14 shkurt..
Po e di e dashur qe eshte dita e te dashuruarve por eshte dhe ditelindja jote e zemer
Jo jo zemer se kam harruar e si mund ta harroj?? Ti ishe dashuria ime pare..
Jo e dashur nuk ka problem, nuk me ngelet qejfi mua qe ti harrove ditelindjen time..ndoshta ti e kishe te lehte te me harroje mua por edhe sot e kesaj dite afersisht 10 muaj un ende ste kam harruar
Gjithmoj kujtoj me mall ato pak momente qe kaluam bashke..ato pak puthje kurre sdo ti harroj kurre sdo harroj zerin tend zemer..
Shume dite e nete kane kaluar e dashur por zemra ime per ty githmon rreh gjithmon kam dashur te di se cpo ndoth me ty kam dashur te di se si po te shkon jeta kam dashur te di nese ke menduar ndonjehere per mua..nese me kujton apo thjesht me mbylle me harrove sikur kurr per ty skam ekzistuar
Te kam dashur shume zemer dhe akoma vazhdoj te dua..po po e di qe jam I cmendur por dije qe jam I cmendur per ty
Nese I lexon keto fjale e dashur te lutem vetem me shkruaj..vetem me thuaj qe je mire e di qe te je lidhur me dike tjeter por kjo ska shume rendesi per mua.. dua ta di vetem se cpo ndodh me ty se kjo vertet me ben te vuaj..
E mban mend: nuk dua meshiren tende qe ti te me duash , dua dashurine jeten per te shijuar
I will always love you J-K xxx
Krijoni Kontakt