Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 84
    Bebuşime Ölürüm Maska e JOYS
    Anëtarësuar
    27-07-2005
    Vendndodhja
    everywhere
    Postime
    16

Thumbs down

Citim Postuar më parë nga [xeni]
    Irfan:
    Në Turqi, një e treta, shqiptarë

JOYS:
    Ne turqi jetojne reth 7 miljone shqiptare

Ajo qe thuhet ne shkrimin e JOYS eshte nje ekzagjerim ndersa pretendimi se 1/3 e Turqise eshte shqiptare s'ka nevoje per koment fare.

Eshte e vertete qe ne Turqi ka shume shqiptare- mbase aty te 3 milionshi- por eshte shume e veshtire ta vertetosh nje gje te tille. Nje nder arsyet eshte edhe mosruajtja e gjuhes. Gjithashtu edhe martesat e perziera kane bere te veten. Askush nuk thote qe jam shqiptar nese, ta zeme, nenen e ka shqiptare e babain turk. Vjen nje kohe qe ai rremi shqiptar shuhet fare. Me ka rastise te takoj shume qe kane diçka shqiptare por nuk thone qe jam shqiptar. Nenen e kam shqiptare, thone. Ose kam gjyshen nga ato ane etj. etj.

Sa do doja te ishte ashtu siç thua ti!
    Shiko se e ke gabim ben me mire te mos besh koment per nje gje qe ske dijeni,,,ne rradhe te pare Turqia eshte 70miljon dhe ketu ka dhe fshatra qe flasin vetem shqip etj etj etj

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar më parë nga JOYS
    Shiko se e ke gabim ben me mire te mos besh koment per nje gje qe ske dijeni,,,ne rradhe te pare Turqia eshte 70miljon dhe ketu ka dhe fshatra qe flasin vetem shqip etj etj etj
    Çfare kam gabim?
    OK. e pranoj qe s'duhet bere koment per gjera qe nuk i di, shume llogjike. Por nga e nxorre ti qe une nuk kam dijeni per kete çeshtje?

Ketu ka edhe fshatra qe flasin shqip thua. E çfare pastaj? Nuk e mohon njeri nje gje te tille. A verteton kjo qe ne Turqi jetojne 7 miljon shqiptar (siç thua ti) ose 70/3=23 miljon (siç thote Irfani)?

Une bera nje koment ne lidhje me diçka qe e di mire. Ti nese mendon se ne Turqi jetojne 7 miljon shqiptar dhe je ne dijeni te nje gjeje te tille, urdhero dhe na sill ndonje fakt. Shifra te tilla marramendese (aspak reale) thjeshte shfaqen ne ndonje artikull gazete per zbukurim, s'jane te bazuara ne ndonje statistike.

Ty ose ndonje tjetri s'ka pse t'i mbese qejfi nese une nuk jam dakord me ato qe thoni.

Gjithe te mirat!

Bebuşime Ölürüm Maska e JOYS
    Anëtarësuar
    27-07-2005
    Vendndodhja
    everywhere
    Postime
    16

Talking

Citim Postuar më parë nga [xeni]
    Çfare kam gabim?
    OK. e pranoj qe s'duhet bere koment per gjera qe nuk i di, shume llogjike. Por nga e nxorre ti qe une nuk kam dijeni per kete çeshtje?

Ketu ka edhe fshatra qe flasin shqip thua. E çfare pastaj? Nuk e mohon njeri nje gje te tille. A verteton kjo qe ne Turqi jetojne 7 miljon shqiptar (siç thua ti) ose 70/3=23 miljon (siç thote Irfani)?

Une bera nje koment ne lidhje me diçka qe e di mire. Ti nese mendon se ne Turqi jetojne 7 miljon shqiptar dhe je ne dijeni te nje gjeje te tille, urdhero dhe na sill ndonje fakt. Shifra te tilla marramendese (aspak reale) thjeshte shfaqen ne ndonje artikull gazete per zbukurim, s'jane te bazuara ne ndonje statistike.

Ty ose ndonje tjetri s'ka pse t'i mbese qejfi nese une nuk jam dakord me ato qe thoni.

Gjithe te mirat!

tamam meqe dike kaq shume na sill dhe ti ndonje fakt ateher na verteto te kunderten , qejfi sna mbetet perkundrazi ta dijme per nder te na shtosh diturite

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421
    Ore,kshu si po e ngrene ketu,i bie qe ne thenkemi kot jemi shqiptare Shqiperie,se si po vine punet,zemra e Shqiperise qenka ne Turqi.Ishallah s'ngrihet nonji i edukuar/shkolluar ne Greqi tani dhe na i nxjerr nja 7-8 milion shqiptare edhe anej nga Greqia,se pastaj si do veje halli.
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar më parë nga JOYS
    tamam meqe dike kaq shume na sill dhe ti ndonje fakt ateher na verteto te kunderten , qejfi sna mbetet perkundrazi ta dijme per nder te na shtosh diturite
    Qellimi im nuk ishte te te nxirrja ty gabim; thjeshte doja ta kuptoje vete se nuk eshte ashtu. Meqe nuk ke sjelle asgje per te vertetuar qe ketu ka 7 miljon shqiptare (gje qe s'e ben dot), athere tregon se e kuptu.

Sinqerisht qe u zgjat shume ky muhabet...le te kete sa te kete. Une terhiqem. Kaq kisha.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Vjet isha ne Turqi per pushime verore, dhe aty ku nuk mendoja fare ta shoh nje shqipetar, pikerisht aty e shihja. Hyja ne kafene dhe vinte kamarieri shqiptar, posa me shihte tatuazhen e shqiponjes dykrereshe ne krah me fliste shqip.
    Shkoja ne ndonje shitore dhe mendoja ti flisja turqisht shitesit por e degjoja ate duke folur shqip me punetorin e tij.
    Shumica e tyre me thonin se ne Turqi jetojne rreth 6.5 milione shqipetare, dhe nuk eshte per tu quditur pasi aty kane shkuar shqipetare gati nga te gjitha trojet shqipetare, emigrimet kane filluar qysh heret, pastaj duke e plotesuar numrin e shqipetareve te atjeshem me te ardhur te rinje kohe pas kohe.
    Gjithashtu duhet ta kujtojme natalitetin e larte qe na ka ndihmuar te jemi popull i madh ne ditet e sotme.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-11-2005
    Vendndodhja
    turqi
    Postime
    3
    Nje dit u takova me ca shoke edhe ne rruge duke folur (siç e kemi zakon ne me ze te larte )se peer ça pyetem per diçka edhe ai shitesi na ktheu pergjigjje shqip edhe ne ate moment e kuptova se sa shqiptare kane turqi

Armandoboni.com Maska e White_Shadow:)
    Anëtarësuar
    28-02-2005
    Vendndodhja
    Duke ikur ne hene per te dale nje xhiro nga MArsi me EMInene
    Postime
    248
    Citim Postuar më parë nga ardi tr
    Nje dit u takova me ca shoke edhe ne rruge duke folur (siç e kemi zakon ne me ze te larte )se peer ça pyetem per diçka edhe ai shitesi na ktheu pergjigjje shqip edhe ne ate moment e kuptova se sa shqiptare kane turqi

hahhhahaa

une flas ne telefon ne autobus shqip kur me vjen nje nga pas : A shqiptar je ti ?? JO i thashe une ne shqip :P

hahahahaha
    per shaka kuptohet

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Ore kane filluar bursat e kryeministrise ketej?se nuk ja kam haberin
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

i/e regjistruar Maska e Irfan
    Anëtarësuar
    08-07-2002
    Vendndodhja
    Aty ku Allahu me krijoji
    Postime
    464
    Citim Postuar më parë nga DoLpHiN
    Ore kane filluar bursat e kryeministrise ketej?se nuk ja kam haberin
    Aplikimi per Burs başbakanlığı fillon me 15*januar*06 deri me 15*shkurt*06,e kam fjalen per ata qe jan ne Ankara...
    Shqiperi eshte aty ku flitet shqip.....aty ku u nda toka dhe qielli

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjergj Kastriot Skënderbeu
    Nga Arbushi në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 434
    Postimi i Fundit: 18-09-2022, 06:57
  2. Si lindi harmonia fetare në Shqipëri?
    Nga Albo në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 127
    Postimi i Fundit: 27-10-2010, 08:41
  3. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  4. Çka i ndanë dhe çka i bashkon shqiptarët?
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 18:33
  5. Shqiptarët Popull Solidar
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 29-01-2006, 20:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •