Gabim ?????Postuar mė parė nga Odeon_relax
Ne rethana te veshtira ????
Odeon kot me t'pyt cfare lloj femre i paske mare mendje ti ???
Jo per gje po si une ashtu dhe gjithe femrat qe njoh do te jepning jo vetem nje pgj siperfaqesore te pyetjes por madje do te aresyetonin mbi shkaqet qe te kane cuar ne pyetje si dhe pasojat e ndryshme qe do te kishte nje veprim apo mungese veprimi nga ana jote ne lidhje me pytjen.
Une jam ndeshur ne shume raste me meshkuj qe nuk i analizojne rezultatet e veprimeve te tyre por kjo nuk do te thote qe te gjithe meshkujt jane te tille. Gjithashtu nuk mund te them qe te gjitha femrat ne cdo moment japin pgj te thelluara.
E ke pare ndonjehere fajin tek vetja ?? Tek menyra e shtrimit te pyetjes ?
AJo qe ti thua per nje opinon te atyperatyshem qe 'ju' meshkujt(cilet meshkuj se jo te gjithe e bejne kete) nuk e perfillni me con ne konkluzionin qe ti mendon qe femra pyetet per te 'lare gojen' dhe per te pohuar apo mohuar pergjigjen e paraperzgjedhur nga 'ju' ?? This if anything is a mistake
SA per ate qe femra dhe meshkujt jane diametralisht te ndryshem ne menyren e te konceptuarit te gjerave kjo eshte relativisht e vertete. Nese meshkujt jane goal oriented jemi ne femrat qe marrim persiper te analizojme te gjitha pasojat dhe qe bejme 'ground work' si ne familje ashtu edhe ne karriere etj.
Krijoni Kontakt