Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 33
    Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    nė realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    banished falemeniderit qe e zgjerove sadopak horizontin e kesaj teme. Nese populli shqiptar ishte popull ideal (krejtesisht kunder me c'ndodh ne te vertet) i mbushur me ndergjegje dhe njohuri te fuqise qe publiku mund te ket ne doren e vet atehere une do bija ndakort me alternativen a pare qe dhe (megjithese me mire do ishte te shkonin ne votime dhe t'i hidhnin te bardha) kurse alternativa e dyte shpie ne diktature. Duke marre alternativen e pare, ne nje ambjent ideal nuk do ishte e mundur tu ngrinte qeveri dhe keshtu do plaste sherri ne brendesine e partive me shpresen se do dalin koka me te mira (megjithese keto konkurencat brendapartiake duket se jane me shume gjepura per puplikun) ose do i thirrnin mendjes dhe do krijonin qeveri me pjesemarrjen e te gjitha forcave politike ose do gjehej nje menyre tjeter qeverisjeje. Por c'e do qe po flasim per Shqiperine, dhe "kur flet per Shqiperine, duhet te hedhesh poshte cdo teori, cdo ideologji, cdo shkence dhe cdo njohuri qe ke" (sic e tha shume bukur nje gazetar grek, pavarsisht se na djeg forte ne Shqiptareve) keshtu qe ne Shqiperi mosvajtja ne votime do te thote lufte civile kurse votimi i nje partie do te thote t'i "japesh thiken kasapit dhe ti tregosh vicin" (-popullin, dhe thuai po deshe mos e therr).
    Keshtu ne kete moment e vetmja gje qe mund te bejme eshte qe te zgjohemi njecik sepse "po nuk ndroi menyre mendimi skllavi mos prit te ndroje praktike skllavopronari", duhet te revolucinoje skllavi qe te mposhtet skllavopronari. Por qe te vij revolucioni duhet fillimisht te njftohen dhe emancipohen popullatat, se nese ti dhe une "dalim te zgjuarit, qe clirojme atdheun vetem" atehere nuk do jemi gje tjeter vecse shtypes si te tjeret ose do jemi si Fanoli kryeminister (dmth. "ne autobuz"). Pra ne kete moment besoj se forca me e madhe e jona eshte fjala, e folur dhe e shkruar. Mos ta kursejme fjalen tone, mos i ndruhemi mendimeve tona, ta themi fjalen tone atje ku zen vend. (E kam me te vertet zili nje mikun tim, O. J., qe nuk kursehet asnjehere te hapi muhabet me nje plak ose rrob te panjohur ne rruge dhe nje dite e pyeta "pse e ben kete?", dhe mu pergjigj "sepse, nese ne nuk perdorim edhe fjalen atehere nuk kemi asgje, mendohu sa menyra kane ata qe te imponojne mendimet dhe interesat e tyre"). Kur fjala ime dhe fjala jote te behet fjala e nje grupi, dhe kur fjala e disa grupeve te behet fjala e nje publiku dhe kur fjala e disa publiqeve te behet fjala e nje kombi atehere kemi fituar gjithcka dhe askush nuk mundet te na ndaloj. Nga andej e tutje, nese thjesht shprehim mendimet qe na perkasin vetem neve atehere do jemi gjithnje "ne autobuz".

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar mė parė nga Brari
    Kryeplaku ka fol shum bukur.. sepse i ka fjale te zemres oe jo direktiva partish..

E keqja e sales eshte se nuk e ka aftesine te fitoj mbi banden Kriminele te Nano pellumbo ruc Bizhgo brace makbulo luiz hoxhave..
    As brazilianet nuk kane kaq shume emra mo Brar. Po c'te organizohet PD-ja e kushdo tjeter ku rri me Fatmir Mediun akoma...
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

Lightbulb

Si ē'e thashe dhe me lart, jam plotesisht dakord me ty.
    Por ne shkrimin e mesiperm, gjeja qe do i mbaja me shume ison do te ishte: "kur flet per Shqiperine, duhet te hedhesh poshte cdo teori, cdo ideologji, cdo shkence dhe cdo njohuri qe ke"....Te kerkosh alternativa per Shqiperine, nje ambjent ku mungesa e opinionit publik eshte kaq e theksuar, eshte me teper teorike se praktike.
    Vertet, te gjithe shqiptaret kane deshire(dhe me te drejte) te degjohen; te gjithe flasin kaq shume, te gjithe merren me politike ne menyre kaotike; te gjithe duan te drejtojne vendin.... -Te gjithe bertasin kaq shume, por hane shume pak-...(ne kuptimin qe edhe pse bertasin, nuk fitojne gje).
    Per momentin qe po flasim, gjendja eshte e mjerueshme, djelli i shpreses nuk lind me mbi shqiptarin, dhe nese gabimisht lind, re te zymta te politikes shqiptare dhe zhvillimeve te saj e mbulojne, dhe nese nuk e bejne keto re, re me te zymta, te shtyra nga erera hipokrizie, shtypjeje, nacionalizmi te semure, shoviniste, vijne nga jashte, nga vendet fqinje dhe mbare "bota demokratike".
    Demokracia, ne te vertete eshte UTOPI, dhe nuk ka vend sot ne bote qe te mos jete diktature, kush me shume, e kush me pak. Vete egzistenca e nje shteti mund te njehsohet me diktature te mirefillte,(taksat duhet t'i paguash me zor, edhe pse nuk ke deshire ose nuk i kupton), por shoqeria jone, dhe demokracia qe kemi pasur kaq deshire te ndertojme i ngjan me teper nje moēali, ujrat e te cilit vetem qelben, dhe nuk ka premisa per t'u pastruar ose filtruar.
    Dy jane rruget qe mund te ndiqen per te ndryshuar kete realitet.
    1) Ose te drejtosh rrjedhen e nje lumi ne moēal, dhe keshtu te pastrohen ujrat, ose, 2) ta thash fare moēalin. Rruge te mesme nuk ka, nese deshiron qe njerezit te vazhdojne te banojne ne afersi te ketij moēali. POR! - Nga e thena ne te bere eshte ne mes nje det i tere...
    "Demokraci" faktikisht do te thote "pushtet i popullit", - pare keshtu, sa mund te pohojme qe ne Shqiperi ka demokraci??? A eshte e vertete qe ne Shqiperi egziston demokracia? Sa pushtet ka populli ne Shqiperi? Mua me duket se po e hame gjithnje sapunin per djathe; ēfare t'i thone popullit tone, ai eshte dakord, pranon edhe pse nuk kupton. Nen kete kendveshtrim, mund te them plotesisht se demokracia eshte diktature "e maskuar", e shprehur me ane premtimesh te pafund, dhe kurre te mbajtura, ku te korruptuarit mund te jene te gjithe, dhe jo thjesht nje grup njerezish qe me force shtypin shtresat e gjera.
    Jam dakord me ate shokun tend, por, pak vlera ka mendimi nese nuk institucionalizohet, pak vlera ka mendimi i lire nese hidhet ashtu "kuturu",- nese vertet deshiron te shikosh ndryshim. Nuk mendoj se po te hipi ne nje autobuz ne Tirane dhe te hedh aty nja dy parrulla do te beje gjithe pasagjeret te ndryshojne destinacionin e autobuzit per te me ndjekur(mua, as qe ka shance, por kushdo tjeter qofte ne vendin tim), pavaresisht sa dakord mund te jene me mua.
    ēfare me shqeteson mua me teper eshte fakti qe te gjitha diktaturat ne historine e popullit tone kane pasur "sukses", kush me te gjate e kush me te shkurter.
    Atehere, si i behet? A ka zgjidhje? T'i themi konkretisht keto gjera, e jo me perkufizime, shpjegime fjalesh etj...
    Une per veten time, pa dashur te nderhyj ne motivet e asnjerit, pa dashur te nderhyj ne bindjet politike te askujt, dhe pa qortuar ose kritikuar njeri, kam vendosur me kohe qe te mos votoj per asnjeri, per asnje referendum...
    Une jap abstenimin tim per ēfaredolloj ēeshtjeje, te pakten nuk ankohem ne fund, nuk them "ja si e bene". Nuk pendohem qe e dhashe voten per dike qe ishte veshur me premtime te mrekullueshme, -per kohen, aq te nevojshme. Rrjedhimisht, nuk marr pjese ne ate shkaterrim te vendit qe kaq fort po e kritikoj dhe qe kaq fort po e ndjejme te gjithe(sepse nuk shoh alternative kunder te keqit, nuk shoh dhe nuk njoh njeri qe te mund ta meritoje voten time, dhe as ate te bashkekombesve te mi). Sigurisht, kjo nuk eshte menyra me e mire per te shprehur mendimin, por, une nuk genjehem kollaj, sidomos nga njerez qe kane pasur kaq gjera ne dore gjate kaq e kaq shume vjetesh, te cilet do t'i quaja te NDERSHEM nese nuk do te kishin bere asnje gje, por qe perkundrazi kane shkaterruar vendin tone.
    me kujtohet ketu nje anekdote e kohes se Zogut. Ishte koha kur ne Shqiperi kishte pllakosur nje krize ekonomike e pakapercyeshme; arkat e shtetit ishin bosh, dhe kuvendi popullor ishte mbledhur me urgjence per t'i gjetur nje zgjidhje krizes sepse populli kishte mbetur pa buke. Mbas shume diskutimesh te pafund dhe me pas nje heshtjeje te zeze, nje deputet ngre zerin dhe bertet: "e gjeta"!!! - Pa he? -I thone te tjeret. -Thote ky: "T'i shpallim lufte Amerikes, Amerika do na pushtoje, dhe do mbaje popullin me buke! -I thone te tjeret: "Jo more, po sikur ta pushtojme ne Ameriken? Kush i mban me buke gjithe ata(amerikanet) pastaj?
    Me nje fjale, te luftosh dike me voten tende, duhet patjeter qe te kesh alternative, ose te jete dikush qe te meritoje voten tende, t'i jape kuptim asaj, dhe qe vota jote te te sjelle ate qe ti, une dhe gjithe te tjeret kerkojne. -...Nuk ja jap te ligut sepse do t'ia jap te mirit... -Po kush eshte i miri ketu? Ku jane te miret, -Alternativa ndaj te keqes?
    Eshte kollaj ta marresh kalane, por eshte e veshtire ta mbrosh.

...demokracia eshte nje menyre e tmerrshme e qeverisjesje, por eshte me e mira qe njihet...

...Zoti flet edhe shqip...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 04-02-2005 mė 11:42

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Pershendetje per temen Kryeplaku, tema me e vlefshme qe kam lexuar deri tani ne kete forum.

Populli yne nuk besoj qe ka harruar plaget e '97. Mban mend sa te shtypur kemi qene dhe perpara kesaj kohe? Kujtoj qe kushuririn tim e ndoqen me muaj per ta vrare qe pse redaktoi nje liber per Kosoven. Populli vazhdon te jete akoma i shtypur nga qeveria. Te behet zemra gur kur mendon me sa shume padrejtesi jetojne Shqiptaret. Qeveria duhet te kete Regullin numer 1 per te perfaqesuar dhe permiresuar gjendjen e popullit dhe jo sa para te fus ne xhepin tim. Duron zemra e Shqiptarit duron por kur durimi shperthen atehere do qeverise populli qeveritaret, dhe jo Qeveria popullin. Dhe ne kete rruge po ecim dhe pse e ngadalte. Se di nese keni degjuar per grevat qe u bene perpara vitit te ri nga mesuesit per ngritje % te rroges. Isha ne Shqiperi gjate kesaj kohe dhe perqindjen po e po qe e moren, por dhe pensionistet moren 300 leke ($30) shperblim, hera e pare qe ndodhi dicka e tille. Me besoni kur ju them qe gjyshet e mia u gezuan jashte mase, gjithashtu dhe komshite rreth e qark, dhe kur une pashe kete gezim ne nje lagje te Elbasanit mendoj qe i gjithe shteti yne gezoi. Sigurisht qe gezuan se moren para, por dhe qe populli nuk i harroi dhe pse jane te moshuar, te pakten prandaj u gezova une.

Banished, lexova 2 propozimet qe kishe shkruajtur, edhe pse me qindra shkrime qe kam lexuar ne kete forum ndaj politikes akoma nuk marr vesh, prandaj s'po te komentoj. Por eshte kenaqesi te lexoj mendimet e tua dhe te Kryeplakut, shoh qe ke postuar nje shkrim tjeter te cilen do ta lexoj mbasi te mbaroj me kete. Shpresoj qe anetare te tjere te marrin pjese ne kete teme sepse nese brezi jone nuk e ndihmon Shqiperine nuk besoj qe femijte tane do kene vullnet me te madh se ne.

Pothuajse c'do dite mendoj se si ne te ardhmen do te ndihmoj vendin tim. Idete e shumta me vijne si fantazi dhe njeren nga keto ide jam 100% e sigurte qe do ja arris ta bej sepse eshte e thjeshte dhe pa karar. Kam menduar qe kur te mbaroj shkollen do jem ne gjendje te jap nje fare shume parashe c'do vit studentave per te vazhduar te larten. Me kete shpresoj qe ti jap mundesine studentave qe nuk kane te ardhura, (pshb femijet jetim) por duan te vazhdojne shkollen.
    Prap kjo me duket pak, prandaj do deshiroja qe te financiaroja shoqata te ndryshme, POR nuk e di nese do kem besim qe keta shoqata do ti perdornin leket ne menyre te duhur dhe jo ti mbanin vete. C'mendoni per kete? A eshte e mundur ti besosh shoqatave? lol meqense shkollen dua me vite ta mbaroj mbase deri atehere do te dije c'fare te bej. Gjithsesi mendimet e juaja jane te mirepritura.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga s0ni : 04-02-2005 mė 12:42

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    nė realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    banished dhe soni faleminderit per mendimet qe sollet, nganjehere duke ndruar mendime krijon mendime te reja te filtruara me mire!

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

Lightbulb

soni, nuk e di ē'te te them ne lidhje me shoqatat.
    shpesh here shoqatat ne shqiperi kane lindur si forme e mirefillte biznesesh(dmth per qellim perfitimi), dhe jo vetem ato, por edhe shume parti politike. kuptohet qe kjo eshte gje e turpshme, por nga ana e karakterit njerezor, te gjithe duket se po luftojne per te mbijetuar; pavaresisht sa e moralshme mund te na duket.
    shpresoj qe deri kur te vije koha qe te kontribuosh financiarisht ne nje projekt ose shoqate, shoqeria jone te kete arritur nje transparence minimale(se tani nuk ka hiē!).
    nuk e di, por ti fole me konkretisht se te gjithe ne ketu.
    thjesht te keshilloj te kesh kujdes; por do te thosha qe investimi me i mire qe mund te besh me parate e tua do te ishte nje e ardhme e jotja personale sa me e begate. kjo do te ishte ndihme per me shume njerez.
    ruaje zemren, mbaje flori siē e ke tani; aty eshte jeta.
    pergezimet e mia.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 05-02-2005 mė 04:38
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Banished flm per pergjigjen.
    Permenda shoqatat se me dukej disi e lehte per te bere, shpresoj qe ne te ardhmen te kem besim ne ta.
    Flm dhe per keshillen por finaciarisht do jem shume mire dhe me bollek Sic me tha nje doktor ne pune "qielli eshte limiti i parave qe mund te besh" (the sky is the limit). Edhe nese qiellin mund ta arrij pse mos te luftoj per ta kapur? lol
    Deshira ime me e madhe do ishte te ndihmoja per te ngritur ne kembe spitalet ne Shqiperi. Nese do te bej kete dhe qoftese vetem me nje spital, atehere do ndihem sikur kam arritur dicka ne jeten time. Se ke idene sa para kontribojne njerezit nen spitalin qe punoj, me miliona, dhe me keto kontribimet kane ndertuar nje pallat te ri 5 katesh me laboratore per te bere research (se di kete fjale ne shqip), nje garazhde makinash tjeter...e gjithe kjo u be ne nje vit, tani kane filluar per te rinovuar (renovate) spitalin vete, duke lyer muret, vendosur karpete te reja, krevate te reja etj etj.. Kete te fundit dua te bej une dhe deshiren e kam per maternitetin ne Elbasan meqense eshte ne gjendje skandale per shendetin e nenes dhe femijen e saj. Fondeve do mesohem si ti vij rrotull, pra si ti marr, sepse c'do muaj behen konferenca mjekesore me shumice, pra per kete kam besim ne vete qe e bej POR S'KAM BESIM ne kokat qe drejtojne spitalet. E sheh sa e lehte eshte per te bere nje ndryshim ne Shqiperi nese do kishim ate sigurim qe parate do shkonin sic duhen?
    Mesiper eshte nje nga enderat qe shoh me sy hap lol se kam te tjera plot por kete e kam me perzemer. Ndonjehere them t'ja fus dhe nje dege biznesi dhe do di me mire c'te pres, por koha s'me lejon.
    Gjithashtu pergezimet e mia

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-05-2004
    Postime
    27
    Kryeplak je treguar kurajoz....urime
    Ti shpjegove gjera qe te gjithe i dime, paraqite realitetin sic ishte ne '97, po prape une nuk jam i kenaqur. D.mth. une shpresoj qe ti te me shpjegosh pse njerezit arriten deri ne ate pike sa te urrenin kaq shume ato qe jane vellezerit e tyre sa ti djegnin ne mes te sheshit dhe pastaj te festonin. Ti qe ndoshta je nga jugu mundesh te mi shpjegosh....
    Per shume kohe une i kam urryer vlonjatet e ne pergjithesi jugoret, po pastaj nuk mund ti urreja me, sepse istinktivisht e kuptoja qe kishte dicka me thelle, ka dicka me thelle, une e perceptoj po s'e kuptoj. Kam krijuar shoqeri me shume vlonjate, disa i konsideroj si vellezer, e me ka rastisur qe te degjoj se si thonin me njefare krenarie se '97 mund te lindte vec ne Vlore (si 1912 me nje fjale). Une s'dija ca te thoshe. Po pse per tu krenuar eshte '97?
    Cka i shtynte jugoret te mendonin se Sali Berisha, maloket ishin fajtor per cdo gje, edhe per shiun qe binte?
    Pse mendonin se maloket do ti "pushtonin", pastaj pushtonin ke dhe cfare? Pse kaq urrejtje? Mos me thuaj vec per leket e humbura ne piramida.
    A e kane perpunuar ne mendjen e tyre, sipas teje, tragjedine e madhe te '97, vlonjatet, tragjedi qe ndoshta jo regjizoret por te pakten ishin protagonistet kryesor?

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

Lightbulb

Hunter... nese me lejohet t'ju pergjigjem une, sepse edhe shkrimi juaj ishte po aq prekes sa i Kryeplakut.

Fjale te tilla si:
    "une i kam urryer vlonjatet e ne pergjithesi jugoret, po pastaj nuk mund ti urreja me, sepse istinktivisht e kuptoja qe kishte dicka me thelle, ka dicka me thelle, une e perceptoj po s'e kuptoj" ... jane shume te thella dhe kuptimplota.

Se pari do te doja te dilja jashte skemave dhe bindjeve politike dhe te saktesoja se nuk ishin vetem vlonjatet, ose jugu qe urryen Sali Berishen gjate asaj periudhe, por edhe veriu, Tropoja, Kukesi, Shkodra. Duke thene kete, vlen te theksoj, se jo gjithe Vlora urrente Sali Berishen dhe jo gjithe jugu ose gjithe veriu.

Ne 97 patem te bejme me nje shperthim te pakenaqesise popullore, qe sigurisht ishte edhe e yshtur ose e nxitur nga qarqe te ndryshme qe e shfrytezuan kete pakenaqesi per te arritur qellimet e tyre.

Keto qarqe nuk ishin vetem "shqiptare", kishim te benim edhe me loje agjenturash te huaja te cilat ishin dhe ende vazhdojne te jene te interesuara per kaos ne Shqiperi. - Jo me kot raprezaliet dhe masakrat e serbit filluan te ndiheshin mbi shqiptaret e Kosoves duke filluar qe ne 97. Jo me kot rruspat greke pastruan me dhjetra kilometra vije kufitare me Shqiperine po ate vit.

Sigurish qe perqasjet ishin edhe politike.
    Shqiptaret ende nuk jane ne gjendje te drejtojne nje politike te urte.
    Kjo fillon me Salen dhe nuk mund te mbaroje veēse me kundershtaret e tij politike.
    Une nuk gjej aresye te mundshme per te mbrojtur njeren apo tjetren parti.

Por, me teper shqetesuese mua me duket krijimi i nje mentaliteti te ri te shqiptareve.

Ju i shtruat disa pyetje Kryeplakut, qe te them te drejten shume te tjere i kane shtruar gjate gjithe ketyre viteve, dhe jane mese te ligjshme dhe te kuptueshme.

Problemi i ēeshtjes nis qe ketu:

"Cka i shtynte jugoret te mendonin se Sali Berisha, maloket ishin fajtor per cdo gje, edhe per shiun qe binte?
    Pse mendonin se maloket do ti "pushtonin", pastaj pushtonin ke dhe cfare? Pse kaq urrejtje? Mos me thuaj vec per leket e humbura ne piramida.
    A e kane perpunuar ne mendjen e tyre, sipas teje, tragjedine e madhe te '97, vlonjatet, tragjedi qe ndoshta jo regjizoret por te pakten ishin protagonistet kryesor?"

Ky gabim behet prej shume vetave.(une mendoj qe behet pa qellim)
    Problemi i mesiperm qendron tek pergjithesimi i nje shtrese popullsie, ne rastin tone(te mesiperm), ne baze te perkatesise krahinore.
    Nese edhe vlonjatet ose jugoret do te binin ne te njejtin gabim, atehere lihet shija e hidhur qe jugu eshte kunder veriut, ose qe nje urrejtje e tille egziston.

Nuk mendoj qe mund te kete shqiptare te urte qe mund te ndihen krenare per ēfare ndodhi ne 97, ku te gjithe ne shqiptaret dhe Shqiperia u beme gazi i botes duke u vrare me njeri tjetrin e duke shkaterruar veten.

E rendesishme per mua eshte qe te mos perseritet me ajo ēmenduri masive.
    Te shpresojme per nje te ardhme me te mire; populli eshte shume i lodhur tashme, dhe te gjithe ne te tjeret. Nje fjale e mire qe shqiptaret e kane kaq te veshtire t'ia thone njeri tjetrit, nuk do t'i bente dem askujt....
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    Oakland, CA
    Postime
    738
    Ne fakt populli sduhet te harroje as vitet e zhulit dhe injorances qe ekzistuan ne tirane nga 93-96 kur vete Sala e mbushi tiranen tone me malsore aq sa nuk njihej me qyteti. Tironsa, mos e harroni kohen e getove dhe te cthurjes.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Popujt e zhdukur
    Nga Fatih nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 03-01-2010, 19:27
  2. Shqiptaret, populli parahelen-perla e rradhes
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 28-04-2008, 02:11
  3. Shqiptarėt Popull Solidar
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 29-01-2006, 20:16
  4. Izraeli dhe Serbia nėnshkruajnė marėveshje mirėkuptimi
    Nga shoku_sar nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 22-09-2003, 11:55
  5. Shqiptaret, sa popull i varfer - Nga Tirana!
    Nga Dita nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-04-2002, 05:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •