Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 43
    Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Ma beni hallall dajes se ju bona merak
    Jam mire si kokrra e molles ene me i forte se kurre. Jetoj cdo cast qe me jepet dhe leshoj gjithcka qe s`mund ta kem.

Dito.

Ps. Kush ju refuzon injorojeni kjo eshte arma me e mire dhe hakmarrja me e denje per shpirtrat e denje.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Te pish deri ne asfiksim per dashurine..thua ti.. e do benje mire qe te beje nje ndryshim ne kte thenje prej "odeoni"..

hiqe ate "p-ne" e ver nje q aty e do jec ne rregull..

e leri fantazite e fjalet e medhaja se.. mikesha nuk do llogje por do nje shok te mire me kembe ne toke..

qashtu djal imire..

i/e regjistruar Maska e Ana78
    Anėtarėsuar
    28-12-2004
    Postime
    71
    ...Te pish per te harruar apo te pish per te rikthyer?
    Kjo eshte pyetja..
    Derisa, per te rikthyer nje shishe nuk te rikthen, ..ngelet vetem e para ..
    Pra te pish per te Harruar.
    Por te harosh, nuk eshte e vetmja zgjidhje Pija.
    Ashtu sic ekziston Kujtesa ne Tru,ekziston dhe Harresa.
    Mjafton ta vesh ne aktivizim dhe per kete, Je vetem ti, Ai qe e ben Aktivizimin.
    Ndaj merr nje Gome dhe hyji mire e mire historise se dashurise,por kujdes se mos grisesh faqen...
    Nuk eshte turp te lindesh injorant,
    te vdesesh i tille s“durohet...(Remark)

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Odeon!!!

Ty te keshilloi Brari ne menyre vllazerore e te sinqerte......
    Ti iu pergjigje qe perseri do te pi........
    Atehere cfare pret te te thom un,PI.......e ke vete ne dore.
    bahu si jevgjit....Jam deh me raki aman aman, jam deh me konjak opaa.
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

gone Maska e helene
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    deri ne asfiksim dehen adoleshentet jo pleqte se le nam pupupupupuppupuu

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-11-2004
    Postime
    9
    Citim Postuar mė parė nga Odeon_relax
    Pershendetje cunat e gocat e dajes

Mbase daja eshte disi ne qejf sonte e mos ma merrni jangllesh kete qe do ju them sot Daja sot i ka kapercy disa gota dhe desha me ju pyt a ja vlen qe nga nje ndarje te gjesh ngushellimin tek shishja apo helmi (cigarja). Nuk e di po une ndjehem disi ne nje bote tjeter kur jam tape dhe mendja ime punon mbase disi me qarte per te pare realitetin ashtu sic eshte, Pra miqte e mi ku e gjeni ju ngushellimin nga nje dhimbje ndarjeje qe te shpetoj dhe une nga shishja.

Mallkuar qofte ai qe helmon nje zemer dhe copeton shpirtin e te dashuruarit.

Pres me endje pergjigjet tuaja qe te gjej qetesine e shpirtit tim.

Dito.
    sa keq u ndjeva kur lexova qe daja jone po kalon neper nje situate te tille.po mos o daje se nuk po i ben keq njeriu po vetem vetes sate aq me pak asaj"kriminele"prej se ciles po vuan po po vuan dhe kjo nuk i ka hije nje ODEONIsi ty .ti vertet mendon se qelqi i mbushur me helm do te te shpetoje ?aspak .ah,ndoshta per pak por ama per shume pak dhe kjo me pas do te te beje te ndjehesh me keq.kto fjale ti thote nje mike e jotjea qe te uron ta kalosh sa me shpejt kete sepse nuk emeriton.shume gjera te bukura do te vijne edhe per ty.behu pak optimist dhe mundohu te harrosh e di qe eshte e veshtire po ti mblidh fuqite e perpiqu.RAGIOSOLARE

Warning
    Anėtarėsuar
    04-01-2005
    Vendndodhja
    Natyrisht ne toke
    Postime
    2
    Citim Postuar mė parė nga Odeon_relax
    Ahhhhhhh ju befte plaku sa me qani hallin o miqte e mi, por se kuptoni qe me keto qe me thate s`me del fare nga mendja tani ajo kriminele qe ma hengri shpirtin. O Bunny ti mire e ke dhe une te jap te drejte qe nuk zgjidh gje shishja dhe kur te mbaroje e di qe nuk mbaroi halli im, por di edhe kete tjetren qe frigoriferin tre metra larg e kam dhe shishet e tjera aty me presin. Pra une prap do pi deri ne asfiksim sa te me perplaset koka pas murit, atehere une do gjej prehjen time dhe kur te zgjohem te mbaj xhungen ne balle e koke nga dhimbja. Mbase ky eshte ngushellimi im o miqte e mi te mire.

Qofsha i mallkuar qe nuk isha i afte te fitoja zemren e saj dhe do ta vuaj pergjithmone.

Dito.

Sinqerisht,u cudita shume qe nje Odeon si ti po kalon nje periudhe kaq te keqe dhe me e cuditshmja ishte qe mendon se pija do te te shpetoje nga ai mankth i mallkuar.A e di se keshtu i ben keq vetem vetes tende?Pastaj,jeten perpara e ke!Kujto se,te humbesh nje beteje s'do te thote se ke humbur te gjithe luften,OK?Hajde,HARROJE ate dhe mos te te degjoj me me fjale te tilla.LIFE GOES ON.......!

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Thoni : vazhdo te pish!Jemi apo nuk jemi shqiptar?!
    Djale i mbare nese ke pak respekt per veten, mblidhe mendjen..C'sherim e harrim" i hidhur" eshte ai qe te sjell pija
    Mendo gjithmone se s'ka asgje me te rendesishme sa jeta..se ke gjithmone nje mundesi per ti ndryshuar gjerat.. dhe..cka eshte me e rendesishmja:Askush s'eshte me i rendesishem se ti!
    Kjo me ndihmon gjithmone per te mos gjetur ngushellim aty ku s'mund te merret..Tani qe ne flasim ndoshta cdo gje ka kaluar, ndryshuar por jo mendimi jot se te pija ka "zgjidhje"..Neser nje tjeter problem ndoshta do te marre te njejten..Sa keq!Largohu nje ore e me pare, njehere e mire!

ps:S'u be pergjigje nga ato qe te bejn ti lexosh me endje,sic ndoshta pret ti.. por nje perpjekje sado e dobet per te te shkundur pak: )
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga marsela : 22-01-2005 mė 08:42
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389

jete e veshtire

(seriozisht)
    Kshtu jan gocat er daj, t'poshtra. Te gudasin tek pika me e dobet, zemra. Ēunat i dun me gjithe shpirte, kurse ato, krijesa pa ndjenja, nuk dun tia din hiē, vetem per nje gje mendojne...
    Po varja mos pi, se s'ia vlen per to, po e morren vesh kete gjendje behen sadiste...
    mos derdhni lot per meshkujt para syve te tyre kurre, sidomos per dashuri... thoshte nje forumiste matane, diku...
    une, duke e modifiku pak, te them mos pi per femrat kurre, sidomos per dashuri...

odeono rrespekte plako

P.S. marsela, si thu sikur ti ēoj dajes nji kasete te Murat Kekilli (Bu akşam...) e t'i fuse i xhiro nga 15-katshi daja, a e zgjidh njehere e pergjithmone ket problemin e ketyre krijesave pa shpirt?

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Citim Postuar mė parė nga [xeni]
    (seriozisht)
    Kshtu jan gocat er daj, t'poshtra. Te gudasin tek pika me e dobet, zemra. Ēunat i dun me gjithe shpirte, kurse ato, krijesa pa ndjenja, nuk dun tia din hiē, vetem per nje gje mendojne...
    Po varja mos pi, se s'ia vlen per to, po e morren vesh kete gjendje behen sadiste...
    mos derdhni lot per meshkujt para syve te tyre kurre, sidomos per dashuri... thoshte nje forumiste matane, diku...
    une, duke e modifiku pak, te them mos pi per femrat kurre, sidomos per dashuri...

odeono rrespekte plako : )

P.S. marsela, si thu sikur ti ēoj dajes nji kasete te Murat Kekilli (Bu akşam...) e t'i fuse i xhiro nga 15-katshi daja, a e zgjidh njehere e pergjithmone ket problemin e ketyre krijesave pa shpirt? : p
    O Xeni ti je ne ndihme te dajes ktu apo.....te me shihte daja mu tu ra nga karrikja me ate ps. tate e kishte thy shishen
    Nejse tani e kam seriozisht..Pija nuk esht zgjidhje e asnje problemi, aq me pak e dashurise " se humbur".Te jesh i sigurte ne syte e nje femre asnjeher s'do lartesohesh..Do jesh i humbur,dhe i pazoti ti dalesh zot ndjenjave ose problemeve te tua!

Tani keto jane pasoja..zgjidhja: Bej dicka tjeter,futju sportit psh..lol!

Ps. S'te shpetonka gje ty Xeni,as lotet e femres!

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  2. Cilat jane meritat kombetare te Nene Terezes?
    Nga altruisti_ek84 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 26-12-2010, 15:49
  3. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  4. Personit te vetem qe me riktheu ne jete.
    Nga studente22 nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 05-11-2005, 11:08
  5. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •