qe thua ti ajo eshte xsoni me natyral ne bote
eshte e muhabetit ,nuk eshte mendjemadhe
dhe kur i pelqen ndonjeri nuk e ka problem
flet vete e para
kam pasur fatin te punoj 5muaj vjet me te
dhe kete vit kur u be sanremo.
qe thua ti ajo eshte xsoni me natyral ne bote
eshte e muhabetit ,nuk eshte mendjemadhe
dhe kur i pelqen ndonjeri nuk e ka problem
flet vete e para
kam pasur fatin te punoj 5muaj vjet me te
dhe kete vit kur u be sanremo.
x gjoksin e saj besoj qe nuk ka nevoje x komente
xsa i xket venditit nuk le koncert te tijin pa pare
edhe sepse si tifoz i romes qe jam cdo te djele ne stadium
hapoen ndeshjet me kenget e tij
kurse (er piotta mos eshte ai debili ai barkderri)nese po
nuk frekuentoj xsona te tille
me shume se shoke jane kolege
shoket e mi jane ata tek(tema party ne rome) genci,leksi etj etj
kurse shoqet (no koment)
me fal harrova nje shokun tim te ngushte
R{}NIN
Figo je shume konciz dhe i sakte...vetem nje verejtje per perdorimin e 'x' me te cilin ti zevendeson 'per'...mendo pak per ato qe s'jane mesuar akoma(ato jashte Italise besoj)...ku i dihet nuk e kane marre vesh akoma sesi lexohet...Qofsh mire ti dhe shoket e shoqet e tua!
PS Mesa kuptova punoke dhe ti truproje...apo jo??? Mund te quhesh dhe "buttafuori" apo jo???
U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
Usually he takes the clip out
PO ME HABIT ME PERSHKRIMIN E KESAJ MANUELES SE ME JEP NJE PERSHTYPJE TJETER ,NEJSE:::::::::::
MQS E THUA TI PO TA BESOJME :PO TI TE KA #NGACMUAR #NDOPAKAPO ??????????????????
SHPRESOJ TE ME JAPESH PERGJGJE
PO PATE MUNDESI BEJI TE FALA
![]()
![]()
![]()
CIAO
LORI82
mos u hiq shume me ato fotot sepse te gjithe kane mundesine te harrijne kulmin. une e kam patur mundesin per te kenduar ketu ne itali por nuk me pelqeu me pas qe te shkoja. jemi si rrace kengetaresh. Aurela eshte njera prej fisit tim(eshte goca e xhaxhajt tim). nejse ndonjeri mund te me thote e ēme duhet mua... ke te drejte edhe po e mbylle me kaq.
a e dini se nga dallohemi neve shqiptaret nga vendet e perparuara? neve kur marim pjese ne ndonje forum ose kur vemi ne shqiperi bejme shume fotografi edhe jemi te paret per ti treguar fotografite. mos mendoni se eshte gelozi por thjeshte bezdisje kur shikoj shume fotografi qe nuk tregojne gje te habiteshme por nje mburrje, edhe per ēfare...!!!
Un consiglio a figo, quasi tutte le foto che ho visto, te, mi sembravi un pņ scioccato(spaventato) non lo xchč ma so soltanto che la prossima volta quando ti fai una foto devi essere rilassato e non ti devi spaventare. le foto eranno belle ma tu mi sembravi, bhoo...strano!!!
se ti sei offeso... scusami!!!
Dio ti aiuti a trovre ciņ che hai smarrito!!!
ciao alla prossima!!!
Tani pra keto tri gjera mbeten:
Besimi, Shpresa dhe Dashuria;
Por me e madhja nga keto eshte
DASHURIA
Zoti ju bekofte te gjitheve
Pak a shume ke te drejte!
Kur pata filluar te punoja te agjensia ku punoj tani
e mbaja gjithmone aparatin fotografik me vete.Sepse
kur punoja ne stadium kur luante ROMA shikoja njerezit qe shtyheshin e benin gjithshka o x nje autograf,o x nje foto o x nje bluze.Dhe mua me dukej vetja i privilegjuar qe kisha mundesine
qe te shikoja te gjitha ndeshjet mbrapa pankines,qe mund jo vetem te beja foto me futbollistet por edhe te shkoja ne te gjitha festat o koncertet.Pastaj me kalimin e kohes edhe kjo fantazi me kaloi por fotot ngelen dhe jane KUJTIME sidomos ato te kampionatit te kaluar ku PROTAGONISTE absolute ishte SKUADRA IME.Ti duhet ta dish mire qe para ca vitesh shumica e shqiptareve po ti pyesje ishin tifoza me gjermanine dhe une isha nje nder ta(them isha)dhe ne veēanti isha tifoz i RUDIT qe ne ate kohe luante me ROMEN.
Pastaj ketu jam dakord me SHANON qe thote :
nese te besdisin fotot MOS I SHIKO mos e ki problem se nuk me mbetet hatri.
louis figo duke dale nga dhomat e zhveshjes
se stadiumit olimpik
Krijoni Kontakt