Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12
    Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767

Championship Manager

Pershendetje te gjithe forumisteve ju ftoj ne kete teme qe te shpalosni talentin tuaj si trajner te lojes me te bukur (ky eshte mendimi im) Gjithmone nese ka nga ata qe e luajne kete loje. Ketu mund te tregoni taktikat qe perdorni lojtaret qe keni blere dhe programin e stervitjes se skuadres tuaj. Ju mirepres te shprehni talentin e trajnerit ne kete teme.
    Ezekiel 25-17.

i/e larguar Maska e Gjallica
    Anėtarėsuar
    26-12-2002
    Vendndodhja
    My MinD iS yOuRs...YoUr HeArT iS mInE...!
    Postime
    596
    Lol qe te luash kto lojra do me pas nerva dhe kohe te tepert keshtu qe ne kto lojra ze vend thjeshte si telespektatore:.D

P.s Gjall qenke ti mo, une thash pale ku do kishe perfunduar andej ne ndonje tenxhere me presion dhe kishe harruar te dilje

Pershendetje!

Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Jam i gjalle e jam ne jete jam ne driten e vertete. (sidomos tani qe je ti ketu) te fala ke nga gjyshja ime by the way. Besoj e mban mend apo jo?
    Ezekiel 25-17.

i/e larguar Maska e Gjallica
    Anėtarėsuar
    26-12-2002
    Vendndodhja
    My MinD iS yOuRs...YoUr HeArT iS mInE...!
    Postime
    596
    Ahahaha Gezohem njehere qe qenkeni mire, aq me teper gjyshja e cila ndonse fliste greqisht dhe se mirrja vesh....nuk harrohet jo keshtu qe thoji te fala dhe nga ana ime....

Tani jemi qe jemi tek kjo loja, sikur te na i tregoje pak ato rregulla ti mbase dhe di ta luaj...vetem te mos te jete shume acaruese se i kam nervat pertoke..lolol j/k

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Unė nuk e kam luajtur kėtė lojė,mirėpo luaj njė pothuajse tė njejtė si kjo,quhet hattrick.Bėn kshu?
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    E kam kete loje! (dikush ma dhuroi me zor, qe ta luaja gjasme lol)
    Eshte pak loje e merzitshme por te terheq nese ke durim ta luash ---> durimi na ka ikur qe diten qe kaluam Adriatikun!

Ata qe e luajne, e kuptojne me qarte se cfare do te thote te jesh trainer i nje skuadre. Cfare mundi, perkushtimi dhe strategjie duhet te perdoresh per te arritur trofe. Eshte seriozisht interesante si loje...po pate durim, sigurisht

Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Pershendetje te gjitheve. Championship manager eshte nje loje qe mund ta luajne ata qe merren dhe marrin vesh nga futbolli. Eshte shume afer realitetit persa u perket statistikave te lojtareve dhe skuadrave. Qellimi i lojes eshte te menaxhosh nje skuader duke u emeruar si trajneri i saj, Keshtu duhet te merresh me zgjedhjen e 11 lojtareve qe do te hedhesh ne fushe perfshi dhe rezervat, duhet t'i trajnosh me ane te schedules qe ke ne dispozicion. Nqs te mungon ndonje lojtar ne nje pozicon do te duhet ta blesh vetem duhet qe klubi te kete parate e nevojshme.
    Eshte loje interesante per ata qe iu pelqen futbolli dhe dine shume gjera per te sepse duhet te dish karakteristikat e secilit lojtar dhe ta vendosesh ne pozicionin e duhur ne fushe.
    Prisja me shume "tifoze" te kesaj loje ketu me thene te drejten. Mund te duket ne fillim e merzitshme por me vone nis edhe hyn ne brendesi te saj nqs fiton ndaj rivaleve prsh. te vijne levdata nga bossi i klubit, tifozet te mbeshtesin dhe lojtaret jane te kenaqur. Nqs humbet lojtaret merziten u bie pskologjia dhe mund te arrijne ne piken e fundit qe te te heqin nga puna. Ne kete pike je trajner pa skuader dhe aplikon per pune ne klube te tjera. Me ane te scouts mund te gjesh talente te reja dhe t'i perdoresh per te forcuar skuadren ne te ardhmen. Eshte nje loje strategjike dhe duhet te merresh me shume imtesira keshtu nqs skuadra kundershtare ka sulmues te mire ne luften ne ajer duhet te vendosesh edhe ti nje mbrojtes te tille qe ta perballoje, duhet te zgjedhesh taktiken qe duhet te ndjekesh dhe te vendosesh lojtaret qe ke ne dispozicon ne vendet perkatese. Mund te besh ndryshime taktike edhe gjate lojes duke nderruar pozicionet e lojtareve dhe duke bere nderrime ehuuuuuu eshte nje histori e tere, po te pelqeu kjo loje cmendesh pas saj po nuk te pelqen te duket e merzitshme.
    Kushedi mbase ka ndonje foumist qe e luan qe te shkembejme mendime se monologu me veten nuk me terheq. Pershendetje te gjitheve!
    Ezekiel 25-17.

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    Hej une e kam luajtur dhe me ka pelqyer shume ! zakonisht prisja qe lojtaret te ishin jashte kontrate qe ti merja falas dhe pa probleme ! ose nje menyre eshte qe te veme nje user kot qe te luaje dhe te bajme ate te na japi gjithe lekete dhe lojtaret me te mire )))

Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    O Gerdi po une nuk e kam llafin te fitosh duke bere hile por me zotesi. Zakonisht kur luaj nuk dua te bej tricks qe te fitoj. Keshtu kam pritur 2 sezone rradhazi per te nxjerre Milanin kampion ne Itali. Meqe te pelqejne hilet po te sugjeroj dhe une dicka: po te kesh versionin CM03-04 mund te marresh lojtare pa paguar para fare. Keshtu kur ben oferten drejt nje lojtari dhe klubi pranon atehere shko tek withdraw transfer offer dhe coje kuoten e parave ne 0 meqe klubi ka pranuar i ofron kontraten lojtarit dhe e blen me vleren 0. Provoje!
    Ke gjetur ndonje talent te ri meqe ra fjala apo jo? Une te sugjeroj Le Tallec, Cavenaghi dhe Adu.
    Ezekiel 25-17.

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    e kam provoruar ate dhe keto tricks i kam permdorur vetem nje here ! Une Milanin e nxorra kanpion qe sezonin e pare nuk e di por pata fat ! Nje lojtar talent qe per mua eshte shume i mire eshte Alessio Cerci, eshte te te rinjte e Romes dhe po e more jasht kontrates e merr per rreth 1.5 milion ! Eshte 16 vjec dhe eshte i pa pame ! Ne nje ndeshje per Chanpions Legue qe e bera me Dortmund fitova 8-2 dhe 6 gola i beri Cerci, per mua eshte nder lojtaret e mi te preferuar dhe e mbaja si rezervem e arte per Champions Legue

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rreth Radius Manager, Mikrotik & Red Hat Enterprise Linux
    Nga SilenT-Killer nė forumin Rrjeti kompjuterik
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 09-11-2008, 20:19
  2. Mediat Ne Kosove
    Nga ARIANI_TB nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 26-03-2006, 19:08
  3. Alienware GUI Theme Manager
    Nga StormAngel nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-09-2004, 09:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •