Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 45
    i/e regjistruar Maska e iulia
    Anëtarësuar
    13-06-2002
    Postime
    10
    Citim Postuar më parë nga miki_ro
    Ore "Xhon"

Mire bere qe e pe ngjarjen ne tv dhe e ndoqe neper gazeta se ishte skandaloze,por nuk kuptoj pse te erdhi keq per ate djalin?

Pse te te vije keq?

Alamet djali ishte 2 metra djal(mesa di une luante dhe rakbi),ne universitet(duhet te ishte)por u vertetua qe nuk ishte atje per te bere ate dreq fakulteti.

Mesa di une ai e ka pranuar implikimin e tij ne ngjarje,plus ne kurriz te tij ka dhe nje akuze tjeter nga drejtesia rumune per trafik njerezish(shume akuze e rende dhe kjo).....prandaj mjaft me bla bla bla bla.

Nuk e kuptoj as sot e kesaj dite si disa prinder i dergojne femijet e vegjel fill mbas mbarimit te arsimit te ulet ne shqiperi drejt rumanise per te bere arsimin e mesem,(kur ateher njeriu fillon e "piqet".)kur dihet se sa e eger eshte kjo shoqeri rumune.

E cfare pret nga ky njeri i cili e kupton "lirine" ne moshen 14-15 vjecare si dicka e cila i takon por dhe qe per te nuk ekzistojne limite.

Uhuuuuuu sa te tjere ka te tille dhe qe e kane nxire Shqiptarizmin duke theksuar qe ata jane ketu duke e perfaqesuar Vendin e Shqiponjave.........ata jane thjesht Barbona,dhe te tille ka shume kendej fatkeqesisht............

Mjaft ju lutem prinderve shqiptare te dergojne femijet sa andej kendej se po i shkaterroni te ardhmen e tyre,shikoni mbajini afer duke i edukuar,e duke i mesuar se civilizimi,toleranca,e edukata shoqerore i jipet nje femije vetem duke i patur prane.

Shikoni pasojat vete.......

Nuk besoj se do koment per pasojat.

Ti more "Xhon" nuk ke pse te thuash se do na marrin tani inat.

Pse mos i ke gje frike,apo jeta jote varet nga ta?

Meso more djalosh ti lesh vend vetes,ti besh te tjeret te te respektojne per ate qe jo duke mos i lejuar te influencohen nga c'degjojne apo shikojne per Kriminelat shqiptare.......

Kombi shqiptar nuk eshte komb kriminelash.

Ndoshta injoranca kryeson por nuk jemi kriminela....

Per ate shqiptarin them dhe une qe eshte cun i mire,po ce do qe e "dhjevi" muhabetin..qe thua qe ishte njohur me ca rumun e bla bla bla bla-------->Nje justifikim injorant alla shqiptarce,qe na karakterizon...nuk pranojme asgje

Si te thuash ti keto gjera kur tjetri eshte djal i madh dhe eshte i vetedishem per cfare ben,me dy akuza nga me te ashprat ne drejtesine rumune,kete te vrasjes e ka pranuar por duke thene se mori pjese si ndihmes por nuk e kryeji ai vrasjen......bla bla bla bla

Me i rrit menja i rritet nje adoleshenti 17 vjecar dhe jo nje djali qe bente dhe si fakultet te dyte dhe "dipllomacine".....................

Une them ta lejme me kaq per sonte dhe me kujdes se si shprehesh se ka kaq shume studenta shqiptare ne rumani qe lexojne faqet e ketij forumi(jam mese i bindur per kete gje),por qe per fat te keq nuk jane pronuncuar,dhe na doli ti e cfare na the bla bla bla bla....

Nuk ishte ma faj.............ok u vendos e tha "Xhoni",drejtesi nuk ka vend....

Ik mer peshk...............

Ps.Ju te rumanise qe lexoni por nuk shkruani,beni mire te denoni dhe me shkrim ne kete forum kete ngjarje krimi....dhe jo vetem lexoni dhe e mbyllni gojen sikur te keni frike nga ndonje gje.............

"Xhoni" sorry nqs ta kam replikuar shkrimin pak si ashper por nuk mund te perdorja gjuhe tjeter ndaj "justifikimeve" qe lexova nga ana jote......

Ja kalofsh sa me mire

sbesoj se "ata te rumanise" qe lexojne dhe nuk shkruajne e bejne per arsye se kane frike...nga cmund te kene frike, miki?
    te gjykosh nje ngjarje duket goxha e lehte ne dukje. u be nje krim (shume i shemtuar), nje nga kriminelet ishte nje shqiptar (2 m djale...) qe merrej me "rakbi".nje djale qe si shume te tjere erdhi te bente ate universitet ( e lice bashke) dhe perfundoi ne dicka tjeter... dhe ti pyet "pse te vjen keq"?
    sepse eshte nje njeri qe shkaterroi jeten e tij,duke bere zgjedhje te gabuara qe ne fund te fundit nuk u kondicionuan vetem nga ai.
    s ka pse te te kujtoj une meqe qenke ne rumani,plot raste te shqiptareve qe rrihen me njeri tjetrin,sot puthen neser thikosen etj si keto.gjithsesi...cilat qene shkaqet?
    spo justifikoj njeri,thjesht po ju them ndalni disa sekonda,lerini gjykimet,ndani personin nga krimi qe beri,gjykoni krimin,po mos shembni personin.
    eshte e lehte te thuash vrases,maskara,vareni!

c eshte e veshtire?ajo gje qe pak e bejne
    ti rrine afer dikujt qe ka humbur aftesine per te gjykuar drejt,e ti japin doren e ti tregojne si duhet te sillet,si duhet te hedhe poshte ligjin e xhungles,vrit qe mos vritesh.kete bejne ata qe therrasin vareni kriminelin?
    c fituam keshtu?humbem dhe nje jete tjeter
    ok..jete e njollosur me gjake,jete qe ka marre jete te tjera,po me c te drejte ta gjykojme?
    sa dime?
    sa s dime?
    ku ishim kur mund ti thoshim "mos shko aty...mos bej kete"
    ne te rumanise,ata qe e njihnin...ku ishin?

-nuk me vjen turp qe jam nje shqiptare ne rumani.atyre qe me kane folur rreth kesaj ngjarje e rreth shqiptarit qe mori pjese, u kam thene e di...e kam njohur personalisht.s me ka ardhur turp tu them kete,po aq sa s me vjen turp ti them dhe cdo romuni qe dhe nipi i asaj familje ishte pjesetar ne vrasje.e ai ishte romun.

personalisht mundohem te mos tregoj me gisht(dhe nje femije 5 vjec mund ta beje kete) dhe te mos gjykoj.
    jeta eshte nje lufte qe perseritet cdo dite dhe castet e saj te harreses jane kalime te shkurtra qe paguhen me nje cmim mizor!

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anëtarësuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Në botën e çudirave
    Postime
    755
    Citim Postuar më parë nga iulia
    sbesoj se "ata te rumanise" qe lexojne dhe nuk shkruajne e bejne per arsye se kane frike...nga cmund te kene frike, miki?
    te gjykosh nje ngjarje duket goxha e lehte ne dukje. u be nje krim (shume i shemtuar), nje nga kriminelet ishte nje shqiptar (2 m djale...) qe merrej me "rakbi".nje djale qe si shume te tjere erdhi te bente ate universitet ( e lice bashke) dhe perfundoi ne dicka tjeter... dhe ti pyet "pse te vjen keq"?
    sepse eshte nje njeri qe shkaterroi jeten e tij,duke bere zgjedhje te gabuara qe ne fund te fundit nuk u kondicionuan vetem nga ai.
    s ka pse te te kujtoj une meqe qenke ne rumani,plot raste te shqiptareve qe rrihen me njeri tjetrin,sot puthen neser thikosen etj si keto.gjithsesi...cilat qene shkaqet?
    spo justifikoj njeri,thjesht po ju them ndalni disa sekonda,lerini gjykimet,ndani personin nga krimi qe beri,gjykoni krimin,po mos shembni personin.
    eshte e lehte te thuash vrases,maskara,vareni!

c eshte e veshtire?ajo gje qe pak e bejne
    ti rrine afer dikujt qe ka humbur aftesine per te gjykuar drejt,e ti japin doren e ti tregojne si duhet te sillet,si duhet te hedhe poshte ligjin e xhungles,vrit qe mos vritesh.kete bejne ata qe therrasin vareni kriminelin?
    c fituam keshtu?humbem dhe nje jete tjeter
    ok..jete e njollosur me gjake,jete qe ka marre jete te tjera,po me c te drejte ta gjykojme?
    sa dime?
    sa s dime?
    ku ishim kur mund ti thoshim "mos shko aty...mos bej kete"
    ne te rumanise,ata qe e njihnin...ku ishin?

-nuk me vjen turp qe jam nje shqiptare ne rumani.atyre qe me kane folur rreth kesaj ngjarje e rreth shqiptarit qe mori pjese, u kam thene e di...e kam njohur personalisht.s me ka ardhur turp tu them kete,po aq sa s me vjen turp ti them dhe cdo romuni qe dhe nipi i asaj familje ishte pjesetar ne vrasje.e ai ishte romun.

personalisht mundohem te mos tregoj me gisht(dhe nje femije 5 vjec mund ta beje kete) dhe te mos gjykoj.

Iulia

Ne rradhe te pare do te desha te theksoj qe me beri cudi si po kalon kjo ceshtje kaq e rendesishme pa shume komente,dhe pa u denuar ashper ky krim ne rradhet e studentave shqiptare.Me shprehjen "frike" nuk desha te them asgje tjeter pervec faktit qe me duket sikur mungon pergjegjesia per ta denuar kete akt nag ana e studentave shqiptare.

Nga ana tjeter ke shume te drejte nuk mund ta gjykojme tjetrin thjesht nga pamja e jashtme.Ti the qe e njihje personalisht.Dakort une thjesht thashe disa gjera nga te degjuarat dhe nga te lexuarat,per sqarim e them qe nuk e kam njohur personalisht ate djalin qe fundja fundit mund te kete qene shume i rregullt me shoqerine e tij.

Une denova dhe denoj aktin e prodhuar...

Nuk mund te justifikohen Iulia akte te tilla,jane banale dhe kriminale,dhe nqs e ke ndjekur nga fillimi kete ngjarje do te desha te te rikujtoj qe doli ne drite fill mbas rrembimit se autobuzit ne greqi.Tv ne rumani nqs i ke ndjekur edicionet e lajmeve kishin si lajme te para ngjarjet me shqiptaret.Dhe sigurisht jo per mire.....

E c'shije te le ty pastaj?

Mua personalisht me ka ardhur tup.

Jo tup qe jam shqiptar por me ka ardhur turp per ata qe kane harruar perse kane ardhur ketu,per ata qe harrojne perpjekjet e prinderve te tyre qe tu jipet atyre mundesia te krijohen si njerez te afte e per te krijuar nje te ardhme me te mire..

Tek mua personalisht ka ndodhur cfare na tregove me larte,dhe me qene me i sinqerte i jam pergjigjur pothuajse dhe une ne te njejten menyre,por duke mos justifikuar asnjerin nga te dy....Eshte per tu cuditur si arriti dhe nipcja te vrase mbesen.....

Makaber.....

Me bere nje qortim dhe madje shume me vend nqs e shikojme me qete shkrimin tim,dhe pastaj thua qe ai shkaterroi jeten e tij nga zgjedhje te gabuara...

E pra dhe une e thashe dhe me siper qe si cdo njeri matur dhe ai eshte i vetpergjetshem per xhestet qe ai kyen,perpara se ta bente le ti binte me mire mendjes te mendonte nga kishte ardhur dhe perse kishte ardhur dhe pastaj te vepronte...

Sinqerisht te them mua me vjen shume po shume keq per ato prinder te tij,nuk i njoh por eshte per te ardhur keq,luftojne perdite qe endrra e tyre te behet realitet dhe papritur ajo enderr qe ato mundoheshin ta krijonin per djalin e tyre brenda nje nate shkaterrohet.

Eshte tragjike per ta.....me vjen shume keq

Mund te na thuash te lutem dhe ne zgjedhjet qe ai beri qe e cuan ne kete "prag humnere" nga kush u kondicionuan,nqs nuk varej vetem nga ai...

Jo une te them qe jo.....cdo njeri kur kalon nje moshe eshte i zoti i vetes per me teper qe ketu te jipet rasti te "maturizohesh" me heret sec duhet.....ose thjesht mund te shkaterrohesh

Ti na thua per therje,te zena,te shqiptareve me njeri tjetrin ketu....po ke shume te drejte dhe une ta kam dhene pergjigjen me larte eshte thjesht Injorancia e disa prej tyre qe con ne te tilla rezultate.Dhe disa shkaqe te tjera te lidhura me dergimin e femijeve te studiojne ne vend te huaj ne nje moshe teper te brishte....Pastaj nqs duam shembuj jam i bindur se si ti dhe une e shume e shume te tjere kemi plot te tille...

Nuk di cte them...Ndoshta eshte ajo "lirija" e shumedeshiruar nga ne shqiptaret dhe se here pas here nuk dime cte bejme me te....

Ti na thua te ndalemi dhe biles na thua qe te mos i vejme mbiemra ose te mos gjykojme njeriun.

Une them qe ti je e para qe e thua "ndani personin nga krimi qe beri,"----->kurse une e theksova qe nuk kemi te drejte ta gjykojme ne derisa te fajesohet ne menyre legale nga drejtesia rumune...Pastaj na thua ta ndajme krimin nga personi.....

Si eshte e mundur kjo gje?

Personalisht me kane mesuar qe veprimet tona jane ato qe na karakterizojne ne shoqerine ku jetojme...............prandaj dhe shikoje dhe nje here me mire nqs duhet ndare apo duhen thene gjerat me emrin e tyre.

Ti na flet per jipje dore e ku ta di une.....O zot sa e sinqerte me dukesh ne keto momente sinqerisht do te desha te te njihja nqs je ne te vertete keshtu pasi ne kete shoqeri qe jetojme duhet te luftosh me te tjeret e me vetveten qe te mbijetosh,e nuk ta zgjasin kollaj doren pe te te ndihmuar thjesht nga miresia.....dicka tjeter do jete nga mbrapa..

Ti nga nje ane na thua ti rrijme prane nga ana tjeter na e quan kriminel e njeri qe i ka lare duart me gjak....nuk po te kuptoj..

Une e thashe nqs me jipej mundesia ti shtrengoja nje here doren atij babait te tij do ta beja me gjithe shpirt.

Kurse une nuk po bie kaq poshte sa ti ve mbiemra nga nje ane dhe nga ana tjeter te them qe duhet ti rrijme prane..

I rrijme prane nqs e gjen kurajon ta pranoje cka bere dhe te kerkoje falje ne publik popullit rumun si te atyre qindra studente shqiptare ne rumani,por ne rradhe te pare te kerkoj falje nga ata prinder te tij.

Ti na thua ku ishim ne ti thoshim te kete kujdes......ufuuuuuuu me vajze ti qe e njihje personalisht ku ishe se une per vete kam 100 halle te miat mbi koke dhe sinqerisht nuk kam kohe per veten time jo me per nje qe nuk e njoh.....

E pra pergjithesine mbajeni ju qe e njihnit dhe qe nuk e bete kete gje.

Fjalet jane te bukura si shkruhen,por ajo qe ka rendesi eshte konkluzioni dhe konkluzioni ne rastin respektiv eshte qe u prodhua nje fakt me vetedije,dhe qe i vetmi fajtor ne kete rast eshte personi ose personat qe e kryen kete makaber....

Ti na thua qe nuk te pelqen te gjykosh e te mos tregosh me gisht...........

Uhu po cna thua me aman,po ti me larte na the qe i ka te lyera duart me gjak,e tani nuk merersh me gjykime....

Shiko me vajze leri emocionet e shkruaj cfare mendon e qarte pa anuar sa andej kendej...

Flm qe me replikove shkrimin e keshtu mu dha mundesia dhe mua te shprehem me qarte per kete rast.

Ja kalofsh sa me mire,suksese ne shkolle,e Gezuar vitin e ri.....
    Ndryshuar për herë të fundit nga miko : 29-12-2004 më 22:21

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anëtarësuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Tashi sdo me marri gjumi gjith naten nga kjo qe lexova ........ ka kriminele gjithsesi kjo bote , keq e me keq degjon njeriu ........ Ato duan zhdukje nga faqja e dheut sa me pare..

i/e regjistruar Maska e LeNNoN
    Anëtarësuar
    07-06-2003
    Vendndodhja
    Bucharest
    Postime
    359
    Ore "Xhon"

Mire bere qe e pe ngjarjen ne tv dhe e ndoqe neper gazeta se ishte skandaloze,por nuk kuptoj pse te erdhi keq per ate djalin?

Pse te te vije keq?

Alamet djali ishte 2 metra djal(mesa di une luante dhe rakbi),ne universitet(duhet te ishte)por u vertetua qe nuk ishte atje per te bere ate dreq fakulteti.

Mesa di une ai e ka pranuar implikimin e tij ne ngjarje,plus ne kurriz te tij ka dhe nje akuze tjeter nga drejtesia rumune per trafik njerezish(shume akuze e rende dhe kjo).....prandaj mjaft me bla bla bla bla.

Nuk e kuptoj as sot e kesaj dite si disa prinder i dergojne femijet e vegjel fill mbas mbarimit te arsimit te ulet ne shqiperi drejt rumanise per te bere arsimin e mesem,(kur ateher njeriu fillon e "piqet".)kur dihet se sa e eger eshte kjo shoqeri rumune.

E cfare pret nga ky njeri i cili e kupton "lirine" ne moshen 14-15 vjecare si dicka e cila i takon por dhe qe per te nuk ekzistojne limite.

Uhuuuuuu sa te tjere ka te tille dhe qe e kane nxire Shqiptarizmin duke theksuar qe ata jane ketu duke e perfaqesuar Vendin e Shqiponjave.........ata jane thjesht Barbona,dhe te tille ka shume kendej fatkeqesisht............

Mjaft ju lutem prinderve shqiptare te dergojne femijet sa andej kendej se po i shkaterroni te ardhmen e tyre,shikoni mbajini afer duke i edukuar,e duke i mesuar se civilizimi,toleranca,e edukata shoqerore i jipet nje femije vetem duke i patur prane.

Shikoni pasojat vete.......

Nuk besoj se do koment per pasojat.

Ti more "Xhon" nuk ke pse te thuash se do na marrin tani inat.

Pse mos i ke gje frike,apo jeta jote varet nga ta?

Meso more djalosh ti lesh vend vetes,ti besh te tjeret te te respektojne per ate qe jo duke mos i lejuar te influencohen nga c'degjojne apo shikojne per Kriminelat shqiptare.......

Kombi shqiptar nuk eshte komb kriminelash.

Ndoshta injoranca kryeson por nuk jemi kriminela....

Per ate shqiptarin them dhe une qe eshte cun i mire,po ce do qe e "dhjevi" muhabetin..qe thua qe ishte njohur me ca rumun e bla bla bla bla-------->Nje justifikim injorant alla shqiptarce,qe na karakterizon...nuk pranojme asgje

Si te thuash ti keto gjera kur tjetri eshte djal i madh dhe eshte i vetedishem per cfare ben,me dy akuza nga me te ashprat ne drejtesine rumune,kete te vrasjes e ka pranuar por duke thene se mori pjese si ndihmes por nuk e kryeji ai vrasjen......bla bla bla bla

Me i rrit menja i rritet nje adoleshenti 17 vjecar dhe jo nje djali qe bente dhe si fakultet te dyte dhe "dipllomacine".....................

Une them ta lejme me kaq per sonte dhe me kujdes se si shprehesh se ka kaq shume studenta shqiptare ne rumani qe lexojne faqet e ketij forumi(jam mese i bindur per kete gje),por qe per fat te keq nuk jane pronuncuar,dhe na doli ti e cfare na the bla bla bla bla....

Nuk ishte ma faj.............ok u vendos e tha "Xhoni",drejtesi nuk ka vend....

Ik mer peshk...............

Ps.Ju te rumanise qe lexoni por nuk shkruani,beni mire te denoni dhe me shkrim ne kete forum kete ngjarje krimi....dhe jo vetem lexoni dhe e mbyllni gojen sikur te keni frike nga ndonje gje.............

"Xhoni" sorry nqs ta kam replikuar shkrimin pak si ashper por nuk mund te perdorja gjuhe tjeter ndaj "justifikimeve" qe lexova nga ana jote......

Ja kalofsh sa me mire

miki_ro ai dhe shum te tjere jan per universitet ketu ne rumani.. por duke zene shoqeri me romune qe merren me pislliqe te tilla , te rritet dhe pak mendja lale ... edhe nuk di c'ben me ... edhe ai kshu zuri sepse deri ne gjimnaz ai ishte mire fare.
    ata qe kan marr rrug te keqe ketu ne rumani nga kjo arsye e kan marre.
    ene un i rumanis o ti miki kam fol e kam lexu te dyja i kom bo.

LeNNoN !
    You don't lead by hitting people over the head-that's assault, not leadership.

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anëtarësuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Në botën e çudirave
    Postime
    755
    Citim Postuar më parë nga LeNNoN
    miki_ro ai dhe shum te tjere jan per universitet ketu ne rumani.. por duke zene shoqeri me romune qe merren me pislliqe te tilla , te rritet dhe pak mendja lale ... edhe nuk di c'ben me ... edhe ai kshu zuri sepse deri ne gjimnaz ai ishte mire fare.
    ata qe kan marr rrug te keqe ketu ne rumani nga kjo arsye e kan marre.
    ene un i rumanis o ti miki kam fol e kam lexu te dyja i kom bo.

LeNNoN !

Ore "Xhon"

Se cili eshte per universitet apo jo mos ma trego mua ti djalosh...

-Justifikimet e tua "alla shqiptarce"--> duke mos pranuar asgje ne kurriz nuk i pranoj per justifikimin e ketij akti kaq brutal,pasi mund te justifikosh nje adoleshent por jo dhe nje njeri matur,dakort nga pikpamja njerezore dhe nga pikpamja e mbrotjes juridike te te gjej une sa te duash ti po tani po flasim hapur dhe pa dingla mingla...

-E pra justifikimet mbaji per vete te bindesh veten tende pasi une per vete me zor i lexova,se nuk na the asgje konkrete dhe produktive.
    -Nje njeri matur eshte i vetpergjetshem per ate qe ben,dhe justifikimet ne rastin konkret sikur nuk kane vend.
    -Ke ardhur ketu per ate dreq shkolle,e pra vere koken poshte meso dhe leri pordhet me rigon sa kendej andej,se katandis barbon hesapi....

Ps. Ti shoku meqe je dhe ti i Rom-it mire bere qe shprehe mendimin tend pavaresisht qe nuk jam dakort me ty e respektoj cfare the......por te lutem kur te me drejtohesh mua te lutem dhe nje here mos e perdor ate 0-ne alla tirance se ma nxin jeten fare,me duket si shume fallco e kopjuar dhe si per te shitur mend nga ty......

Ja kalofsh mire
    Ndryshuar për herë të fundit nga miko : 30-12-2004 më 12:54

i/e regjistruar Maska e LeNNoN
    Anëtarësuar
    07-06-2003
    Vendndodhja
    Bucharest
    Postime
    359
    Ore "Xhon"

Se cili eshte per universitet apo jo mos ma trego mua ti djalosh...

-Justifikimet e tua "alla shqiptarce"--> duke mos pranuar asgje ne kurriz nuk i pranoj per justifikimin e ketij akti kaq brutal,pasi mund te justifikosh nje adoleshent por jo dhe nje njeri matur,dakort nga pikpamja njerezore dhe nga pikpamja e mbrotjes juridike te te gjej une sa te duash ti po tani po flasim hapur dhe pa dingla mingla...

-E pra justifikimet mbaji per vete te bindesh veten tende pasi une per vete me zor i lexova,se nuk na the asgje konkrete dhe produktive.
    -Nje njeri matur eshte i vetpergjetshem per ate qe ben,dhe justifikimet ne rastin konkret sikur nuk kane vend.
    -Ke ardhur ketu per ate dreq shkolle,e pra vere koken poshte meso dhe leri pordhet me rigon sa kendej andej,se katandis barbon hesapi....

Ps. Ti shoku meqe je dhe ti i Rom-it mire bere qe shprehe mendimin tend pavaresisht qe nuk jam dakort me ty e respektoj cfare the......por te lutem kur te me drejtohesh mua te lutem dhe nje here mos e perdor ate 0-ne alla tirance se ma nxin jeten fare,me duket si shume fallco e kopjuar dhe si per te shitur mend nga ty......

Ja kalofsh mire
    o shoku boni car boni vet e hongri...................
    qe mos ta acarojm muhabetin...
    un kte o e perdor dhe nuk shes men me te.
    tafti bafti ja fute... skam degju noiher qe me nje "o" te shesesh men...
    un thash car mendoja dhe nuk e thash per ta justifikuar ate... se as nuk e njof as nuk me njef.
    ka ronsi qe per veten time jam rehat fare.
    nejse

LeNNoN !
    Ndryshuar për herë të fundit nga kolombi : 10-01-2005 më 00:54
    You don't lead by hitting people over the head-that's assault, not leadership.

A ka ndonje informacion me te ri ne lidhje me kete ngjarje, kur do te behet gjyqi, c'deshmi te reja ka, nese ka, c'thone avokatet... me the e te thashe informacion ne lidhje me ngjarjen?
    Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!

e kithtë Maska e Rebele
    Anëtarësuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpër
    Postime
    1,088
    Në rast se tre të ndaluarit për këtë vrasje tepër tragjike, do të shpallen fajtorë nga Gjykata e Vrasjeve të Rënda në Rumani, atëherë ata rrezikojnë dënimin me burgim të përjetshëm.
    Me habit fakti qe, per nje makaber te tille, kjo eshte masa me e larte e mundshme e ndeshkimit qe jep ligji.

Eh, c'njerez mban kjo bote ...

bossa nostra Maska e DJTAN
    Anëtarësuar
    04-10-2003
    Vendndodhja
    toronto
    Postime
    24
    Jashte teme.
    Ndryshuar për herë të fundit nga kolombi : 10-01-2005 më 00:51
    ....

bossa nostra Maska e DJTAN
    Anëtarësuar
    04-10-2003
    Vendndodhja
    toronto
    Postime
    24
    Jashte teme.
    Ndryshuar për herë të fundit nga kolombi : 10-01-2005 më 00:52
    ....

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  2. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  3. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53
  4. Ortodoksia dhe Shqipëria
    Nga shendelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16
  5. Cili është synimi i AKSH-së?
    Nga Faik në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •