Cila është ajo gjë që s'do e benit ASNJEHERE as për hir të dashurisë,dhe pse?![]()
Cila është ajo gjë që s'do e benit ASNJEHERE as për hir të dashurisë,dhe pse?![]()
Jete o tmerr
nje enderr bosh
njesoj perhere
kudo qe te shkosh........
O yllo po une vetem jeten nuk e jepja per dashurine se nqs do jeptja jeten per dashurine do te ishte harxhim.Postuar më parë nga ersjada
Nqs do jepje jeten dashuria do te shuhej sebashku me jeten tende keshtu qe s'ja vlen te vdesesh per dashurine.
Per te tjerat Ja VLEJne tE GjItHa
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
do beja gjithshka per dashurine por sic e tha dhe parafolesi .. vetem jeten nuk e jap .. eshte e shtrenjte per mua .. ska njeri ne bote para jetes sime ...
pink
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Nuk do mohoja vehten time per hir te dashurise pasi po ndodhi kjo gje i ke humbur te gjitha pa e kuptuar !
...
Ka shume gjera qe nuk jepen qofte dhe per hir te dashurise, por une po vecoj dy Fene time nuk do e nderroja kurre dhe te braktisja familjen time. Ciao
13
Gjeja qe s'do te beja kurre (as per hirin e dashurise) eshte te kerkoj te ndryshoj vetveten... dmth dua te jem gjithmone ajo qe jam, ne cilado raste o me kedo person. Nuk them te mos pershtatesh por te mos ndryshosh ate qe ti je, kredon tende, idealet e parimet e tua, karakterin... Te tjeret duhet te te duan per ate qe je me te mirat e te keqijat. Nuk e di ne u shpjegova mire apo jo ( une e kam fare te qarte seç dua te them..) megjithate kjo eshte çka mendoj.
[SIZE="4"]La vita non e' un problema da risolvere, e' un mistero da vievere![/SIZE]
nuk do ndryshoja vetveten.........domethene nuk do behesha kurre dikushi qe nuk jam.........do mbaja parimet,vlerat dhe moralet e mia.....domethene karakterin tim .......
Pse nuk thoni me obvious one, nuk do te punoja..................!
I am just a simple girl in a simple town!
te gjitha do ti beja po dhe shume nuk do te beja per dashurine.jeten Jo dhe jo .familjen nuk do ta lija jo dhe jo .dashuria eshte e bukur kure ka respkete ne te ka ndergjegje ka dhe mirekuptim.NE teori shume vete flasin bukur apo neper poezira i shkrujane aqe te bukura po praktika eshte krejt ndryshe.
O fshatar O zemer Gure qytetar Nuk behesh kurre.................................
Tamam!Postuar më parë nga korcaprincess19
nuk do ndryshoja vetveten.........domethene nuk do behesha kurre dikushi qe nuk jam.........do mbaja parimet,vlerat dhe moralet e mia.....domethene karakterin tim .......
Jam i te njejti opinioni.
Be yourself and you will always be in fashion.
Krijoni Kontakt