Fitoret e Ferrarit jane merite e SChumacher , merite e Ferrarit apo e te dyve bashke??
Merite e Schumacher
Merite e Ferrarit
Merite e bashkepunimit
Fitoret e Ferrarit jane merite e SChumacher , merite e Ferrarit apo e te dyve bashke??
Un nuk jam as me shumin as me ferrarin
por mendoj qe te dy jan te mire
skyline
Eshte merite e Ferrarit dhe pike ,per mua shumaker nuk eshte pilot i zoti !
Pa mendoni te isha une me Ferrarin ?!!
Se shpejti jam ne makiken McLaren !
Shifni cudirat e mia me ate kafshe makine dhe me nje pilot gjigande si puna ime![]()
![]()
Deri atehere pafshim !
Montoya![]()
Ferrari nuk do bente gje pa Shumaherin dhe kjo eshte fakt.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
padyshim se kur flitet per formula 1 duhet kujtuar se meritat shum te mdha madje edhe te pe parashikushme per shumin ja ka mundsu formula e shpejt stabile me nje aerodinamik dhe stabilitet sa te dush me nje fjal ferrari e ngriti shumin ne ket pozit ku eshte tash ( duke pas parasysh ketu gjithmon McLarenin dhe problemet e tija jo te pakta deri me tash)
![]()
Mendoj se suksesi i Ferarti vjen si merite e bashkepunimit...mes pilotit dhe ekipit...
My silence doesn't mean I am gone!
jan todt dhe shumi kjo dyshe dot thote shume per ato qe nuk e kane idene e f1 disa shembuj si psh: batman and robin, asterix dhe oburix, etj
man this team soul is perfect and rules. kavalino rampante forever.
Money Makes Man act Funny
Tashme dihet qe ferrari i fitoi te dyja kupat, ate te konstruktorit dhe kampionit.
Te jemi realiste mendoni se vertet eshte aq i zoti shumaker me nje minardi apo jaguar, pra gjerat ecin ne kompleks. Nuk them se shumaker eshte pilot koti pasi trofete jane kokeforta, por kete vit une skam pasur deshire ta ndjek formula1 pasi nuk pashe minimumin e konkurences pasi makina ferrari ishte e perbindshme kete vit.
Uroj vitin tjeter te kemi nje mc_laren&mercedes dhe williams&Bmw me te shpejte, shpresoj edhe per RRenon te jete ne lartesite e duhura.
Sidoqofte,
Ferrari dhe Shumaher mbajne vendet e para si ne konstruktor ashtu edhe ne garues.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
As Shumari Pa Ferrarin As Ferrari Pa Shumaerin smundet me bo gjo
Kshtu qe 2-yjat nga pak![]()
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Krijoni Kontakt