Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 46
    BeLeGu Maska e KaLajsi
    Anėtarėsuar
    19-05-2004
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    365

Mendimi Im

O Dajo Per Mendimin Tim Ti Mir Pakse Ber Qe I Paske Dhen Nga Nje Birre,
    Por Nuk Paskan Qene Gje Ai Cuni ,Sepse Te Isha Une Do Te Thoja ,
    Po Ti Mer Ke Genjene Me Nje Birre ,Po Deshe Mbushe Tavoline Plot Me Birra
    Qe Te Pajtohemi
    Jufka ime ...

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    S`do ndėrhyja fare se fundi nuk i dihet.Po doli mirė ok,po po s`doli?
    I gjithė faji mbi meje,heh,I don`t think so.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    puna eshte se ja nderhyve njehere ?
    po heren e dyte , te trete ?

eshte me mire qe nje cift ti zgjidhi problemet dhe mosmarrveshjet midis tyre .
    Pastaj po arriti marrdhenia ime.. te kete mosmarrveshje dhe nje i " trete " te ver cdo gje ne rregull .... sikur nuk shkon me !!

anyway mendimi im personal
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Respektoj c`do mendim tuajin, pare ne kendveshtrimin tuaj personal. Gjithsesi ishte nje ide qe mua s`me doli keq dhe ndjehem mire sepse fundi fundi u solla buzeqeshjen dy njerezve te panjohur me veprimin tim. Nisuni nga nje qellim i mire dhe jo nga egoja per tu treguar te mire apo nga indiferenca cme duhet me jeten e tjetrit. Kjo ishte ideja ime.

Dito.

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Miq/shoqerine kam ndihmuar shum here (duke jetuar me ato,e ben te veshtire qe mos te futem ne mes nganjehere).Por mendoj se nje i 3te ka shikim me te hapur per rreth atij argumenti,dmth eshte dikush i jashtem.nje i 3te i shikon me sy tjeter..(kshu i kam pare deri tani) mbase edhe jam gabim.por njerez mbare, qe po zihen ne rruge/shop/anije/avion jo,pasi nuk mendoj qe ato do me japin aq te drejte qe te ndrehyj,ashtu sic nuk do i jepja une dikujt te huaj qe do u nderhynte nqfse ajo ne muhabet te isha une.
    How can she fall, if there is no one there to catch her

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Po ve re qe po keqkuptohem totalisht. O njerez une nuk thashe shko lutju njerit e tjetrit beje per mua kete bej per mua ate, dmth bashkohu per hatrin tim. booohh sa te pakuptueshem qe jeni!!! Une po them o njerez nje veprim si ndihmese ashtu si akti im me dy shishe birre qe i lane te kuptonin atij cifti rendesine e veprimit dhe te mirekuptimit. Eshte thjesh nje veprim nje akt me qellimin e mire, eshte thjesht me nje njeri te panjohur veprimi qe do besh por mbase edhe me nje te njohur. Mjafton nje shikim i trishtueshem drejt tyre dhe ata ta vene re kete trishtim dhe reagojne vete. Vertet une ve re sot shpirtra jo njerezore dhe per kete ju urrej ju rrace veteshkaterruese me emrin humanizem. Ju jeni si mema qe ha pjellen e vet dhe nuk mendon per asgje tjeter pervec mireqenies personale. Ju kurre nuk keni finesen te njihni MBINJERIUN.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Citim Postuar mė parė nga Odeon_relax
    Ju kurre nuk keni finesen te njihni MBINJERIUN.[/B]
    Ai ndoshta edhe nuk ekziston.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar Maska e Ana78
    Anėtarėsuar
    28-12-2004
    Postime
    71
    Ne qofte se kam aq koefindenca sa te nderhyj,natyrisht do te nderhyja ne Bashkimin e nje Cifti..(nese shkaku kryesor i ndarjes nuk ka qene Tradhetia).
    Ndryshe do te qendroja jashte nderhyjres.
    Por ne raste te tjera..do te beja dicka te tille.
    Mbase do ti kujtoja atyre,ditet e bukura qe kane kaluar bashke,te kujtonin shkelqimin e syve te tyre kur jane njohur per here te pare,emocionet qe kane ndjere per njeri-tjetrin kur shiheshin,Pushimet qe kane kaluar..
    Mbase dhe dicka te dhimbshme, qe kane kaluar me njeri -tjetrin,por ngaqe kane qene vete i dyte ja kane hedhur me lehte..
    Do tju kujtoja,shijet e ngrenieve, qe i kane pas shijuar bashke..dhe qe ja njohin aq mire njeri-tjetrit.
    Te qeshurat deri vone(nese kane pasur)...
    Do tju kujtoja, te mendonin si jane puthur per here te pare..
    Te shihnin Fotot, qe kane me njeri-tjetrin

Mbase, po te mos reagonin..pas gjithe ketyre kujtimeve me mosperfillje..nuk ka me, asnje pike vlere nje shans i dyte..
    Ne rast te kundert..per te dy,do te triumfonte nje Ndjenje Malli dhe Deshire per tu pare perseri..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ana78 : 04-01-2005 mė 08:47
    Nuk eshte turp te lindesh injorant,
    te vdesesh i tille s“durohet...(Remark)

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Po ve re qe po keqkuptohem totalisht. O njerez une nuk thashe shko lutju njerit e tjetrit beje per mua kete bej per mua ate, dmth bashkohu per hatrin tim. booohh sa te pakuptueshem qe jeni!!! Une po them o njerez nje veprim si ndihmese ashtu si akti im me dy shishe birre qe i lane te kuptonin atij cifti rendesine e veprimit dhe te mirekuptimit. Eshte thjesh nje veprim nje akt me qellimin e mire, eshte thjesht me nje njeri te panjohur veprimi qe do besh por mbase edhe me nje te njohur. Mjafton nje shikim i trishtueshem drejt tyre dhe ata ta vene re kete trishtim dhe reagojne vete. Vertet une ve re sot shpirtra jo njerezore dhe per kete ju urrej ju rrace veteshkaterruese me emrin humanizem. Ju jeni si mema qe ha pjellen e vet dhe nuk mendon per asgje tjeter pervec mireqenies personale. Ju kurre nuk keni finesen te njihni MBINJERIUN.
    Odeon ti keqkupton veten.....
    shihe icik se si e ke ba pyetjen.
    Nejse pyetja ime eshte kjo: cdo te benit ju per te ribashkuar dy njerez
    Cfare pret tani nga populli ti........
    Te kuptojne pyetjet vetem ne menyren si i kupton ti?nese po....e ke gabim.
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

U Got to be Kidding !!!

akti yt me dy shishe birre ???

po e le me kaq ... vazhdo enderro me sy hapur ... nuk po te ngacmoj me .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. A duhet tė bashkohet Kosova me Shqipėrinė?
    Nga tani_26 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2299
    Postimi i Fundit: 10-03-2025, 12:17
  2. ju lutem me ndihmoni ta gjeje kengen e rifat berishes
    Nga Riona nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-04-2009, 15:02
  3. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-11-2008, 10:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •