Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-12-2003
    Postime
    104

Reklame e keqe per shqiperine

Ketu ku jetoj une dje po jepshin nje program per Shqiperine dhe gazetari ishte grek.Ne mes shume gjerave te keqe thoshte qe ne veri existon akoma kanibalizmi dhe hajne njeri tjetrin.Une pervete u shokova se si mund te arrijne dhe te mashtronje kaq shume.Ky eshte programi i trete per kete vit qe po shoh dhe te 3 ja kane qene qe ne fillim gazetaret kane qene ne korfuz dhe pastaj kane ardhur ne shqiperi dhe nuk kane thene asnje fjale te vetme te mire.
    Nuk e di greku po e tepron paksa.Me duket se do me provu durimin e shqiptarit.
    Mire qe bejne propagande te keqe mbrenda greqise po duan te mbushin dhe evropen .

i/e pa regjistruar Maska e miri
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    My HeArT iS yOuRs...YoUr MinD iS mInE...!
    Postime
    300

.

Mirdita,
    Une mendoj se menyra me e mire ne kete rast do ishte ti shkruaje nje leter presidentit te televizionit, ose komunitetit Shqiptar nese ka nje te tille atje ku banoni ju. Ti besh te qarte se programi ka qene i manipuluar dhe te kerkohen fakte se ku eshte bazuar per te bere gazetari nje program te tille. Nuk di atje ku jeton ti por per dicka te kesaj natyre ketu ne USA mund ta dergosh gjithe stafin ne gjyq, sepse cfare ka bere gazetari eshte rracizem dhe duhet te denohet per dicka te tille.
    Pershendetje,

Miri.
    Goodbye DEBUG, hello reboot...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-12-2003
    Postime
    104

shqiperia

Une jam ne Ceki.Po i kam shkruajtur njehere televizorit po kush te degjon.I thashe njehere ambasadorit po ato e kane mendjen vend tjeter vella.Ai filloi jo i pagun greku jo serbi.Po mire shko dhe mer ne telefon stacionin se ngelem pasiv gjithe jeten.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Nacionalizmi eshte virusi me i keq qe ndan kombet dhe do jetoje gjate perderisa njerzit e urte me urtesine e tyre nuk mbreterojne ende. Gjithsesi mos u shqetesoni fort nga keto qe shikoni e degjoni sepse kombi grek per hir te realitetit eshte cilesuar si kombi me ksenofob i europes. Besoj ju mjafton kjo per ti bere cilesimin e damagogjise se tyre. Respekt per ate popull grek qe na u gjend prane ne ditet tona te veshtira. Mirenjohje per urtesine e nje kombi te lashte dhe fqinjet tane te mire. Indiference per ate pjese te erret te njerezve pa horizont.

Dito.

i/e regjistruar Maska e gent durazzo
    Anėtarėsuar
    22-09-2005
    Postime
    94
    edhe une ketu ne amerike kur erdha fillova nje pune dhe diten e pare aty gjej nje grek .pasi i thashe origjinen time me tha se cfare do beja ketu?I thashe qe do isha bosi i tije dhe qe nga ai minute cdo gje qe ai nxirrte nga goja duhet te konsultohej me mua.Uli koken dhe tha "yes sir".Pra ne kete bote shih pozicionin tend dhe me pune je ne gjendje tja ulesh koken kujdo.

Tema tė Ngjashme

1. Ēfarė mendoni pėr Ahmet Zogun?
    Nga honzik nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  2. Diaspora shqiptare nė mbrojtje tė ēėshtjes sonė kombėtare
    Nga altin55 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  3. Mocioni, Berisha flet pėr gjithēka, por jo pėr Fazlliē
    Nga njemik nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Jezuiti italian qė adhuronte Shqipėrinė
    Nga PLaku-i-Detit nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-08-2004, 06:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •