Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 46
    i/e regjistruar Maska e RuSsEl_NeSs
    Anėtarėsuar
    14-08-2004
    Vendndodhja
    Tirana
    Postime
    38
    une jap jeten per te bashkuar nje cift.........po nuk qene te afte dhe te vendosur te vet bashkohen pse duhet te nderhyj une se kuptoj

...........
    Anėtarėsuar
    24-12-2002
    Vendndodhja
    home
    Postime
    678
    Sado dua te ndihmoj te tjere dhe dua te shoh ata mire, tek te huajte nuk do mundeja kurr te hyja ne biznes te tyre, imagjino te te ishte kthyer ai cifti e te fillonte te grindeje me ju ose te te ofendonte.

Me ka ndodhur njeher te shof nje cift, ku po u grindenin, dhe ai cuni kishte ven duart e tija ne fytyren e saj dhe e qellonte,ajo qante. Sado me nerva me beri sa do ne shpirt me pikelloj jashtmase dhe me erdhi gjynah, kurr nuk mund te beja gje, un thjesht vec e pash njeher edhe ai mu kthy e me tha " Cfar ke qe shikon, shiko punen tende", jo po ti flisja etj.Ishiin ter ata njerez verdall dhe nuk mund te benin gje, sepse ish biznesi i ciftit.

Te ishin shoqeri ose familjar te mi, patjeter do u mundoja te beja cte mundeja ti bashkoja bashke ose ti ndaloja grindjet e tyre me njeri tjetrin.

Kur vjen puna tek nje ndarje mes nje cifti, kuptohet per shoqeri dhe njerez te afert te mit, prap do u mundoja qe ta ndaloja ate ndarje te ndodhte, por neqofse ai cift ashtu e vendos te behet, cado te bejme nuk mund te nderhyj gjithmon, sepse eshte jeta dhe ndjenjat e tyre dhe vetem ata mund te vendosin te bejn ate qe duhet.
    What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!

gone Maska e helene
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    Te ndihmoj nje ēift te bashkohet?????????

as me intereson fare, kam gjera me te mira per te bere

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Perse mendoni vetem per vete?

Nese do e kishit shoqe/shoke perse te mos flisni nje fjale te mire. Ne keto momente nje fjale e ngrohte vlen me shume se cdo gje tjeter ne bote. Nuk eshte e thene te ofroni gjera materiale a me the e te thashe por nje dore e zjatur ka shume vlera. Shume kan thene nuk me interesojne se cfare bejne por kur vjen puna dhe ndodheni ju ne te njeten pozite me ciftin qe po kalon kete periudhe , nuk do ishit ju ata te cilet do kerkonit nje mendim , nje fjale te ngrohet nga dikush? Nuk e diskutoj qe fjala popullore " Pyet 100 vete dhe bej si do vete " , kot nuk ka dale por , ama mendimi i dikujt dhe nderhyrja e dikujt vertet ka ndihmuar. Mos i kaloni limitet duke hyre me thelle ne lidhjen e nje cifti por per aq sa mendoni dhe jeni te sigurt qe fjala juaj do ndihmoj perse jo.

beni mire se bota portokall .

White_Angel
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    A di si asht puna...

Kur te marresh inciativen e te shkosh ti afrosh birra nje cifti qe se njeh sikur ka ba odeoni,duhet me e pyt veten mire.Se ba me kene na njini qe ta da koken per midisi,njinen shishe e ha ballit,tjetren nuk dihet se ku......
    E mos te vije cudi me te thane "kush je ti mor grup qe fut hundet n'hallet mia?....pastaj bej gati helmeten e mburojen.
    Prandaj them qe kto jane pune VK.
    Rrini rahat e mos u kruni me romancat e popullit se jane pune me pishmanllek e u kercet.
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

i/e regjistruar Maska e Mjalta
    Anėtarėsuar
    11-01-2005
    Vendndodhja
    Germany
    Postime
    31

Nuk esht mire te shtiesh hunden ne pune te huaja, por sa i perket Rrethit te shoqeris time, edhe nese ndonjher njeri me tjetren ngatrrohen une nuk muj pa reagu, sepse ne shoqeri duhet edhe me luftu dhe me u bere Shoqe e vertet ne keto momente. E jo te shikosh anash. E sa i perket qifteve, flas mire tek njeritjetri, por nuk shtoj shume, sepse dua qe ta dine njeri per tjetrin, por edhe tek une nuk kam deshir me mu perzier ne keto pune. Keshtu si mvaret nga situata edhe a i njof te dy personat mire. Tani ndihma jeme nuk mungon
    jam krenare qe jam shqipetare edhe at Kosovare

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,067
    Sa ndihmoni te bashkohet nje cift ????

shikoj se sa deshire kane dy partneret(cifti) per te qene bashke , per mua eshte absurde te bashkoj nje cift qe nuk ka as edhe deshiren me te vogel per te qendruar bashke.............

nese cifti ka deshiren e sinqerte per te qene bashke atehere i jap ndihmen time te momentit , ose sipas rrethanave qe me paraqiten ne jete

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-11-2004
    Postime
    9
    edhe mua me ka ndodhur je histori pak a shume e tille.nje shoqja ime me tregoi se nje shoqja dhe shoku yne te lidhur prej 2 vitesh ishin ndare per shkak te nje thashathemi.dhe e di cfare beme i shkruajtem secilit nga nje leter ku gjoja njeri i kerkonte falje tjetrit dhe ku vretetonim qe thashathemi ishte prej nje te "pavlere".e dini qe funksionoi?e di sa mire ndjehesh kur shikon qe ne kumturine e te tjereve edhe ti ke dhene nje pjese sa te vogel por aq rendesishme ne te njejten kohe.kurre mos hezitoni ti jepni dikujt nje ndihme aq me pak kur flitet per ti khyer dikujt buzeqeshjen.edhe ty odeon te pergezoj per ate cka bere.nuk gaboj nqs te them se mendon qe nga ai udhetim more nje kujtim te bukur?

i/e regjistruar Maska e blueyes
    Anėtarėsuar
    06-10-2004
    Postime
    203

Te Drejte Ke Dito!!!!!!

Citim Postuar mė parė nga Odeon_relax
    Respektoj c`do mendim tuajin, pare ne kendveshtrimin tuaj personal. Gjithsesi ishte nje ide qe mua s`me doli keq dhe ndjehem mire sepse fundi fundi u solla buzeqeshjen dy njerezve te panjohur me veprimin tim. Nisuni nga nje qellim i mire dhe jo nga egoja per tu treguar te mire apo nga indiferenca cme duhet me jeten e tjetrit. Kjo ishte ideja ime.

Dito.
    Me kujtohet veren e shkuar isha me pushime ne Tirane nje muaj mbas gati 2 viteve qe nuk shihja njerezit e mi ,por ju them sinqerisht qe lidhja e nje shoqes sime kuptohet me te dashurin e saj u shnderruan ne "Pushimet " e mia.....
    Per tu mos u futur ne detaje bashkohem me mendimin e Odeonit pasi ai ka nderhyre spontanisht, eshte ndjere keq, ka vuajtur disi nga grindja e ciftit ne fjale dhe ka nderhyre, fatmiresisht ka rezultuar pozitivisht....
    Dikush tha qe sme duhen punet e tjetrit, e vertete por jo ne kete rast, pasi varet nga kushtet ambienti vendi personat e shume e shume gjera te tjera...
    Lexova dhe dicka tjeter po sikur mos te dali mire tentimi im??????
    Ne kete jete per te arritur nje objektiv duhet te rrezikosh.....
    Ky eshte mendimi im por shume here kam nderhyre per te bashkuar nje cift e dy e me shume.......
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga blueyes : 24-01-2005 mė 05:45

_ALiDeMsS_ Maska e _tironc__king_
    Anėtarėsuar
    16-09-2004
    Vendndodhja
    n'shtet rrethim
    Postime
    342
    Me ka ndodhur dhe pas 1 muaji u ndan prap dhe me mallkuan qe te dy per nderhyrjen
    time si SHOK i tyre
    me ta thon si me ta thon me ta lyp ma kishe dhon

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. A duhet tė bashkohet Kosova me Shqipėrinė?
    Nga tani_26 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2299
    Postimi i Fundit: 10-03-2025, 12:17
  2. ju lutem me ndihmoni ta gjeje kengen e rifat berishes
    Nga Riona nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-04-2009, 15:02
  3. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-11-2008, 10:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •