Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    i/e regjistruar Maska e zemri
    Anėtarėsuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    Gostivar dhe Prishtinė
    Postime
    18

Arrow Vajza Qė e Dua

Dua nje femer e cila pas fjalosjeve, grindjeve, konfliktit dhe
    mosmarveshjeve te ndryshme di te jet e gatshme per bised dhe bashkepunim femer e cila do te dij se ne ēmenyr tu kontriboj vet kritereve te mia negative, nuk dua te me akuzoj se jam i vetmi me probleme me perjashtime kur vertet do te kem probleme pa lidhje dhe te me akuzoj se nuk munt ta dashuroj. Dua femer e cila kritikat e mia i pranon ne menyr normale pa me akuzuar se jam teper kritik por dua qe kritikat e mia ti shfrytzoj per nje afersi me te madhe. Femer e cila me dashuron keshtu siē jam e jo "mashkullin e mrekullushem nga imagjinata e saj se un duhet te dallohem nga meshkujt e tjer" jam shum i sigurt se do te gaboj nese mundohem te jetoj ndryshe dhe e ze gabim nese femra nuk kerkon pergjegjesi nga un per lumturin e saj femer e cila nuk do te sakrifikoj per mua dhe qe do te thot jo vetem ate qe i pelqen por edhe ate qe nuk i pelqen ne lidhjen ton sepse keshtu munt ti permiresojm gabimet femren e cila do te dij te me jape ate qe mendoj se vlen dhe ate qe e deshiroj femren e cila nuk do te me konsideroj si vagabond ose si supermen por si njeri i cili per disa gjera ka aftesi e per disa gjera jo femren e cila do ti kuptoj ndjenjat e mia dhe menyren time per dashuri.Por ta dush njerun ashtu siē eshte munt te jet kerkes edhe kerkes teper e madhe por pranimi i nje personi me te gjitha te metat dhe virtytet qe i ka eshte baz per nje lidhje te suksesshme dhe i ndimon njeriut qe ne dashuri mos ta ndjej veten si "kalores i vetmuar"
    Njerėzit pėrēmojnė atė qė s’e kuptojnė.

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    zemri, mireserdhe.
    ti i perberi prej zemre e prej femere.
    urime dhe per pjesen qe ke hedhur ne forum,
    URIME.
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

your incubus
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    456
    e lexova me tre nderprerje nga habia. ia vlen te hapet nje forum i ri vetem per kete pjese. le te quhet ky forum "the lonely hearts section". te premtoj qe do jete edhe me i suksesshem se sa seksioni me te njejtin titull i gazetes "evening standart".
    gjuha jote eshte blu blu blu blu blu ne portokalli

i/e regjistruar Maska e Rinorja
    Anėtarėsuar
    23-07-2002
    Postime
    28
    Shum bukur!

Pershendetje!

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    e bukur per te qare

i/e regjistruar Maska e Rinorja
    Anėtarėsuar
    23-07-2002
    Postime
    28
    Prototype ndoshta per ty eshte per te qare por per mua jo.

Me respekt
    Rinorja

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •