Per sa i perket 1x1x1 kjo eshte dicka jashte teme.Ne po flasim mbi dicka qe ekziston...per tre persona (Zota).Ne perkufizimin e shumezimit dhe te mbledhjes nuk e dime.Por ama kur flitet per nje trini...ne imagjinojme 3 Zota.Nuk eshte keshtu ??? Ju flisni per Atin (1), Birin (2) dhe shpirtin e shenjte (3) te cilet ndodhen te bashkuar ne nje.Ligjet tek ky Zot (Zota) kush i vendos.Kush e ka krijuar token dhe qiellin Ati apo Biri??? Mos me thuaj qe te dy sepse del komplet jashte pastaj.Po njerzit kush i ka krijuar?Nejse une e permenda edhe me pare qe kompetent ne kete fushe nuk jane...por ama qe adhuroni 3 Zota kete nuk e luan as topi.Ky eshte kulmi. I luteni Jezusit per te shkuar te baba. Pune eshte kjo. Pse mos me ju lut direkt Babes dhe me shku pastaj rehat fare???!!!
Edhe nje gje tjeter qe me ben shume te cuditem eshte se kur e kryqezuan Jezusin... Ai tha : Ate, fali keto sepse nuk e dine se cfare po bejne.
Po tani mekatet kush po i merrte Jezusi apo Baba??? Po pse Jezusi ( mqs ishte Zot) nuk i fali direkte njerzit por ju lut babes???
Po patet mundesi mi shpjegoni se une akoma s'kam gjet pergjigje rreth kesaj.
Nejse...e rendesishme eshte te adhurohet Ai te cilit i takon adhurimi sepse perndryshe...eshte humbje e madhe...
Pershendetje...
Krijoni Kontakt