Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 46
    Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882

Sa ndihmoni te bashkohet nje cift

Nuk e di se c`mu kujtua nje histori qe kam kaluar dikur ne nje udhetim me traget. Pak a shume historia eshte keshtu: Po pija nje birre per qejfin tim ne katin e trete te tragetit dhe hedh syte poshte, pashe dy te rinj qe grindeshin me fjale por mjaft te irrituar, i vija re ashtu rreth 15 minuta dhe thashe me vete, Odeon djali shko merr dy birra verja ne tavoline dhe thuaji nje fjale te mire, dhe ashtu bera. Nuk e mendova qe veprimi im vertet atyre u solli buzeqeshjen. Nuk i besoja vetes qe me dy birra mund te bashkohet nje cift.
    Nejse pyetja ime eshte kjo: cdo te benit ju per te ribashkuar dy njerez.?

Dito.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 03-01-2005 mė 09:41

i/e regjistruar Maska e Era1
    Anėtarėsuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Odeon po ku i gjen keto tema mo ? (shume te bukura)
    Mua me kujtohet nje histori tjeter.Nje shoqja dhe nje shoku jon qe duheshin ishin zene dhe nuk pranonin as te pershendesnin njeri-tjetrin dhe ishte e pamundur qe ti bindje me fjale sepse qe te dy ne nje vrime i binin fyellit , dmth qe fajin e kishte tjetri.
    Atehere une dhe nje shoku im bem nje puē te vogel.I ftuam te shkonim ne nje restorant te hanim dreke( kishim folur me shefin e restorantit per nje tavoline romantike) dhe kur u afruam tek restoranti une bera si e semure ,sikur me vinte perzier dhe ju themi atyre te dyve qe te shkonin ne restorant dhe te na prisnin sa te merrja une ndonje gje ne farmaci. Ikem dhe nuk u kthyem me dhe pse ata na telefonuan per 1 ore ēdo 5 minuta. Me ne fund i kishin dhene dum punes dhe ishin sqaruar sepse dhe tavolinen ata te restorantit e kishin pregatitur per merak. Dhe sot ēifti ka dhe nje femije dhe tjetrin rruges.
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Asgje !!

nuk nderhyj ne marredheniet e te tjereve ... akoma nuk jane vrare

eshte nje shprehje qe thote :" mos fut hyndet ne punet e tjetrit " .. dhe une mundohem ta ushtroj duke ndejtur indiferente ..

ps: Odeon mire qe skam qene une ajo se do te fusja nje te pare me inat dhe do te thoja " mind your buss " lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 03-01-2005 mė 11:29 Arsyeja: gabim drejtshkrimor :)
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Do te nderhyja vetem nese do te ishin njerez shume te aferm per mua. Nese jo, me mire larg, sesa te behesh arsye per grindje me te thelle. Ne shumicen e rasteve, i treti prish pune. Ju kujtohet "Beni vjen gjithmone me ne!"
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Vetem nese do ndodhesha prane nje rasti ku djali ushtron dhune te tepert ndaj nje femre mund te reagoja. Pastaj se zihen, ndahen, shahen apo pajtohen duke u lare me puthje apo lot, nuk eshte pune per mua. Ashtu sic nuk kam qejf une te me caje derrasat kush ne punet e mia, ashtu duan dhe te tjeret. Tjeter pune kur e sheh femren te abuzohet, dhunohet rende (instikt mashkullor).

Nismetari ka patur te drejte qe eshte habitur kur ka pare te rregullohet situata me nderhyrjen e tij, kur i ka cuar dy birra. Kam pershtypjen se kjo ka qene dhe shkaku i gridjes mes tyre...birrat! Sic duket Odeoni ka qene 'kamarier' dhe vonesa e porosise krijoi grindje!

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    Jam asnjanese.
    Ndryshe puna kur perfshihem nga vete ata, qe gjithsesi ta kete kush ta kete fajin ne prezencen e te dy paleve gjithnji anen e femres mbaj. Quhet solidaritet femeror
    Toleranca, eleksiri i lirisė.

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Nuk para merrem shume me romancat e tjereve,me teprojne te miat.
    Te ribashkosh ciftet eshte mire,por mua nuk me pershtatet shume si profesion.Don shume llafe,don genjeshtra....
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Tek shoket apo shoqet e mia nje fjale do ta thoja. Patjeter! Sepse nganjehere njerezit duket sikur "largohen" por ne fakt kane thjesht nevoje per nje te trete si ure komunikimi. Egoja eshte dreq o pune .
    Personi i trete eshte ai qe gjykon me mendje te ftohte ngaqe nuk eshte i implikuar/ngaterruar emocionalisht si palet.
    Nuk mund te rri indiferente tek shoqet/shoket (e ngushte)...ti shoh te vuajne kot, dhe per me teper kur me kane qare hallin dhe kam informacion per ate qe po ndodh.
    P.S Sigurisht, nderhyrjet vetem ne raste specifike, te vecanta; jo e shtyre nga impulse te panjohura se ashtu s'eshte cudi te dal une vete "strumbullari"(keshtu i thuhet me duket?!) i ndarjes apo konfliktit.

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Kur eshte puna per miqt e mi me te mire,s'do me te zinte
    vendi derisa ti beja mire se edhe une po te
    isha ne vendin e tyre,ato do benin te njejten gje me mua..
    Une nuk ndjehem rehat ne nje grup shoqeror nqs
    miqte e mi qe jane aty jane te idhnuar me njeri-tjetrin,
    pa tjeter kam qejf te bej dicka qe ti bashkoj perseri.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Zakonisht eshte shume e veshtire te nderhysh ne zenkat ndermjet dy personave. Nese ata jane zene "per dy pare spec", mund edhe te perpiqesh t'i ndihmosh, por kur zenka eshte per ceshtje me te thella, mendoj se eshte me mire te mos futesh se ndonje nga palet mund ta marri per ters. Gjithmone kur behet fjale per njerez te njohur.

Anyway eshte gjithnje nje gje bukur qe nje veprim yti ndikon ne pajtimin e dy personave qe duhen por ego nuk i lejon te ulin merite...

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. A duhet tė bashkohet Kosova me Shqipėrinė?
    Nga tani_26 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2299
    Postimi i Fundit: 10-03-2025, 12:17
  2. ju lutem me ndihmoni ta gjeje kengen e rifat berishes
    Nga Riona nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-04-2009, 15:02
  3. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-11-2008, 10:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •