Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar Maska e DKulla
    Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Krakozha
    Postime
    60

Question Kokerr ke veshi!

Nuk e di se sa mundet te me ndihmoni por une prape po e postoj kete pyete me shume per kuriozitet. Kur isha rreth moshes 13-16 ne anen e majte te veshit, mu aty ke kartiliegji (qoftese i thon ashtu), ajo pjesa qe njerzit ven vath. Une kisha nje si bicim pucre a si kokerr brenda kesaj pjese te veshit. Tani une nuk e kam me, por e kam vene re qe kushuriri im e ka te njejten gje te tille qe i ka dale keto kohet e fundit dhe ai tani eshte 13 vjec. Pak a shume e njejta histori.

A i ka ndodh ndonjerit ketu ne forum dicka e tille dhe cfare munde te jet kjo si pucer?

Une jam djathtak (nqfts. ka te bej).

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-09-2004
    Postime
    33
    Nuk mund te te shpjegoj ekzaktesisht se cfare ke patur ne veshin tend, llojin e kokrres por mund te te them qe kokrrat mbrapa veshit dhe brenda ne vesh jane pak si te keqija dhe per kete nuk duhet ti prekesh me dore apo ti kruash apo akoma me keq ti shtrydhesh. Une kam kete zakon te keq qe i prek veshet nga pas shpesh dhe keto kohet e fundit me eshte krijuar nje goxha kokerr e madhe ne brendesi te veshit qe me dhemb, apo kur ve ndonjehere vathe te rende apo rralle here dhe veshi nuk me eshte mesuar, me del ndonje kokerr qe nuk duhet absolutisht me dore pasi te iken vete. Mund ta lyesh me pak alkool por jo ta ngacmosh shume, dhe nese te acarohet te shkosh direkt te doktori.
    Dhimbja e veshit eshte e tmerrshme kam degjuar, keshtu qe beji yzmetin vetes lal.

i/e regjistruar Maska e DKulla
    Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Krakozha
    Postime
    60
    Shume flm. per perjgigjen tuaj informatike. Megjithese nuk e kam me, do e kem parasysh kur ta prek veshin heres tjeter. Tjeter?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 10-01-2005 mė 03:36 Arsyeja: gjuhe e huaj

Tema tė Ngjashme

1. Sallata juaj e preferuar? Receta e saj
    Nga Resto nė forumin Kuzhina shqiptare dhe e huaj
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 06-05-2012, 14:19
  2. Supat
    Nga Fiori nė forumin Kuzhina shqiptare dhe e huaj
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 06-11-2010, 15:28
  3. Si te gatuajme
    Nga Foleja_ nė forumin Kuzhina shqiptare dhe e huaj
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 27-03-2009, 06:51
  4. Majko apo Nano si kryeminister i vendit ?
    Nga Eni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 21-07-2002, 20:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •