o daje, dashuria eshte dehese apo jo? Pi sa pi e pastaj, plas domosdo. Po trupi ka nevoje te jete gjithnje plot. Ndaj detyrimisht ridehemi me alkol e nikotine.Postuar mė parė nga Odeon_relax
o daje, dashuria eshte dehese apo jo? Pi sa pi e pastaj, plas domosdo. Po trupi ka nevoje te jete gjithnje plot. Ndaj detyrimisht ridehemi me alkol e nikotine.Postuar mė parė nga Odeon_relax
Aman o daje, behu burre dhe li alkolin menjanPostuar mė parė nga Odeon_relax
, sidomos kur je ne kete situat. Eshte nje krim te dehesh per kete arsye...pse te vuash per ate kriminelen :P? Thuaj jo, dhe ki ne mendje qe nuk eshte vec budallek te trishtohesh, por sepse keto gjera i ndodhen c'do njeriut, jeta i ka keto probleme, dhe e vetmia menyre ti perballosh eshte po te mendosh "eh nuk eshte fundi botes, do gjej nje tjeter daja, meqe tani do kem aftesine te marr ere nje kriminele nje "milje" larg :-). "
Sic tha bunny behu optimist, dhe vec mundohu ta harrosh duke u marrur me dicka tjeter...pse te mendohesh kot per se koti cfare ndodhi, vec humb kohe dhe ve veten ne depresion.
Cfare bej une? S'jam ndare ndonjehere, por neqoftese lendohem shpirterisht nga dikush qe e dua, zakonisht mendoj qe cfare ndodhi, ndodhi, dhe mundohem qe ta harroj duke u marrur me dicka ose duke menduar dicka pozitive.
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
O Forum te qofsha fale...
Kur dhe dashuria ju semur keshtu, lere cfare halle te tjera nuk perballoni dot. Kaq me seder ju cunat? Si thone per Elbasanllinjte, gjithnje i kendojne zemres se thyer, e qajne per dashuri, ama po beqare vdiqen. Cudia me e madhe nje vit zgjat. Vitin tjeter qesh me veten.
O Daje!Une te them keshtu-Te pish dhe te vuash!!!!Ky eshte nje proces qe ti duhet patjeter ta kalosh!!!Eshte krejt normale!Te vuash per dike qe ke dashur,nuk eshte budallik,por eshte e domosdoshme!!!Pa kaluar nepermjet vujtjes se kalon dot dhimbjen!!!Pastaj me kohen vjen dhe faza tjeter e njohjes me dike, qe do te te bej ta duash!!!Pra me nje fjale vuaj dhe hiqe te keqen e shpirtit!!!
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
ODEONO, titulli me i sakte mbase do ishte: Te pish deri ne asfiksim per mungesen e dashurise.
Egoja e plagosur nuk sherohet me helm...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [xeni] : 24-12-2004 mė 07:50
Odeon me sinqeritetin me te madh po te them qe ne vuajtjen tende si dhe shume forumiste ketu bej pjese dhe une..Edhe pse kemi debatuar nja dy here por pa kuptim sonte me shprehjen e vuajtjes tende menyren se si je hapur,sinqeritetin tend me le te kuptoj qe je nje djale me zemer te madhe,gjithmone kam patur mendim pozitiv per ty por tani akoma me shume....Postuar mė parė nga Odeon_relax
Te kuptoj fare qarte dhe ben shume mire qe hapesh dajo pasi vetem plas...
Mendon se pija do te jete zgjidhje???Provojeqe mos te te mbetet pishman edhe pse jam e mendimit te kundert mgjs secili ka menyren e tij te vuajtjes,une p.Sh e kam tek cigarja pi e helmohem dhe me tymin e te "Uruares"rrjedhin lotet pa pushim ky eshte ngushellimi im qaj e qaj sa te lodhesh e koka te perplaset ne jastek apo kudo mjafton qe ti se fundi te arrish te maresh fryme thelle si nje bebe e syckat e tu te mbyllen ngadale derisa ne enderrat e tua te mbizoteroje qetesia...
Uroj qe 2005 te te sjelli vetem fat e lumturi..
Me respekt Ami!!!1
... zemren e vrare lere te sherohet avash avash ... nuk ka ilac ne bote ta sheroje .. pervec se Kohes ... lerja Kohes cdo gje .. dhe ke per te pare cdo gje do te rregullohet !!
alkoli mund te jete zgjidhje per nje moment .. nje nate .. por jo perdite
nese ke vendosur ta kalosh problemin , hallin , dashurine nen shoqerine e pijes .. nuk po ben asgje me shume .. vec po fundosesh akoma me shume ne depresion dhe pesimizem ..
keshtu pra Daja Odeon ... megjithese sje daje per mua lol ... mundohu ta mbushesh kohen tende dhe ate te liren .. sa me shume pune dhe impenjim me probleme te tjera .. si pune , shoqeri , familje .. dhe me kalimin e kohes do i kalosh vuajtet dhe dhimbjet e zemres tende !!
te gjithe i kane kaluar .. keshtu do i kalosh dhe Ti !!
gjithe te mirat
Pink
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Odeon shpresoj qe tani te ka dale pija.
Do vuash ca dihet se je njeri me mish, ndjenja dhe gjak por kur te te qetesohet pak shpirti do kuptosh se jeta fillon aty ku te duket se mbaron , aty ku ty te duket se nuk ka shprese pas pak kohesh do vi shpresa dhe do ndihesh prape ne jete.
Besoj se me nje dite dehje ne pije mjafton. Dashuria ashtu si vjen dhe iken , dhe vjen prape e iken prape derisa te gjej nje stacion. Pa mendo nje here a ke bere ndonje dhe ti te vuaj per ty?(jam e sigurt qe po)
Keshtu qe jeta te ben ti provosh te gjitha dhe ne fund te jep mundesi tjeter.
Te vafte mbare.
Firma ime eshte : SHQIPTARE
Odeon me vjen keq per ty dhe pse deri pak kohe te kam pas hale ne sy sinqerisht po me vjen keq nje si ty nuk duhet ta leshoje veten keshtu megjithate siq duket ke ca borgje me zemrat e thyera per ti lare
une po te them veq vargun e fundit te poezise sime qe ta kesh si ngushellim\
.........dhe jo te gjitha dhimbjet kalojne
disa ikin disa strukur qendrojne
por vjen dita e plasin
mendjen trupin ta helmojne
zemren si nje skifter
avash ta coptojne
por ne fund ikin me zemren tende
gezojne
gezuar vitin e ri yllo from ShIlErA OlTa![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 02-01-2005 mė 19:18
Kushtim : Atyre qe me dhane pak dashuri me gjith shpirtin e tyre dhe atyre qe mezi priten me ma marre.
pi e daje pi leri llafet e ktyre....me mish e me raki gezuar vitin e ri...
une per vete e kam lane kam i vit s'kam i shok t'hajrit qe e man pijen knej anej ka elbasoni ka plot...boj pra qef nxirri zine...![]()
Krijoni Kontakt