Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    pa emer Maska e Shkoder_Gurl
    Anėtarėsuar
    29-01-2003
    Vendndodhja
    ne boten time
    Postime
    398
    per mendimin time nuk ka pavaresi te plote, te kesh nje pavaresi te plote do te thot te jesh njeri pa njeri. jemi disi te varur nga njerezit qe kemi pran dhe ambienti. kurse per pavaresi ekonomike atere eshte tjeter gje, nejse mendimi im ky
    un jam disi ne mes nga ana e pavaresis (ekonomike). pasi jam akoma adoloshente dhe jetoj ne shtepi. por ne krahasim me kushurirat e mia jam me e pavarur pasi un punoj gjithashtu shkoj edhe ne shkoll, kshuqe shume gjera i paguaj vet, por prinderit e mi ndonjeher ngulin kemb jo mbaji, ruaji, ti paguajm ne. etj. nuk jam tip qe i bej leket rrush e kumblla sic i thon asaj fjales por ndjej kenaqesi kur blej dicka me leket e mia. po e mar pavaresin ekonomike ne menyr graduale
    ne qefin tim

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Fale temash te tilla kuptojme qe ne shumicen e rrasteve te ky forum harxhojme kohen me ca "mustaqe-pa-dirsur" adoleshente, qe jetojne akoma me mamin e babin, e qe edhe leket per breket e tyre ja kane marre "qyl" atyre. Rrofsh Odeon, qe po ndan shapin nga sheqeri me kto tema, e kuptojme me ke po llafosim, te kemi kujdes heres tjeter.
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

Kohė me ty Maska e Pog17
    Anėtarėsuar
    30-08-2004
    Postime
    74
    Une personalisht pavaresi personale quaj gjykimin tim, dhe zgjidhjet e mia ne jete prandaj nuk dua qe dikush tjeter te me heqe per hunde por dua te kalit procesin e te menduarit duke e praktikuar vazhdimisht dhe pa ndaluar. Kjo eshte pavaresia ime
    To repeat what others have said, requires education; to challenge it, requires brains.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Pavarėsia dhe sovraniteti i Kosovės
    Nga fatlumi18 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 03-06-2006, 14:13
  2. Pėr kėnd pavarėsia e Kosovės?
    Nga Davius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 19-02-2006, 15:55
  3. Pavarėsia e Kosovės e vetmja zgjidhje e drejtė
    Nga Arb nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 29-09-2005, 23:21
  4. Shpėrthim nė Prishtinė, atentat ndaj presidentit Rugova
    Nga Lioness nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 07-05-2005, 08:56
  5. Hollbruk: Pavarėsia e Kosovės ėshtė e pashmangshme
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 15-03-2004, 10:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •