weeee kushhh pa fermraaa?ncncncn une do vrisja vetense sa te jetoja pa femra amon o zot femra eshte krijesa me e bukur qe ka krijuar zoti :P
weeee kushhh pa fermraaa?ncncncn une do vrisja vetense sa te jetoja pa femra amon o zot femra eshte krijesa me e bukur qe ka krijuar zoti :P
M&M
[QUOTE=maratonomak]HEJ BRAZILI ;
E MBAJ MEND KETE ANETAR ; si je plako ?
do i pergjigjem pyetjes tende me gjithe qef ;
une thjesht nuk mund ta imaghinoj boten pa femrat ; nuk arij te kuptoj cili eshte qellimi i vertete i temes ?
pershendetje maratonomak ,qellimin e vertet te kesaj teme do ta shikojm te gjith me vone.
Proud To Be Rreshens
Bota pa femra ?! Njė anti-botė !
Si peshku pa uje .......
Tate du fuston ......
Hahaha DJ-GABRIELE aq bukur e ke then sa.... po po tishte ashu si thot Xhuxhumaku do kishe prinder po do ishin te dy meshkuj dhe njoni do te kishte pjell, lol, kshuqe mbase dhe do egzistoje ene tiPostuar mė parė nga DJ-GABRIELE
Nejse per ca si puna e Friendlyboy kam nji mesazh "Mos enderro kot, se nuk kan per tu zhduk femrat lal!!!!!!!!!....... uh u shkriva me ate "Gay alert"![]()
I'm like a bottle of wine..... I keep getting better with age!!!!
..................... **Smooches**....................
Si do ishte pa meshkujt hmm...riprodhimi seksual sdo ekzistonte...mbase asexual reproduction...por meqe femrat nuk jane asexual...atehere ato sdo ekzistonin gjithashtu...pra meshkujt ose femrat skan mundesi te ekzistojne pa njeri tjetrinPostuar mė parė nga Odeon_relax
Se di pse e bere kete pyetje tek romanca (po i referoj nismitarit) ca pret donje replik "romantike"![]()
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 20-01-2005 mė 19:00
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Vetem ne kete rast do refuzoja te vija ne pune imagjinaten.
Per dy arsye: (1) Sepse jam i sigurte qe as vdekja nuk do ngjate me e shemtuar! (2) Sepse do me duhej ti kushtoja shume rendesi dhe te vleresoja qamet 'femerat' ne te ardhmen, gje qe, me krijo alergji kur e mendoj
Mos imagjinoni shume.
Me mire rehat ka truni.
Buke e baston
P... e dahon!![]()
lol aman dhe ju sa budallenj po mos kete femra ne kete bot te gjith burrat jan H+++ apo jo si thoni ju loool j/k
te them te dua eshte pak te fal zemren e ke hak me mire te them te verteten, i yti do jem per jete, dashuria ime do te perfundoj kur deti te shteroj kur dielli te me ndricoj, kur mua ne varr te me mbulojn atehere jam e detyruar te harroj
Ne syte e tu,heshtje kozmike,ne fytyren tende heshtje romantike,ne fjalet e tua as po as jo,me thua te lutem:"me do apo jo
LoVe^-^BeBy
Krijoni Kontakt