Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 61
    Perjashtuar Maska e Bėrrnutsi
    Anėtarėsuar
    09-09-2004
    Postime
    183
    Nuk kam nevoje te hap fjalorin per te thene si shkruhet nje fjale e gjuhes time.
    Termi i duhur eshte Rreshqet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar mė parė nga Bėrrnutsi
    Nuk kam nevoje te hap fjalorin per te thene si shkruhet nje fjale e gjuhes time.
    Ēfare do thote kjo, qe e din te gjithe fjalorin permendsh?

Berrnutsi ndodh ndonjehere qe i di ca gjera gabim, si ai gazetari.

Anėtarėsuar
    09-09-2004
    Postime
    183
    Citim Postuar mė parė nga [xeni]
    Ēfare do thote kjo, qe e din te gjithe fjalorin permendsh?

Berrnutsi ndodh ndonjehere qe i di ca gjera gabim, si ai gazetari.
    Une besoj se jam ne gjendje te shkruaj sic duhet cdo fjale qe ndodhet ne fjalorin e gjuhes shqipe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Une besoj se jam ne gjendje te shkruaj sic duhet cdo fjale qe ndodhet ne fjalorin e gjuhes shqipe
    Hallall, respekte...

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    po as une nuk kam nevoje po e hapa nj here per ta pare kurioziteti se me qe je i ditur duhet edhe te dish qe ka dialekte te ndryshme fjala shqipe dhe fjalet shqiptohen ndryshe nga krahina ne krahine...:P

Bazuar nė saktėsimin e fjalės, gjė qė kėrkohej edhe nga hapėsi i temės, pėr mua personalisht, ėshtė normale hapja e librave. Madje , do thoja : Ėshtė llogjike, se nuk kėrkohej hamendje , por konfirmim.

Gjithsesicili ka pikėpamjet e tija, nė bazė tė tė cilave ndėrmerr aksionet e mendimeve apo veprimeve personale, ashtu si dhe unė kam tė miat nė bazė tė tė cilave veproj a mendoj.

Ju pėrshėndes.

Elna.

Anėtarėsuar
    09-09-2004
    Postime
    183
    Citim Postuar mė parė nga Elna Durrėsi
    Bazuar nė saktėsimin e fjalės, gjė qė kėrkohej edhe nga hapėsi i temės, pėr mua personalisht, ėshtė normale hapja e librave. Madje , do thoja : Ėshtė llogjike, se nuk kėrkohej hamendje , por konfirmim.

Gjithsesicili ka pikėpamjet e tija, nė bazė tė tė cilave ndėrmerr aksionet e mendimeve apo veprimeve personale, ashtu si dhe unė kam tė miat nė bazė tė tė cilave veproj a mendoj.

Ju pėrshėndes.

Elna.
    Postimi im ne te cilen bazohet kjo replike nuk kishte qellim kritike.
    Ne fakt , ishte me teper nje postim i shkruajtur nga ndjenja e konformitetit ne lidhje me aftesite e mia gjuhesore.
    Kerkoja ta vetesiguroja kete ndjenje , ta bindja ne mase cdo fryme pesimiste qe vertitej ne rruzullin e mendjes time.

Anėtarėsuar
    09-09-2004
    Postime
    183
    Citim Postuar mė parė nga ElMajico
    po as une nuk kam nevoje po e hapa nj here per ta pare kurioziteti se me qe je i ditur duhet edhe te dish qe ka dialekte te ndryshme fjala shqipe dhe fjalet shqiptohen ndryshe nga krahina ne krahine...:P
    Ne fjalor ke vetem gjuhen zyrtare shqipe e cila ka si themel te saj dialektin tosk.
    Fjale te vetekrijuara dhe pa vlera gjuhesore nuk bejne pjese ne kete fjalor.
    Si fjala TUNG psh qe mund te flitet nga disa individe por qe nuk ka aspak lidhje me gjuhen shqipe dhe nuk do behet asnjehere pjese e fjalorit te saj.
    Gegenishtja nuk ben pjese ne fjalorin e sotem shqiptar.

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Gegenishtja nuk ben pjese ne fjalorin e sotem shqiptar.
    Gegenishtja ishte dialekti baze i gjuhes shqipe deri ne Kongresin e Lushnjes ne 1936 , qe me vone u "revolucionalizua" nga Enveri yne qe ishte nga anet tuaja (lol) dhe e beri gjuhe zyrtare te cilen e shkruajme sot !
    Shumica e veprave te autorve te rilindjes ishin te shkruara ne dialektin Geg.
    A gjendet ne fjalor fjala "Kry(e)" ( mos me thuaj qe eshte toskerisht lol , se te ishte ashtu i bie ta therrisnit Tosin tuaj Kokeministri ..lol)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AgainstAllOdds : 06-01-2005 mė 23:11
    ...

Anėtarėsuar
    09-09-2004
    Postime
    183
    Citim Postuar mė parė nga AgainstAllOdds
    Gegenishtja ishte dialekti baze i gjuhes shqipe deri ne Kongresin e Lushnjes ne 1936 , qe me vone u "revolucionalizua" nga Enveri yne qe ishte nga anet tuaja (lol) dhe e beri gjuhe zyrtare te cilen e shkruajme sot !
    Shumica e veprave te autorve te rilindjes ishin te shkruara ne dialektin Geg.
    A gjendet ne fjalor fjala "Kry(e)" ( mos me thuaj qe eshte toskerisht lol , se te ishte ashtu i bie ta therrisnit Tosin tuaj Kokeministri ..lol)

Disa fjale bejne pjese

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •