kjo eshte marre tek koncerti i bon jovit...ishim ne kat te tret, prandaj eshte kaq larg![]()
kjo eshte marre tek koncerti i bon jovit...ishim ne kat te tret, prandaj eshte kaq larg![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
sduket mire ketu, but he is quite good looking..dhe sa shume e abuzuan femrat...5 duar on his tooshie (i missed that shot)
44 vjec, por duket sikur eshte 30 apo me i ri...gallat ishte kur nje e shushatur i hodhi sutjenat roze on stage, dhe bonua ja hodhi mbrapa
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 17-02-2006 mė 15:43
Kto dy foto jane nga ndeshja Efes Pilsen-Benetton Treviso per ligen e kampioneve,sot ne mbremje. Fitoi Efesi qe na e nxorri gurmazin..lol
Ja kaluam bukur..
Foto e pare nga ndeshja, e dyta nga pushimi ku kercenin yll kto bukuroshet![]()
Ok ja nje pjese fotografie e imja bardh e zi.
Sme pelqente te hapja teme ne vete, se nje foto eshte e pastaj s'me pelqen ajo "zhurma"
Nje kujtim nga dita kur nxorrem fotot me uniforma e ato kapelet e vecanta per librine kujtimeve..(edhe kjo do vihet aty, po e plote dhe ne forme verzake diku ne ane te asaj tjetres..)
Nje kujtim nga muajt e fundit te 5 vjet shkolle ktu:-)
Shpresoj t'ju pelqeje..Ndoshta ju sjell edhe ate me uniforme ndonje dite, aty ndryshe nga kjo, kam qesh me shumice![]()
Keto foto mbajne disa nga kujtimet me te cmuara per mua. Dy muaj qe kam kaluar ne Patmos kane qene me teper sesa dhurate qe kam pasur ne jete.
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
cdo vite disa student te ndonje club/society nderton "murin e urrejtjes"
wow, kam mesuar disa fjal qe as se dija qe ekzistonin...kishin cdo fjal te pist apo "rasiste" ne anglish, gjermanisht, spanjisht ejte...nejse ne fund e thyejn murin..this whole process seem quite stupid
raciste desha te thojaPostuar mė parė nga *~Rexhina~*
anyways
kjo fotua me pelqen shume sidomos kur shikon nga dritaret e libraris
Cancoon -![]()
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
keto jane 40 pounds ago, ose dy bebka ago
![]()
Krijoni Kontakt