Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    ABSOLUT JUSTICE Maska e Piranha
    Anëtarësuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    Ikur drejt forumeve te lira
    Postime
    478
    ndoshta tani jane ne numer te limituar por me vone do te hyne lloj lloj te huajsh.....ashtu sic jam une i huaj ne itali dhe hyj ne forumet e tyre te njejten gje do te bejne ata te huaj qe jetojne ne shqiperi ose qe mesojne dhe flasin gjuhen shqipe......kuptohet qe gjuha jone nuk eshte nga me te deshiruarat ne bote dhe te huajt qe duan ta mesojne jane pak.....ne katedren e shqipes ne universitetin e romes "La Sapienza" profesori i shqipes eshte italian dhe numri i studenteve italian eshte rreth 30 vete +-.....

PS. ketu ne zyre shpesh here kam kolege qe me shohin ketu ne forum, afrohen dhe bejne kuriozet...tani i kam mesuar te lexojne shqip por pa ditur domethenien e fjales....kur dua te qesh therras ata per te lexuar shqip
    Ndryshuar për herë të fundit nga Piranha : 28-12-2004 më 20:45 Arsyeja: shtova PostScriptin

Happy to be a woman Maska e Egla-tina
    Anëtarësuar
    06-06-2003
    Postime
    244

hi

Citim Postuar më parë nga AuGuSt_
    A mendoni qe nje dite ne forumet shqiptare do te futen dhe antare te huaj nga vende te ndryshme te botes dhe te shkruhet ne gjuhe te ndryshme. Si mendoni do te ishte mire dhe fakti qe do shkembeheshin mendime dhe kultura nga vende te ndryshme te botes .

Do ishte dicka me te vertet interesante dhe do jeme shume kurioze te shoh qe nje i huaj te hyj ne Albasoul .
    Besoj se ai i huaj te di shqip sepse ndryshe nuk ka gje ne vije.
    You see ne shqiptaret jemi raca me e zgjuar dhe arsya qe kame nje opinion te tille eshte se e ka vertetuar jeta.
    Nuk di nje amerikan te mesoj shqip nga qefi ose per arsye pune p.sh.sepse nuk i duhet ,kjo shkon dhe per te gjitha combet qe nuk kane arsye apo probleme ekonomike dhe emigrimi.kurse shqipetaret jane njerez ineteligjente dhe ralle i gjen prandaj jemi dhe popullsie vogel
    All teh best.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  3. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  4. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  5. Letërsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •