O Indrito S.A qoke bo ene poet mer lale.Se dija vallahi.ore se mos e ke kopjuar nga ndonje forum edhe i bere paste ketu se na turperove fare(bej shaka se e di qe sma merr per keq)
Urime per poezine vertet ishte shume prekese
O Indrito S.A qoke bo ene poet mer lale.Se dija vallahi.ore se mos e ke kopjuar nga ndonje forum edhe i bere paste ketu se na turperove fare(bej shaka se e di qe sma merr per keq)
Urime per poezine vertet ishte shume prekese
..I grandi ci sembrano grandi fino a quando stiamo in ginocchio...
Era1!
flm qe me keni lexuar ju pershendes.
Fioreal!
Po ku je ti mer patriot se te kam pa qe ne kohen e selam musait.
lool nuk boj kopi nuna se na qesh mileti masanaj.
fatih rrofsh lal .
Injoranca nuk zhduket me top
Perseri te njejtat komente mund te jap...(si tek poezija tjeter)me pelqen teknika qe perdor,pasi krijon 1 levizje ne poesi..e ben lexuesin te eci me ate qe ti don te thuash/shpreheshBravo..
ps.te keshilloj qe ti mbledhesh gjith shkrimet e tua ne 1 teme...![]()
How can she fall, if there is no one there to catch her
bukur
poezia shume prekese
Pershendetje edhe nje here, bunny and xeni.
Ju falenderoj perzemersisht.
Ps. Te shoh ndonje dite kur te jem me i lire se mos i mbledh.
Miqesisht.
Shme bukur Indrit! Mė ka prekur jashte mase dhe pa turp mund te them se me ka perlotur.po ja,qe sejcili ka fatin e tij ne jete Disa vuajne se u mungon dashuria e prindit,disa i lene prinderit ne harrese,i braktisin duke harruar sakrificen e tyre.
Une te uroj per nje te ardhme te mire dhe suksese ne krijimtarine tende
Flm xhexho!
Edhe une ju uroj vetem mbaresi dhe sukses, dhe uroj qe kjo poezi te jete nje apel per te gjithe nenat, qe te mos i braktisin femijet e tyre, ne cdo situate qofshin.
Flm edhe nje here.
shume prekese dhe shume domethenese poezia IndritPostuar mė parė nga INDRITI
bravo dhe suksese me tej
Suksese ne krijimtarine tuaj...Nenat duan me forcen e shpirtit,dhe largohen pa te!!!!Ne krijimin tend pasqyrohet gjithcka!!!Keni virtyte me vlera qe dhurohen!!!!Te uroj cdo te mire ne te ardhmen!!!
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Krijoni Kontakt