Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 25
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-11-2002
    Postime
    81

Kurre skam per te harruar.........

14 shkurt..
    Po e di e dashur qe eshte dita e te dashuruarve por eshte dhe ditelindja jote e zemer…
    Jo jo zemer se kam harruar… e si mund ta harroj?? Ti ishe dashuria ime pare..
    Jo e dashur nuk ka problem, nuk me ngelet qejfi mua qe ti harrove ditelindjen time..ndoshta ti e kishe te lehte te me harroje mua por edhe sot e kesaj dite afersisht 10 muaj un ende ste kam harruar…
    Gjithmoj kujtoj me mall ato pak momente qe kaluam bashke..ato pak puthje kurre sdo ti harroj…kurre sdo harroj zerin tend zemer..
    Shume dite e nete kane kaluar e dashur por zemra ime per ty githmon rreh…gjithmon kam dashur te di se cpo ndoth me ty…kam dashur te di se si po te shkon jeta…kam dashur te di nese ke menduar ndonjehere per mua..nese me kujton apo thjesht me mbylle me harrove sikur kurr per ty skam ekzistuar…
    Te kam dashur shume zemer dhe akoma vazhdoj te dua..po po e di qe jam I cmendur por dije qe jam I cmendur per ty…
    Nese I lexon keto fjale e dashur te lutem vetem me shkruaj..vetem me thuaj qe je mire…e di qe te je lidhur me dike tjeter por kjo ska shume rendesi per mua.. dua ta di vetem se cpo ndodh me ty se kjo vertet me ben te vuaj..
    E mban mend: nuk dua meshiren tende qe ti te me duash , dua dashurine jeten per te shijuar…

I will always love you J-K xxx

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ergys ... shume prekese kjo historia jote .. ( po nuk ishe ti ai qe the qe kishe gjetur nje dashuri te re ? ) ... nejse shume e dashke dhe vazhdon ta duash " dashurine tende te pare " .... dicka e ralle

gjithe te mirat
    PINK
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Emotionally Untouchable Maska e Taulant _NYC
    Anėtarėsuar
    25-06-2002
    Vendndodhja
    11105
    Postime
    443
    Ik e bab futi nje dopjo konjak a xhek deniell dhe shif mos gjesh ndonje te re per shen valentin .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Ju lutem shkruani shqip!Flm
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bunny : 10-02-2005 mė 20:10

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-02-2005
    Postime
    18
    Eshte shume prekese te degjosh histori te tilla dashurie, shume bukur....na ben te kuptojme qe ne fund te fundit dashuria e vertete kurre nuk shuhet, edhe pse rruget jane ndare.
    Ergys mos u dorzo por lufto per dashurine tende. Jeta eshte shume e gjate dhe ka shume te papritura...prandaj asnjehere nuk mendohet se cdo gje merr fund.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga ergys18
    14 shkurt..
    Po e di e dashur qe eshte dita e te dashuruarve por eshte dhe ditelindja jote e zemer…
    Jo e dashur nuk ka problem, nuk me ngelet qejfi mua qe ti harrove ditelindjen time..ndoshta ti e kishe te lehte te me harroje mua por edhe sot e kesaj dite afersisht 10 muaj un ende ste kam harruar…
    Gjithmoj kujtoj me mall ato pak momente qe kaluam bashke..ato pak puthje kurre sdo ti harroj…kurre sdo harroj zerin tend zemer..
    Shume dite e nete kane kaluar e dashur por zemra ime per ty githmon rreh…gjithmon kam dashur te di se cpo ndoth me ty…kam dashur te di se si po te shkon jeta…kam dashur te di nese ke menduar ndonjehere per mua..nese me kujton apo thjesht me mbylle me harrove sikur kurr per ty skam ekzistuar…
    Te kam dashur shume zemer dhe akoma vazhdoj te dua..po po e di qe jam I cmendur por dije qe jam I cmendur per ty…
    Nese I lexon keto fjale e dashur te lutem vetem me shkruaj..vetem me thuaj qe je mire…e di qe te je lidhur me dike tjeter por kjo ska shume rendesi per mua.. dua ta di vetem se cpo ndodh me ty se kjo vertet me ben te vuaj..
    E mban mend: nuk dua meshiren tende qe ti te me duash , dua dashurine jeten per te shijuar…

Ergys vellai te pershendes:

Ergys shkrimi yt permban sinqeritet ndienje e sdi cte pershkruaj tjeter, gjithsesi une them dicka: harro vella te shkuaren e shiko perpara, mos mundo veten me te kaluaren pasi nuk te le te perparosh perpara. Me urimet e mija me te perzemerta per nje dashuri te re dhe me te fuqishme te pershendes. Pac fat.

Dito.

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Citim Postuar mė parė nga ergys18
    14 shkurt..

vertet shum prekese por mos u dorezo la jeta eshte e gjate dhe vazhdon dhe duhet ta shijojme e ke veshtire por gjeja me e mire eshte mos e mendosh te kaluaren vetem perpara shiko sepse nje dit do ta gjesh lumturin
    M&M

Bebiiiiiii dove je? Maska e TiLoNcE
    Anėtarėsuar
    11-05-2003
    Vendndodhja
    tu bo not
    Postime
    1,116
    shum me sinqeritet e ke shkru
    me vjen keq qe kan kaq shum dhimbje kto reshta
    te uroj fat
    o-le-le firma

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    sdi ca me thon...
    shum prekse

*ALBOSTAR* Maska e Dr_Love
    Anėtarėsuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    USA NY
    Postime
    60
    Me vjen keq me te vertet te uroj fate dhe lumturi ne te ardhen
    Snjef Kufi Zemra Shqiptare Kombi S'ndahet Pa Dal Fare Ku i Thojne Buke E Ku i Thojne Uje Jem Shqiptar Dhe S'ja Lshojm Kuje.....

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tė gjymtuar nga serbėt, tė harruar nga shteti i tyre
    Nga Edvin83 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-11-2008, 16:01
  2. Mes grave tė burgosura qė kanė harruar erėn e burrit....
    Nga White_Angel nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 04-02-2006, 22:38
  3. Ishulli i premtimit tė harruar!
    Nga Mjellma nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-02-2004, 07:36
  4. Kam harruar te prezantohem!!!
    Nga MtrX nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 13-08-2003, 17:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •