Une kam shume kenge te ndryshme ne kompjuter dhe dua te bej mixime. A e di ndonje njeri se si mundet qe Adobe Audition mundet ti radhise kinget mbas ritmeve qe te ma bej punen me te lehte?
Une kam shume kenge te ndryshme ne kompjuter dhe dua te bej mixime. A e di ndonje njeri se si mundet qe Adobe Audition mundet ti radhise kinget mbas ritmeve qe te ma bej punen me te lehte?
me qe ra fjala.....
....kur them ritme nuk e kam per Valc, tango, techno etc etc.
E kam me shume per numrat e metronomit...ose numra qe varen nga tempo (shpejtesia) e kenges.
sh. falemderit
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 16-01-2005 mė 16:37 Arsyeja: gjuhe e huaj
Une per veten time e kam perdorur pak ate Cool edit pro edhe me duket shume e nderlikuar duhet te lexosh libra qe te mesosh reth atyre po nje menyre teper e thjeshte qe do ta rekomandoja eshte Atomixmp3 eshte nje program me shume per DJ po qe ben te mundur radhitjen e kengeve sipas ritmeve dhe ka opsionin per ta ndryshuar ritmin shpejtesine e kenges per ta bere te barabarte me ate qe kerkon ti mund ta downloadesh ne www.atomixmp3.com mund te besh download free trial dhe mund te gjesh crack per te mare full version.
Opinion is like ass.. Everybody has one!
flmnd. Kam nje pyetje, a eshte i ndare me kanale programi qe permendet me lart?
Cfare do te thuash me kanale? Atomixmp3 eshte nje turntable origjinale e cila te favorizon nje opsion te mire duke te dhene mundesine qe me ane te dy soundcard ne kompjuterin tend mund ti ndash te dyja disqet duke degjuar muzike te ndryshme ne secilen nga disqet, eshte nje program vertet i mire te kursen te pakten 350-500$ per te blere nje turntable aktuale.
Opinion is like ass.. Everybody has one!
Krijoni Kontakt