ndersa ketu jane roberto carlos ALDAIR(pluto)
dhe hektor casillias qe po jep interviste
ndersa ketu jane roberto carlos ALDAIR(pluto)
dhe hektor casillias qe po jep interviste
yum, yum, yum, now this is someone I would gladly screw with![]()
C'eshte ky Louis Figo?
eshte futbollist i real madridit dhe portugalise
fitues i topit te arte dhe kupes se kampioneve
Wow.........che figooooooooo!! Ti e meritoke tamam kete shprehje qe e perdorin ketu ne Itali! O lal une doja te pyesja per koncertin qe kishe postuar dhe nje foto di gje eshte bere dhe ne ndonje vend te Italise? Shpresoj qe jo sepse do me vinte shume inat! Nejse urime sepse ishe vertet shume simpatik po s'them kot une qe S'ka si ēunat shqiptare (vetem se mos ju rritet mendja pastaj)Ciao ciao
Iris82
faleminderit yll x komplimentet gjithashtu edhe x konsideraten
qe (ne krahasim me shume te tjera goca qe jane italianizuar)ke x ēunat shqiptare!!!
me vjen keq por ne muajin maj jane bere dy koncerte
njeri i organizuar nga shoqata(iliria)qe x qellime xfitimi
ne shpallje vune sikur do te kendonin Bujar Qamili,parashqevi simaku,artiola toska,met bega dhe franēesk radi dhe
koncerti ishte 15 euro x njeri perfshi ketu nje llotari te rreme .Dhe ne fund u paraqiten vetem me tre te fundit A T,M B,DHE F R.KY ME DATE 5MAJ.
Dhe spektatoret u detyruan te degjonin
ca dava te ftuarish te rifondacionit komunist dhe ca fjalime me karakter politik te majte.(che dire uno schifo)
Dhe koncerti i dyte me 24 maj
koncert bamiresie ku te gjitha te ardhurat nga shitja e biletave do shkonin x SHTEPINE E JETIMEVE NE TIRANE
Te ftuar REDON MAKASHI,MANJOLA NALLBANI,LEDINA CELO,SILVANA BRACE,FRANCESK RADI,DAVA GJERGJI,dhe meqe ishte edhe MET BEGA.
Dhe ishte me te vertet nje koncert shume i bukur.
1- figo po kem qene pak i ashper me fal. ato qe thashe nuk ishin per te ofenduar ndonjerin por sepse edhe une e kam bere ne fillim por tani nuk me duket gje, pa ofenduar asnje!!!
Prezantimin e i Krishteri e kalova ne nje teme me vete - Henri
Tani pra keto tri gjera mbeten:
Besimi, Shpresa dhe Dashuria;
Por me e madhja nga keto eshte
DASHURIA
Zoti ju bekofte te gjitheve
nuk eshte pune ashpersie lal
ēna thua ndnje te re
Mungo nje fotografi
Momenti kur Del Piero ngriti scudetton
Si thua puppo?!
Ja kalofsh mire![]()
Ahahahhaha Figo
e forte kjo me carra!!
Pas 30 vjetesh jane ketu!!
O Figo qeke shume king ti lal ene njifke gjithe llumin(e mire)te italise.
Kujdes anej ne mes te atyre kingeve![]()
Qenke shume djale simpatik ca te bej qe e kam gjet nji se direkt ne rome me kishe te te rrembeja![]()
Kalofsh sa me mire e vetem suksese ne jete dhe cdo gje te deshirosh zoti ta bofte mare.
Me respekt Ada
Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!
looooooool ada hajde mi se ate qe ke gjet ti e morr une (besoj se te zevendesoj denjesisht hahahaha.
per Figon:yllo se mos je bere dhe ti i gjalle. Hej javes tjeter jam ne Rome, ndersa javen pas kesaj ne Venezia (megjithese sbej dot plazh se jam djegur me vaj te ngrohte)
Krijoni Kontakt