O Dajo Per Mendimin Tim Ti Mir Pakse Ber Qe I Paske Dhen Nga Nje Birre,
Por Nuk Paskan Qene Gje Ai Cuni ,Sepse Te Isha Une Do Te Thoja ,
Po Ti Mer Ke Genjene Me Nje Birre ,Po Deshe Mbushe Tavoline Plot Me Birra
Qe Te Pajtohemi![]()
O Dajo Per Mendimin Tim Ti Mir Pakse Ber Qe I Paske Dhen Nga Nje Birre,
Por Nuk Paskan Qene Gje Ai Cuni ,Sepse Te Isha Une Do Te Thoja ,
Po Ti Mer Ke Genjene Me Nje Birre ,Po Deshe Mbushe Tavoline Plot Me Birra
Qe Te Pajtohemi![]()
Jufka ime ...
S`do ndėrhyja fare se fundi nuk i dihet.Po doli mirė ok,po po s`doli?
I gjithė faji mbi meje,heh,I don`t think so.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
puna eshte se ja nderhyve njehere ?
po heren e dyte , te trete ?
eshte me mire qe nje cift ti zgjidhi problemet dhe mosmarrveshjet midis tyre .
Pastaj po arriti marrdhenia ime.. te kete mosmarrveshje dhe nje i " trete " te ver cdo gje ne rregull .... sikur nuk shkon me !!
anyway mendimi im personal![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Respektoj c`do mendim tuajin, pare ne kendveshtrimin tuaj personal. Gjithsesi ishte nje ide qe mua s`me doli keq dhe ndjehem mire sepse fundi fundi u solla buzeqeshjen dy njerezve te panjohur me veprimin tim. Nisuni nga nje qellim i mire dhe jo nga egoja per tu treguar te mire apo nga indiferenca cme duhet me jeten e tjetrit. Kjo ishte ideja ime.
Dito.
Miq/shoqerine kam ndihmuar shum here (duke jetuar me ato,e ben te veshtire qe mos te futem ne mes nganjehere).Por mendoj se nje i 3te ka shikim me te hapur per rreth atij argumenti,dmth eshte dikush i jashtem.nje i 3te i shikon me sy tjeter..(kshu i kam pare deri tani) mbase edhe jam gabim.por njerez mbare, qe po zihen ne rruge/shop/anije/avion jo,pasi nuk mendoj qe ato do me japin aq te drejte qe te ndrehyj,ashtu sic nuk do i jepja une dikujt te huaj qe do u nderhynte nqfse ajo ne muhabet te isha une.
How can she fall, if there is no one there to catch her
Po ve re qe po keqkuptohem totalisht. O njerez une nuk thashe shko lutju njerit e tjetrit beje per mua kete bej per mua ate, dmth bashkohu per hatrin tim. booohh sa te pakuptueshem qe jeni!!! Une po them o njerez nje veprim si ndihmese ashtu si akti im me dy shishe birre qe i lane te kuptonin atij cifti rendesine e veprimit dhe te mirekuptimit. Eshte thjesh nje veprim nje akt me qellimin e mire, eshte thjesht me nje njeri te panjohur veprimi qe do besh por mbase edhe me nje te njohur. Mjafton nje shikim i trishtueshem drejt tyre dhe ata ta vene re kete trishtim dhe reagojne vete. Vertet une ve re sot shpirtra jo njerezore dhe per kete ju urrej ju rrace veteshkaterruese me emrin humanizem. Ju jeni si mema qe ha pjellen e vet dhe nuk mendon per asgje tjeter pervec mireqenies personale. Ju kurre nuk keni finesen te njihni MBINJERIUN.
Ai ndoshta edhe nuk ekziston.Postuar mė parė nga Odeon_relax
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Ne qofte se kam aq koefindenca sa te nderhyj,natyrisht do te nderhyja ne Bashkimin e nje Cifti..(nese shkaku kryesor i ndarjes nuk ka qene Tradhetia).
Ndryshe do te qendroja jashte nderhyjres.
Por ne raste te tjera..do te beja dicka te tille.
Mbase do ti kujtoja atyre,ditet e bukura qe kane kaluar bashke,te kujtonin shkelqimin e syve te tyre kur jane njohur per here te pare,emocionet qe kane ndjere per njeri-tjetrin kur shiheshin,Pushimet qe kane kaluar..
Mbase dhe dicka te dhimbshme, qe kane kaluar me njeri -tjetrin,por ngaqe kane qene vete i dyte ja kane hedhur me lehte..
Do tju kujtoja,shijet e ngrenieve, qe i kane pas shijuar bashke..dhe qe ja njohin aq mire njeri-tjetrit.
Te qeshurat deri vone(nese kane pasur)...
Do tju kujtoja, te mendonin si jane puthur per here te pare..
Te shihnin Fotot, qe kane me njeri-tjetrin
Mbase, po te mos reagonin..pas gjithe ketyre kujtimeve me mosperfillje..nuk ka me, asnje pike vlere nje shans i dyte..
Ne rast te kundert..per te dy,do te triumfonte nje Ndjenje Malli dhe Deshire per tu pare perseri..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ana78 : 04-01-2005 mė 08:47
Nuk eshte turp te lindesh injorant,
te vdesesh i tille s“durohet...(Remark)
Odeon ti keqkupton veten.....Postuar mė parė nga Odeon_relax
shihe icik se si e ke ba pyetjen.
Cfare pret tani nga populli ti........Postuar mė parė nga Odeon_relax
Te kuptojne pyetjet vetem ne menyren si i kupton ti?nese po....e ke gabim.
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Postuar mė parė nga Odeon_relax
U Got to be Kidding !!!
akti yt me dy shishe birre ???
po e le me kaq ... vazhdo enderro me sy hapur ... nuk po te ngacmoj me .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt