Shiko se e ke gabim ben me mire te mos besh koment per nje gje qe ske dijeni,,,ne rradhe te pare Turqia eshte 70miljon dhe ketu ka dhe fshatra qe flasin vetem shqip etj etj etjPostuar më parë nga [xeni]
Shiko se e ke gabim ben me mire te mos besh koment per nje gje qe ske dijeni,,,ne rradhe te pare Turqia eshte 70miljon dhe ketu ka dhe fshatra qe flasin vetem shqip etj etj etjPostuar më parë nga [xeni]
Çfare kam gabim?Postuar më parë nga JOYS
OK. e pranoj qe s'duhet bere koment per gjera qe nuk i di, shume llogjike. Por nga e nxorre ti qe une nuk kam dijeni per kete çeshtje?
Ketu ka edhe fshatra qe flasin shqip thua. E çfare pastaj? Nuk e mohon njeri nje gje te tille. A verteton kjo qe ne Turqi jetojne 7 miljon shqiptar (siç thua ti) ose 70/3=23 miljon (siç thote Irfani)?
Une bera nje koment ne lidhje me diçka qe e di mire. Ti nese mendon se ne Turqi jetojne 7 miljon shqiptar dhe je ne dijeni te nje gjeje te tille, urdhero dhe na sill ndonje fakt. Shifra te tilla marramendese (aspak reale) thjeshte shfaqen ne ndonje artikull gazete per zbukurim, s'jane te bazuara ne ndonje statistike.
Ty ose ndonje tjetri s'ka pse t'i mbese qejfi nese une nuk jam dakord me ato qe thoni.
Gjithe te mirat!
Postuar më parë nga [xeni]
tamam meqe dike kaq shume na sill dhe ti ndonje fakt ateher na verteto te kunderten, qejfi sna mbetet perkundrazi ta dijme per nder te na shtosh diturite
Ore,kshu si po e ngrene ketu,i bie qe ne thenkemi kot jemi shqiptare Shqiperie,se si po vine punet,zemra e Shqiperise qenka ne Turqi.Ishallah s'ngrihet nonji i edukuar/shkolluar ne Greqi tani dhe na i nxjerr nja 7-8 milion shqiptare edhe anej nga Greqia,se pastaj si do veje halli.![]()
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
Qellimi im nuk ishte te te nxirrja ty gabim; thjeshte doja ta kuptoje vete se nuk eshte ashtu. Meqe nuk ke sjelle asgje per te vertetuar qe ketu ka 7 miljon shqiptare (gje qe s'e ben dot), athere tregon se e kuptu.Postuar më parë nga JOYS
![]()
Sinqerisht qe u zgjat shume ky muhabet...le te kete sa te kete. Une terhiqem. Kaq kisha.![]()
Vjet isha ne Turqi per pushime verore, dhe aty ku nuk mendoja fare ta shoh nje shqipetar, pikerisht aty e shihja. Hyja ne kafene dhe vinte kamarieri shqiptar, posa me shihte tatuazhen e shqiponjes dykrereshe ne krah me fliste shqip.
Shkoja ne ndonje shitore dhe mendoja ti flisja turqisht shitesit por e degjoja ate duke folur shqip me punetorin e tij.
Shumica e tyre me thonin se ne Turqi jetojne rreth 6.5 milione shqipetare, dhe nuk eshte per tu quditur pasi aty kane shkuar shqipetare gati nga te gjitha trojet shqipetare, emigrimet kane filluar qysh heret, pastaj duke e plotesuar numrin e shqipetareve te atjeshem me te ardhur te rinje kohe pas kohe.
Gjithashtu duhet ta kujtojme natalitetin e larte qe na ka ndihmuar te jemi popull i madh ne ditet e sotme.
Nje dit u takova me ca shoke edhe ne rruge duke folur (siç e kemi zakon ne me ze te larte )se peer ça pyetem per diçka edhe ai shitesi na ktheu pergjigjje shqip edhe ne ate moment e kuptova se sa shqiptare kane turqi
Postuar më parë nga ardi tr
hahhhahaa
une flas ne telefon ne autobus shqip kur me vjen nje nga pas : A shqiptar je ti ?? JO i thashe une ne shqip :P
hahahahaha
per shaka kuptohet![]()
Ore kane filluar bursat e kryeministrise ketej?se nuk ja kam haberin
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Aplikimi per Burs başbakanlığı fillon me 15*januar*06 deri me 15*shkurt*06,e kam fjalen per ata qe jan ne Ankara...Postuar më parë nga DoLpHiN
Shqiperi eshte aty ku flitet shqip.....aty ku u nda toka dhe qielli
Krijoni Kontakt