Dua nje femer e cila pas fjalosjeve, grindjeve, konfliktit dhe
mosmarveshjeve te ndryshme di te jet e gatshme per bised dhe bashkepunim femer e cila do te dij se ne ēmenyr tu kontriboj vet kritereve te mia negative, nuk dua te me akuzoj se jam i vetmi me probleme me perjashtime kur vertet do te kem probleme pa lidhje dhe te me akuzoj se nuk munt ta dashuroj. Dua femer e cila kritikat e mia i pranon ne menyr normale pa me akuzuar se jam teper kritik por dua qe kritikat e mia ti shfrytzoj per nje afersi me te madhe. Femer e cila me dashuron keshtu siē jam e jo "mashkullin e mrekullushem nga imagjinata e saj se un duhet te dallohem nga meshkujt e tjer" jam shum i sigurt se do te gaboj nese mundohem te jetoj ndryshe dhe e ze gabim nese femra nuk kerkon pergjegjesi nga un per lumturin e saj femer e cila nuk do te sakrifikoj per mua dhe qe do te thot jo vetem ate qe i pelqen por edhe ate qe nuk i pelqen ne lidhjen ton sepse keshtu munt ti permiresojm gabimet femren e cila do te dij te me jape ate qe mendoj se vlen dhe ate qe e deshiroj femren e cila nuk do te me konsideroj si vagabond ose si supermen por si njeri i cili per disa gjera ka aftesi e per disa gjera jo femren e cila do ti kuptoj ndjenjat e mia dhe menyren time per dashuri.Por ta dush njerun ashtu siē eshte munt te jet kerkes edhe kerkes teper e madhe por pranimi i nje personi me te gjitha te metat dhe virtytet qe i ka eshte baz per nje lidhje te suksesshme dhe i ndimon njeriut qe ne dashuri mos ta ndjej veten si "kalores i vetmuar"
Krijoni Kontakt