Ore "Xhon"
Mire bere qe e pe ngjarjen ne tv dhe e ndoqe neper gazeta se ishte skandaloze,por nuk kuptoj pse te erdhi keq per ate djalin?
Pse te te vije keq?
Alamet djali ishte 2 metra djal(mesa di une luante dhe rakbi),ne universitet(duhet te ishte)por u vertetua qe nuk ishte atje per te bere ate dreq fakulteti.
Mesa di une ai e ka pranuar implikimin e tij ne ngjarje,plus ne kurriz te tij ka dhe nje akuze tjeter nga drejtesia rumune per trafik njerezish(shume akuze e rende dhe kjo).....prandaj mjaft me bla bla bla bla.
Nuk e kuptoj as sot e kesaj dite si disa prinder i dergojne femijet e vegjel fill mbas mbarimit te arsimit te ulet ne shqiperi drejt rumanise per te bere arsimin e mesem,(kur ateher njeriu fillon e "piqet".)kur dihet se sa e eger eshte kjo shoqeri rumune.
E cfare pret nga ky njeri i cili e kupton "lirine" ne moshen 14-15 vjecare si dicka e cila i takon por dhe qe per te nuk ekzistojne limite.
Uhuuuuuu sa te tjere ka te tille dhe qe e kane nxire Shqiptarizmin duke theksuar qe ata jane ketu duke e perfaqesuar Vendin e Shqiponjave.........ata jane thjesht Barbona,dhe te tille ka shume kendej fatkeqesisht............
Mjaft ju lutem prinderve shqiptare te dergojne femijet sa andej kendej se po i shkaterroni te ardhmen e tyre,shikoni mbajini afer duke i edukuar,e duke i mesuar se civilizimi,toleranca,e edukata shoqerore i jipet nje femije vetem duke i patur prane.
Shikoni pasojat vete.......
Nuk besoj se do koment per pasojat.
Ti more "Xhon" nuk ke pse te thuash se do na marrin tani inat.
Pse mos i ke gje frike,apo jeta jote varet nga ta?
Meso more djalosh ti lesh vend vetes,ti besh te tjeret te te respektojne per ate qe jo duke mos i lejuar te influencohen nga c'degjojne apo shikojne per Kriminelat shqiptare.......
Kombi shqiptar nuk eshte komb kriminelash.
Ndoshta injoranca kryeson por nuk jemi kriminela....
Per ate shqiptarin them dhe une qe eshte cun i mire,po ce do qe e "dhjevi" muhabetin..qe thua qe ishte njohur me ca rumun e bla bla bla bla-------->Nje justifikim injorant alla shqiptarce,qe na karakterizon...nuk pranojme asgje
Si te thuash ti keto gjera kur tjetri eshte djal i madh dhe eshte i vetedishem per cfare ben,me dy akuza nga me te ashprat ne drejtesine rumune,kete te vrasjes e ka pranuar por duke thene se mori pjese si ndihmes por nuk e kryeji ai vrasjen......bla bla bla bla
Me i rrit menja i rritet nje adoleshenti 17 vjecar dhe jo nje djali qe bente dhe si fakultet te dyte dhe "dipllomacine".....................
Une them ta lejme me kaq per sonte dhe me kujdes se si shprehesh se ka kaq shume studenta shqiptare ne rumani qe lexojne faqet e ketij forumi(jam mese i bindur per kete gje),por qe per fat te keq nuk jane pronuncuar,dhe na doli ti e cfare na the bla bla bla bla....
Nuk ishte ma faj.............ok u vendos e tha "Xhoni",drejtesi nuk ka vend....
Ik mer peshk...............
Ps.Ju te rumanise qe lexoni por nuk shkruani,beni mire te denoni dhe me shkrim ne kete forum kete ngjarje krimi....dhe jo vetem lexoni dhe e mbyllni gojen sikur te keni frike nga ndonje gje.............
"Xhoni" sorry nqs ta kam replikuar shkrimin pak si ashper por nuk mund te perdorja gjuhe tjeter ndaj "justifikimeve" qe lexova nga ana jote......
Ja kalofsh sa me mire
Krijoni Kontakt