sinqerisht...keq! Ka patur raste kur shkrimet nė kėtė temė kanė ngjallur debate, adhurime ose pėrēmime. Unė jam ndjerė mirė gjithmonė dhe vėrtetė ishte bukur tė ndanja kohėn time, kohėn tonė me ju.... Tash kur ē'do gjė ka rėnė nė binarėt normalė unė i hudha prezervativėt tek plehrat, po heq maskėn time anonime dhe po i kthehem krijimtarisė sime publike....
Me shpresėn se nuk kam lėnduar askė gjatė kėsaj kohe ju pėrqafoj tė gjithėve me mall...
I juaji
laguna blu
Thua bere mire qe hudhe prezervativet? Ketu eshte nje orgji shpirterash mbase edhe infektohesh/mi. Mireserdhe me pranveren, na plake duke te pritur!
'...Ajo qe doja te them sot
Le te mbetet e pashkruar
Ketu, tek letrat e pashkruara...'
- The rest is silence.
Nuk u pėrgjigja fare nė letrėn qė mė kishe ēuar.Ti u mbajte e fortė pėr dy javė pastaj ashtu kinse rastėsisht braktise kėshtjellat e tua pėr tė ardhur pėr vizitė nė kasollen time....
Kishe shkelur tanimė vijėn e kuqe tė pakthimit dhe puthja qė mė dhe gati me zor ne faqe mė ngjante me puthjen e njė pulėbardhe pa jetė. Edhe tė dridhurat e buzėve ishin po ato, pėrpjekja pėr tė evokuar tė kaluarėn e bukur po ajo...
Bashkė me kafenė mu desh tė tė jepnja edhe njė mindil prej letre. Mindil qė e qullta e syve tė tu e bėri sakaq tė shkėrmoqej nga lagėshtia. Tamam si dashuria jonė e dikurshme nėn peshėn e xhelozisė tėnde tė sėmurė dhe obsesionit.
Ndaj nėse keni dėshirė tė mos pini kafe me mindila tė shkėrmoqur rrini larg nga provokimi i partnerit sepse rastėsisht mund tė hasni nė ndonjė gdhe qė s'para ndjen pėr pasojat e ndarjes dhe qė mindilat i blen me shumicė e me zbritje...
mondi, ndonese ne temen e lagunes , me pelqeu loja me lojen time te fjaleve te te dyve.
Laguna.... mos te kishe shkruar se po i kthehesh krijimtarise tende publike do te te kisha futur nje te shame (share) per te dyja postet e fundit. Qofsh i falur i krijimtarise.
Tung!
"Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)
I kisha bartė shpesh nė qafė gurėt dhe metalet e ēmuara. Kujtime grashė a vjehrrash tė qena e tė paqena. Derisa erdhi njė ditė dhe i hodha tė gjitha nė lagunė. I hodha nė lagunė pa asnjė hezitim, pa as edhe mė tė voglėn dhembshuri. Dhe erdha tek ti me dėshirėn pėr njė fillim tė ri...
E dashur, nė vilėn e drunjtė tė vargmaleve kosovare ti ishe shkėndija mė e bukur qė kisha parė. Si tė dilte nga ndonjė diamant i pazbuluar ende ku pėrzihen misteri e mistikja sė bashku dhe vetėm atėherė u pėrmenda duke kujtuar tė kaluarėn time tė bujshme por gjithnjė vertikale. Misterin e asaj tėrheqjeje tė dyanshme ende se kam gjetur ndonėse nė hundė mė ka ngelur ende kurmi i lėkurės tėnde qė si njė rrufė e butė nuk don tė ikėn...
Ti fli e qetė, sepse siē tė thashė tė gjitha pėrvojat e mia tė deritashme do ti kisha ndėrruar me virgjėrinė tėnde trupore e shpirtėrore. Ti, e dashura ime, s'ke nevojė tė ndjehesh me faj. Isha unė ai qė iku nė kėrkim tė njė jete mė tė mirė dhe mė tė sigurtė dhe ja tani po e shof se thėnja popullore: "guri peshon rėndė vetėm nė vendin e tij " nuk ėshtė vetėm njė akrobaci letrare sa pėr tė mbushur libra me proverba popullorė por ėshtė kuintesenca e vetė jetės...
Ti je nė vendin tėnd dhe pėr muhaxhirėt e pėrjetshėm si unė mbase do mė gjesh njė vend. Jo nė zemėr, sepse aty tashmė jam shtruar kėmbėkryq. Ma gjej nė Atdheun tonė, aty ku ti je rritur, ma gjej mbase nė Atdheun tim hipotetik ku nuk ka vend pėr apoteoza tė rrejshme por vetėm pėr pragmatizėm jetėsor...
Dhe duke pėrgatitur valixhet e kthimit, padashur mė shpėtoi edhe njė puthje qė kushedi se ku do e ketė ēuar era...
Per Shkendijen e Diamantin
....shkrim i bukur dhe domethnse ..............te uroj dhe te pergezoj per cdo hap te Jetes tend se bashku me Shkendijen .....
P.s......vertet shkruan bukur dhe do te shkruan edh me tutj ;..kur ju premton koha ....
E juaj
me respekt dhe pershendetje
........derebrardhe
I dashur laguna blu,
Kur je Diamant i vertete vjen nje kohe qe ndahet shkelqimi i nje guri dhe nje metali te cmuar nga nje Diamant...
Kur Te shoh me valixhen e kthimit kam mall,le ti perpi fundi i Lagunes guret....le ti mbarte puthjet era ne skaj te botes, Ti ec... dhe ec drejt kthimit ta ndricon rrugen shkendia unike per ne Atdhe ,per atje ku mund te rifitoje shkelqimin e vertete Diamanti.
me nderime,
bili99
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 05-04-2008 mė 17:02
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
nje diamant me nje shkendije mund te ndrisin jo vetem jeten e tyre, por pse jo edhe te tan kosoves.
Me djem e me cika e me lumturi.
nje diamant e nje Skendij!!!
Urime ... edhe per Shkendijen edhe per kthimin ne Kosove!
T'u ngjate jeta!!!
"Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)
Faleminderit tė gjithėve(sidomos Derebardhės, Bilit99 dhe macies blu), pėr durimin, respektin dhe pėrkrahjen. Ishte vėrtetė bukur me ju. Tema mund tė mbyllet kėtu. Paēim...
Krijoni Kontakt