Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 42 prej 42

Edspace

Ju falem nderit që ndat kohë të më spjegoni!Nuk kam nevoj të gjuaj gur mbi askënd e më së paku mbi ty.Kam rrespekt për kujdesin tend.

Komententet ne kete teme janë shumë të dobishme për të kuptuar mentalitetin, shijen dhe kompleksitetin e pikëpamjeve të neve shqiptarëve.... Kompleksitet me burim tek dallimet gjeografike, shoqërore, politike, ekonomike e një populli në dukje të vogël, të shprishur në të gjitha anët e botës!

Në atë konkurs nuk pat asnjë macë nga Kosova ?

Urime viti i ri .

Një vit më shumë në jeten tonë por një vit më pak drejt trojeve tona etnike.

Një përshndetje të ngrohet nga Nashvilli i ftohët!
    Mjellma

i/e regjistruar Maska e Era1
    Anëtarësuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    A nuk mendoni se ky debat duhet mbylllur?
    Njerzit jane te ndryshim dhe mendimet e gjykimet i kane te ndryshme.
    Per mua ( e kam thene edhe me lart) kafshet jane shume te shtrenjta dhe flamuri nuk perdhoset nga asnje krijese e pafajshme mgjate gjithsekush mendoj se eshte i lire te mendoj si te doje rendesi ka qe te gjithe jemi shqiptare dhe e duam flamurin tone.
    Kam vetem disa fjale per Mjellmen qe e ka hapur kete teme.
    Nderkohe qe ju ne Kosove fshihnit flamurin ne fshihnim jetet se Enveri nuk na ndaloi vetem te dilnim jashte moj Mjellma por na ndaloi te mendonim, te flisnim dmth te jetonim dhe mos bej paralelizma te tilla se nese ti vuaje nga i huaji ne vuanim nga joni qe eshte me keq. Ashtu siç kane dhene jeten shume ne Kosove per flamur ne Shqiperi e kane dhene sepse i lejonin vetes te mendonin ndryshe.
    Te mos debatojme per keto gjera qe ne shpirt e dime mire se si i ndiejme por per te tjera psh: pse nuk hap nje teme ti Mjellma: Kur do bashkohet Kosova me Shqiperine? etj si keto qe na kane mbledhur dhe ketu ne forum pa dallim Kosove , Shqiperi , Maqedoni apo Çameri.
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •