Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    Perjashtuar Maska e ASC
    Anėtarėsuar
    27-10-2004
    Vendndodhja
    SHQIPERI
    Postime
    55

Exclamation

Odeon_relax
    shokit shum bukur ke fol, por un skam me ndaluare kurre edhe nra se me kapin skan me ndaluare shoket e mi me hackeru sitat qe greqise serbis&malit te zi edhe te maqedonis. sps ata ala nuk na kan kthy tokat ton qe gjitmone kan ken te shqiptarve edhe jan prap tani un HACKEROJE VETEM PER KOMBIN SHQIPTAR. ty bela nuk te vjen as mir as keq kur shikon ca ju behen SHQIPTARVE ne GREQI edhe ne shtet qe citoje un cfare masakra femijve gruajave. ??? mua kjo me njoftum me reaguare (luftuare) me cdo fare mundesimi qe kam. mundesia e par me vjen HACKINGU edhe gjithmon kam me e perdor kundra ketyne shtete kurre kush smundet me me ndaluare edhe nra se me ndalojne prape rrikthehem... flm per mirkuptim ILLIRIAN 4EVER ( PRINCI I ILIRIANVE GENTI edhe un quhem Gent keshtu qe kete emer oshte nje simbol per mua )

Hacker-at e vėrtetė nuk kanė si qėllim shkatėrrimin apo defacement e faqeve nė Internet pėr qėllime patriotiko-nacionaliste por vėnien nė pah vetėm tė mangėsive dhe lėnien pas dore 'vrimave' nė kod nga ana e administratorėve tė kėtyre faqeve apo portaleve.

Kur kalohet nė synime komplet tė ndryshme si kėto tė ASC-sė me shokė, tė vetėquajtur 'hacker', tė vetėmbarsur me "pseudo-ndjenja kombėtare" tė vjen vėrtet pėr tė vjellė!
    U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
    Usually he takes the clip out

Perjashtuar Maska e ASC
    Anėtarėsuar
    27-10-2004
    Vendndodhja
    SHQIPERI
    Postime
    55

Exclamation

Citim Postuar mė parė nga helios
    Hacker-at e vėrtetė nuk kanė si qėllim shkatėrrimin apo defacement e faqeve nė Internet pėr qėllime patriotiko-nacionaliste por vėnien nė pah vetėm tė mangėsive dhe lėnien pas dore 'vrimave' nė kod nga ana e administratorėve tė kėtyre faqeve apo portaleve.

Kur kalohet nė synime komplet tė ndryshme si kėto tė ASC-sė me shokė, tė vetėquajtur 'hacker', tė vetėmbarsur me "pseudo-ndjenja kombėtare" tė vjen vėrtet pėr tė vjellė!
    shokit me vjen keq por kujna po i thua HACKER ?? un kurre se kam than kete gje edhe skam me kan kurre sps nuk kishe me dit hic emrin tem et vertet edhe skishum me kon ketu ne kit forum... por ani nyse

You abuse ALBANIANS in your country, while I (ASC Group) abuse (hack) your web-pages, and It won't stop until you stop....
    Cfarė nėnkupton me 'hack' ti kėtu?
    U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
    Usually he takes the clip out

Perjashtuar Maska e ASC
    Anėtarėsuar
    27-10-2004
    Vendndodhja
    SHQIPERI
    Postime
    55

Thumbs down

Citim Postuar mė parė nga helios
    Cfarė nėnkupton me 'hack' ti kėtu?
    me falni por skam koh me u marre me anti shqiptara por vetem kam diqka me than pritni kur te hackerohet kjo faqe edhe shum faqe tjera shqiptar sic kam degjuare un si keni me reguare ....

KISHA LUT TE GJITH STFIN E ALBASOULIT QE TE UPTADOJE TE GJITHA SERVICAT E TI SIC KY FORUM ALBASOUL.COM IRCUN .... me versionet me te fundit...

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Shkruani SHQIP dhe mos ofendoni njėri-tjetrin!
    Edi

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Do tė doja 2-3 Website qė kanė mp3!
    Nga YaSmiN nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 07-12-2006, 22:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •