Close
Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 103
    Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga Klevis2000
    Odeon ke pyetur ose ke kerkuar keshille prej ndonje femre ti ne jete.
    Do te sugjeroja nje pyetje ose keshille .

Pyet ndonje shoqe per veten tendee martohem apo te rri beqar? lol
    Atehere pergjigjen per ju.

Puna qe une bej eshte teper e lidhur me sexin femer keshtu qe here pas here i pyes per gjera te ndryshme. Ndersa per pyetjen e dyte do te sugjeroja une dicka ty, mos u merr me odeonin dhe jeten e tij por me temen miku im. Gjithsesi nuk marr rekomandime te tipit individual besoj edhe ju sbeni gjera te tilla. Pra keshillat qe mundohesh te percosh tek Odeonet refuzohen kategorikisht si pasoje e mosnjohjes se faktit se gjendjes civile time.

Me respekt Odeoni.

i/e regjistruar Maska e blueyes
    Anėtarėsuar
    06-10-2004
    Postime
    203
    Odeon miremengjes o kendes...Shume mistere fsheh i dashur....Clidhje ka ketu gjendja civile etc etc...ketu behet fjale per mendime, daje kritikat gjithashtu duhet te pranohen pņr ti me jep pershtypjen e atyre qe thone..Bej si them une .......vazhdimin e di ti besoj pasi je djale goxha i kapshem......Ne radhe te pare per ne psiqiatri.....sdi cte them pasi sdua te ofendoj asnjerin...Ndoshta kur te titullohesh si"Mjek"do te ta japim ate te drejte,por tani rri urte drejtohu ne ate karrigen tende e ne ambientin apo kontaktim me Sexin femer sic thua ti e meri gjerat me shtruar i dashur pasi ti vete reme kembet e tua brenda,me ty se ka snjera nga ne thjesht po te japim pergjigjet tona si i mendojme ,nese ste pelqen ateher.....Do te te sygjeroja nje vend...Por...Akoma skam titull,keshtu qe humb dhe te drejten......Te ktheva pergjigje tek tema tjeter qe ke hapur sdi a e ke pare apo jo e cila ishte teresisht e kunderta me kete teme........Beji nje permbledhje trurit e pastaj na co tek te cmendurit...Plus e the dhe vete edhe pse me ironi...Jemi kristale ne fund te detit,por juve sna gjeni dot.....Mese e vertete bravo i fitove piket e mundeshme.....

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga blueyes
    Odeon miremengjes o kendes...Shume mistere fsheh i dashur....Clidhje ka ketu gjendja civile etc etc...ketu behet fjale per mendime, daje kritikat gjithashtu duhet te pranohen pņr ti me jep pershtypjen e atyre qe thone..Bej si them une .......vazhdimin e di ti besoj pasi je djale goxha i kapshem......Ne radhe te pare per ne psiqiatri.....sdi cte them pasi sdua te ofendoj asnjerin...Ndoshta kur te titullohesh si"Mjek"do te ta japim ate te drejte,por tani rri urte drejtohu ne ate karrigen tende e ne ambientin apo kontaktim me Sexin femer sic thua ti e meri gjerat me shtruar i dashur pasi ti vete reme kembet e tua brenda,me ty se ka snjera nga ne thjesht po te japim pergjigjet tona si i mendojme ,nese ste pelqen ateher.....Do te te sygjeroja nje vend...Por...Akoma skam titull,keshtu qe humb dhe te drejten......Te ktheva pergjigje tek tema tjeter qe ke hapur sdi a e ke pare apo jo e cila ishte teresisht e kunderta me kete teme........Beji nje permbledhje trurit e pastaj na co tek te cmendurit...Plus e the dhe vete edhe pse me ironi...Jemi kristale ne fund te detit,por juve sna gjeni dot.....Mese e vertete bravo i fitove piket e mundeshme.....
    Kontradikte koke e kembe, ofendon pa pushim duke sterthene qe jam i cmendur dhe ne fund i jep nje boje vezulluese, Atehere paskemi edhe ne te cmendurit vlerat tona Duke mos dashur te bie ne nivelin e postimit te mesiperm ju them vetem kete Apologjia e jetes suaj do tju jape disa fragmente te forta qe une kam disi te drejte. Ne asnje moment nuk refuzova keshillen e nje femre por eshte krejt e kunderta si e pranoj une kete keshille, pra gjithsecili i mat gjerat me metrin e tij pa menduar se cthone bashkediskutantet. Ashtu sic nuk kam dashur tju imponohem me temat e mija po ashtu spranoj te me imponohen te tjeret per temat e mija. A s`ju duket kjo dritare virtuale per te shkembyer mendimet tona pa pasur as minimalisht qellimin e ofezes.

Gjithkush qe denigron veten e tij i jep kundershtarit nje arme per ta sulmuar. Per mua odeonin ka shume vlere qe armikun, kundershtarin tim ta le te jetoje sepse keshtu kam dhe une nje arsye te jetoj.

Miqesisht Dito.

i/e regjistruar Maska e RuSsEl_NeSs
    Anėtarėsuar
    14-08-2004
    Vendndodhja
    Tirana
    Postime
    38

teoria e relativitetit

ti kerkosh keshille dikujt eshte nje nder gjerat me normale te ktij globi jo normal. padyshim dhe femra nuk ben perjashtim ketu.ti kerkosh nje keshille nje femre eshte pozitive,shume madje.odeon ti daje flet shume prer pa bere aspak perjashtime.meshkujt qe ti perfaqson e kan te domosdoshme te njihen pak edhe me perfundimet e te madhit albert ajshtajn e jo vetem me te te voglit nice.cdo gje ne kete glob eshte relative daje e ju perkrahsit e tij, dhe per mendimin tim ju nuk perbeni shumicen e seksit mashkull keshtu qe skeni te drejte te flisni ne emer te tij.dhe femra ka virtytet e saj te cilat e bejne qe te mbijetoje shume mire.kete duhet ta vlersoni.mos u merrni gjithnje me anet negative po perpiquni te shihni tek gjithcka edhe te mirat qe posedon.SHNOSH

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar mė parė nga Stina
    Nese ma drejtove mua kete pyetje, you'd be surprised by my answer.
    ...dhe syte e saj te shndritshem moren formen e buzeqeshjes qe u shkri nga bardhesia e dhembeve te saj duke i dhene drite erresires shpirterore ku ai jetonte...AMIN
    ...

Anėtarėsuar
    06-10-2004
    Postime
    203

Thumbs up

Miremengjes te gjitheve!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga blueyes : 28-11-2004 mė 06:07

Anėtarėsuar
    06-10-2004
    Postime
    203
    Odeon cfare bere ti shpirt i motres si u gdhive sot?????
    Ne radhe te pare me sa kuptoj me ty duhet te kem shume takt per tu folur si e the dhe vete,secili i mat gjerat me metrin e tij,mese e vertete por do te me pelqente qe ky meter ne kete faqe te ishte me komun i dashur....
    Ishe ti i pari qe permende psikiatrine dhe jo une megjithate....Ska problem nuk te shkruaj me dhe keshtu qetesohesh.....
    Thjesht menyra jote e te parashtruarit te pyetjes,te le te mendosh...Qe eshte e kunderta e asaj qe sapo pohove ne rreshtat e mesiperm....
    ne asnje moment ste kam quajtur te cmendur,dhe nese e kam bere tregoj edukaten time ashtu sikurse ti po mer flake tani dhe me pergjigjesh me kunja sic thone tironsit,perdore me mire ate met5rin tend e dashur,as te njoh e as me njeh thjesht me pelqen te shkembejme mendimet tona ketu ,pa dyshim secili nga ne ka vlerat e tij te vecanta te mesojme nga njeri tjetri,por ne rast se nuk bejme autokritika apo thjesht te kemi durimin te sqarojme njerezit qe na kane keqkuptuar,kurre ne jete sdo te mundemi te zgjrojme horizontin tone por do te vdesim "injorante" nese themi une i di te gjitha ..Nadie es perfecto...

P.S Me respekt Odeon and relax...

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Nje femer e ka gjithmone pergjigjen e pyetjeve dhe keshillave,ne qoftese se tek ty ekziston respekti deshira dhe toleranca per te!!!!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

i/e regjistruar Maska e inspektori
    Anėtarėsuar
    28-12-2003
    Vendndodhja
    korce
    Postime
    79
    ti besosh nje femre eshte njelloj si te kesh fshehur leket ne xham.....
    me ben te mendoj mendimi,ne me mendon ti sa te mendoj dhe une...

i/e regjistruar Maska e inspektori
    Anėtarėsuar
    28-12-2003
    Vendndodhja
    korce
    Postime
    79
    femra eshte instumenti i ndrrueshem i te njejtes kenaqesi........
    me ben te mendoj mendimi,ne me mendon ti sa te mendoj dhe une...

Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tė drejtat e gruas nė njė kėndvėshtrim global
    Nga Lioness nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 171
    Postimi i Fundit: 25-03-2013, 09:30
  2. Pėr ‘inferioritetin’ e femrave
    Nga Jimmi_1978 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-04-2007, 09:46
  3. Kriza e botės bashkėkohore
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 12:44
  4. Statusi i femres ne "Perendim".
    Nga altin55 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-10-2004, 16:18
  5. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-01-2004, 15:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •